DIY: kartonnen boekje

Bij deze de foto’s van mijn zelf gepimpte boekje van een jaar of 8 geleden toen ik compleet scrapverslaafd was. Het onderwerp was het klussen in het flatje van mijn broertje en schoonzus die net gingen samenwonen. In dezelfde flat als wij destijds woonden en ik zat werkloos thuis en kon dus veel helpen. In verband met de privacy van mijn familie heb ik niet alles op de foto gezet, zouden ze niet blij mee zijn 🙂

  

Ik herhaal nog even de snelle howto: koop een goedkoop kartonnen leesboekje bij Zeeman, Action oid en bewerk alle pagina’s met schuurpapier om de gladheid eraf te krijgen. Vervolgens kun je de pagina’s verven of beplakken met scrappapier. Na het beplakken even de randen bewerken met schuurpapier en voor het mooie de randjes van de dikke pagina’s verven. Als de basis klaar is kunnen je foto’s en teksten erin, gebruik geen dikke embellishments want de pagina’s staan natuurlijk zo al erg wijd. Alternatief is de pagina’s los snijden, perforeren en met bijvoorbeeld ijzeren ringen weer bijeen binden.

 Edit 

Mijn dochters zijn nu al gek op knutselen, dus misschien binnenkort eens wat scrapspul van zolder halen en samen een echt projectje maken. Het is toch wel erg leuk om zo terug te zien 🙂  

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Jobi zegt:

    Tjonge, dat lijkt alweer zo lang geleden………

  2. Henny zegt:

    Ziet er erg leuk uit. Dan kun je het echt helemaal naar eigen wens invullen en maken. Inderdaad ook leuk om met de kinderen te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.