Fashionshow van Nederlands sieradenmerk DRKS

Poldermama bezocht gisteren de fashionshow van DRKS in de Trademart te Utrecht. Om eerlijk te zijn kende ik het merk pas een week, omdat ze op hun facebookpagina een erg leuke ketting verlootten. Aanrader om te volgen dus! Mijn oog viel toen direct ook op de uitnodiging voor bloggers om de sieradenmodeshow te bezoeken, want: je kunt er als blogger iets mee winnen, al jaren geleden dat ik als redacteur de Trademart bezocht en daar is altijd ontzettend veel leuks te spotten, medeblogger Jess van De Mama Company (waarvoor ik sinds kort blog) zou ook gaan en was in voor een gezellige dat met moi :-).

 

Foto: Jeske Souverein, De Mama Company
 
Overblijf geregeld voor de oudste – spannend, eerste keer! – en mijn jongste polderkindje mocht mee op haar eerste trip met de trein. Jullie hebben op de Poldermama facebook al wat foto’s voorbij zien komen van deze trendspotting trip, hier nu het verslag. Ik twijfelde of mijn aanmelding goed was doorgekomen, maar stond netjes op de lijst in de perskamer waar we met een kopje koffie de perskit van DRKS bekeken. De sieraden zijn allemaal handgemaakt door de Nederlandse ontwerpster Miriam Derksen, die ook model staat op de website van DRKS. In de perskit zat een schattig blauw doosje met oorbelletjes waar ik van houd: simpel, maar netjes. En zonder nikkel! Dus geen zwarte uitslag op je oorlellen.

De luxe uitstraling van de DRKS sieraden, komt gelukkig niet terug in de prijs en dat is natuurlijk erg fijn. Eenvoudige oorknopjes kosten 29,90 betaalbaar voor iedereen dus. Natuurlijk zijn er ook dure items, maar het meest luxe collier is met 279 euro nog netjes geprijsd als je bedenkt dat alles handgemaakt is! Miriam werkt veel met zoetwaterparels, kristal en zilver en dat vind ik persoonlijk erg mooie materialen. Vooral toen ik de colliers in het echt kon bekijken, Five Shades Mint is één van mijn favorieten net als de Formal Black ‘N Black die ik omhad in de photobooth op de stand. Bekijk alles eens op je gemak in de webshop, DRKS hanteert geen verzendkosten! Op de site staat ook een lijst met echte winkels waar je de sieraden in het kunt bekijken.

  
Na het vergapen aan al die sieraden – waar je heel erg hebberig van wordt – maakten we kort kennis met Miriam Derksen zelf. Erg leuk om elkaar even te spreken en haar enthousiaste verhaal te horen. Erg stoer, dat ze haar baan als advocaat heeft opgegeven om zich fulltime op haar sieradenlijn te storten! Ze ontwerpt alles zelf, poseert op haar website, liep mee op de catwalk en kreeg de Trademart mee in haar idee om bloggers uit te nodigen. Insidersinfo: de persaccreditatie van de Trademart was altijd best pittig, niet iedereen krijgt zomaar toegang tot dit inkoopwalhalla voor winkeliers. Toen was het tijd voor de modeshow, yeah! Met de ipad was het helaas lastig fotograferen, maar zoals je ziet keek dochterlief haar ogen uit. Vooraan in zilvergoud loopt Miriam.

  
Daarna door naar de photobooth op de stand. Hier mochten we op de foto met een sieraad van DRKS. De foto’s kwamen direct op de facebook van DRKS te staan, erg leuk. Ik was uiteraard in de ochtendspits mijn make-up vergeten… Herkenbaar? Dochterlief mocht met één van de modellen poseren. Dat wilde ze best… Toen ik beloofde dat ze daarna lekkere spekjes mocht. Ondertussen konden we nog verder kletsen met de ontwerpster die – nu komt het // opletten – speciaal voor ons een set moederdochter-armbanden gaat ontwerpen! Het perfecte cadeau straks met de feestdagen waar je als mama zelf ook heel erg blij van wordt. Daarmee mogen we op het blog een winactie doen (waarschijnlijk op het blog van De Mama Company, maar ik plaats een link tzt). Hoe supergaaf is dit? Stay tuned dus, want ook wij houden DRKS in de gaten vanaf nu. Ik ben zo benieuwd hoe het resultaat er uit zal zien, jullie ook?

Foto: Jeske Souverein
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Jess zegt:

    Leuke blog en wat waren de sieraden mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.