Indulge your senses met een fijne scrub

Indulge your senses zegt de mooie brochure van de MAY Collection. Nou dat doen we zeker, want er werden twee potten scrub bezorgd bij Poldermama. Een voor mij en een voor een vriendin. Dit stijlvolle Nederlandse merk levert beautyproducten voor onder meer bed-and-breakfasts en hotels, maar is ook te koop in woonwinkels. Op hun facebook pagina geven ze geregeld iets leuks weg. Dit keer moest je aangeven wie je blij zou maken met een heerlijke scrub. Dat was niet moeilijk, ik kreeg namelijk hulp tijdens de Mees homesale.

Mijn moeder werd reeds getrakteerd op een gezellige barbecue met vlees dat we op de dag van de slager bij de keurslager hebben gehaald. Polderpapa, polderkindjes en mijn vader mochten ook gezellig mee eten. Nou ja eigenlijk is het altijd Polderpapa die in de keuken staat, of in dit geval achter de barbecue, maar goed 🙂 Bleef mijn vriendin over en die kan beautyproducten wel waarderen. En jippie, ik won deze fijne prijs voor haar en mijzelf! Heb je al gescrubt? 

  

Door de mooie verpakking heen was de geur al een beetje te ruiken. MAY is een luxueus merk dat met haar subtiele kleurstellingen de rust van een moment voor jezelf wil uitstralen. Nu is dat met 2 kleine kinderen best lastig, maar aangezien ik er een blogje over wilde schrijven én het zandbakseizoen is geopend, stapte het poldergezin deze avond de badkamer in gewapend met de pot scrub van MAY. Kindjes lekker in bad en wij om de beurt in de douche. 

De scrub bestaat uit natuurlijk zeezout, geplette walnootschil en vitamine E. Polderpapa mocht eerst even testen, maar het geurtje – hoewel subtiel – is toch wat vrouwelijk vonden wij. Na de wisseling van de wacht was het mijn beurt. Best gek om een handje zout uit de pot te halen, wanneer je vooral tubes gewend bent. Maar het is een fijne scrub. Na het afspoelen lijkt het net alsof je al met bodylotion bent ingesmeerd. Een zacht crème-achtig gevoel op je huid. Voelt heerlijk! Zoals gezegd is de pot erg mooi om te zien. Die krijgt dus een eyecatcher-plek in de badkamer om het wellness gevoel te benadrukken 🙂 Scrub is niet iets dat ik snel voor mezelf zou kopen, het voelt daarom echt als een luxe. Dankjewel MAY Collection!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.