Trendspotting op de Trademart 

Ruim tien jaar geleden bezocht ik voor het laatst de Trademart in Utrecht. Zoals jullie al konden lezen in mijn berichtje over DRKS, ben ik er afgelopen maandag op trendspotting missie geweest met Jess van De Mama Company. We willen meer nieuws ontvangen en vooral ook toffe winacties organiseren omtrent alles wat interessant is voor mama’s en kinderen. In de Trademart hebben allerlei toffe merken, importeurs en leveranciers een vaste stand waarin zij de nieuwste producten tentoonstellen en demonstreren. Inspiratie genoeg dus! 

Dochterlief mocht mee want ik kon geen oppas vinden. De treinreis vond ze super, de harde muziek bij de modeshow kon ze niet zo waarderen. Daarna gingen we naar dé place to be voor een 2-jarige: de speelgoedverdieping! Hier was ontzettend veel te zien en beleven. We hebben lang niet overal een praatje kunnen maken, er waren gewoon te veel leuke stands. Hier een kleine impressie, ook interessant voor andere mamabloggers denk ik want er staan er volgens mij nog niet veel op de perslijst. Hier kun je echt vragen stellen over producten, hoe ze gemaakt worden, welke nieuwtjes eraan komen etcetera. Wij hebben op veel plekken ons e-mailadres achtergelaten om op de hoogte te blijven.  

Naast de stand van Souza stond een enorm zwembad met deze grappige draak. Onbekend van welke leverancier, maar kijk toch eens hoe stoer peutertje hem temt?

Ook gaaf was deze stand waar we al een persmap van hadden gescoord in de perskamer en besloten dat dit een must-see was: TabZoo. In juni komt de ipadhoes met gratis oogjes-app op de markt waar dochterlief direct naartoe liep. Binnenkort volgt een review van een ander model met winactie! Yay!  

Ik vroeg me van te voren nog af of de beurs wel leuk zou zijn voor mijn meisje, maar ze bleek het perfecte testpanel. We hoefden alleen maar te kijken waar ze naartoe liep om een hot item te spotten. Bij Souza mocht ze zich verkleden als zeemeermin, als bloem, als ridder… Helemaal super! 

Erg veel foto’s en ik heb er nog meer 🙂 Deze foto met de bloem is gemaakt door Jess, thanks! Het was erg leuk, erg gezellig, erg vermoeiend en we hebben heel veel winacties kunnen regelen. Nu moeten er eerst producten gereviewd worden, dingen afgestemd /opgevraagd en dan kunnen jullie meegenieten. Iemand interesse in een fotootje van de spullen die ik thuis uitgepakt heb? Het treinkaartje heb ik er wel uit 😉

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. marjon1911 zegt:

    Leuk zeg! Ik ben benieuwd naar de reviews en win acties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.