Winactie: een Mees shirt voor je zoon of dochter

Bedankt iedereen voor de leuke reacties op de homesale die ik deed met kinderkleding van het merk Mees. Zoals jullie konden zien in de door mijn topmodelletjes in de dop geshowde outfits, is het merk stoer, sportief en eigentijds. Mooi afgewerkte details, goede kwaliteit stoffen… Ik ben erg blij dat ik de kleding in het echt kon zien, aanpassen bij de meiden en voelen. En jij kunt dat ook! Mees werft nu volop nieuwe gastvrouwen (1 per woonplaats), maar je kunt ook een leuk shirt van Mees winnen voor je zoon of dochter door mee te doen aan deze winactie. Superleuk toch?

Ik mocht van Mees zelf kiezen welk shirt ik zou willen weggeven op mijn blog, daarom krijgen jullie de keuze tussen een stoer jongensshirt en een sportief topje voor meisjes dat bij mijn dochter zo leuk stond. De kleding wordt verantwoord geproduceerd in de eigen fabrieken van Mees in Portugal in de maten 104 tot en met 176. Tussenmaatjes zoals 110 en 146 hanteert Mees niet, maar ik moet zeggen dat het iets kleiner valt. Mijn dochters hebben daarom beiden, op de groei maar past nu ook al goed, een jurk in maat 116 gekregen. De oudste zit officieel in 110, de jongste in 104 – zij kan haar jurkje Dille Navy Dots dus nog heel lang aan! Inmiddels heb ik de kleding die ik zelf kocht ook gewassen en de stoffen en kleuren blijven erg mooi. Kwaliteit die ook meegaat voor broertjes of zusjes en daarna nichtjes of neefjes dus, een kledingstuk van Mees.

  

  

Heb ik een goede keus gemaakt en wil jij heel voordelig – want gratis en voor niets – zo’n fijn shirt winnen? Laat dan weten welk shirt jij graag zou winnen, waarom en in welke maat. Meisjes top Hala ter waarde van 19,95 of het shirt voor jongens Shark ter waarde van 24,95? Ik zag dat het jongensshirt niet in de webshop van Mees te vinden is, een uniek item dus 🙂 Laat een berichtje achter onder dit blog en gebruik een geldig e-mailadres zodat ik je kan contacten, mocht je de gelukkige winnaar zijn. Over een week loot ik de winnaar. 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. esther te riet zegt:

  doe dolgraag mee voor maat 140 voor mijn zoontje

 2. Karina zegt:

  Ik doe graag nog even mee voor het meisjes shirt maat 128

 3. Marlies zegt:

  Wauw! Ben gek op dit merk. Zou graag de jongens variantie willen winnen voor mijn zoon arvid in maat 116. Maar de meisjes variant voor mijn dochter Bodil in maat 140 is ook zeer welkom 😉

 4. patricia zegt:

  Oooh leuke actie! Ik ken het merk niet dus ben reuze benieuwd en doe graag mee voor het meiden shirt

 5. Jamilla zegt:

  Zoals ik er eentje heb: een stoere zoon, is hij met een cool shark-shirtje een stijlicoon! Maatje 116 is zijn maat, en hij stelt zich graag kandidaat!
  Groetjessss 😉

 6. Lies zegt:

  Leuk!! Ik zou het haaienshirt heel graag willen winnen in maat 104 voor het zoontje van een lieve vriendin, daar past zo`n stoer shirt echt wel bij!

 7. Rosemarie zegt:

  Het is wel gek dat ze de tussenmaten niet hebben waarom zou dit zijn ?
  Ik heb een hele leuke jongen, deze kan nog zo’n mooie t-shirt op de groei gebruiken 176

 8. Melissa van Stipdonk-maas zegt:

  Het jongensshirt is echt geweldig zeg; ik doe graag mee voor maat 116

 9. Yvette Eurlings zegt:

  Ahoy maties! Wat een stoere zeemeid zal mijn dochter Maren (betekent van de zee) zijn. Ze heeft maat 104.

 10. Anita te Gussinklo zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zoon, hij heeft maat 140.
  Erg leuk shirt!

 11. Linda Franchi zegt:

  Wat super leuk!
  Ik doe heel graag mee voor onze Julian met maat 104 of Sander met maat 128
  beiden vinden haaien ook erg leuk en ik vind mees een super leuke kledinglijn
  jammer dat ik vorige week niet bij je aan kon komen om te spieken!

 12. cora zegt:

  superleuk. ik doe graag mee voor Kimberly, maat 158

 13. van erum maria louisa zegt:

  ik doe mee voor okke of lieke graag 156 of S

 14. maddy van Houtum zegt:

  Oh super leuk voor een van mijn meiden!! Waarom ik wil winnen? Omdat het een ontzettend leuk hempje is!

 15. Anna zegt:

  Hele leuke winactie.. Ik doe mee voor mijn nichtje maat 128

 16. ditty dirks zegt:

  Het jongensshirt helemaal te gek. Graag in maat 134

 17. anja zegt:

  erg leuk voor mijn kleine man

 18. wilmsen anita zegt:

  ik doe graag mee voor mijn kleindochter

 19. Nina Mol (@Mol075) zegt:

  Ik doe mee voor neefje Jordan! Maat 104 please……….

 20. Maat 134 (of is dat een tussenmaat? Ik spiek zo even op de Mees website…)

  1. Dat wordt 128 🙂

 21. Twee weken geleden had onze oudste zoon Daan een slang om zijn nek, een tarantula op zijn hand… Het Shark shirt is helemaal in lijn 😉 (We waren trouwens niet in een of ander exotisch land maar in het mooie Leens, de DoeZoo. Aanrader!!) Wij duimen… Groetjes, Sigrid

 22. Martine zegt:

  Erg leuk dat jongens shirt! Maat 140 zou Gijs moeten passen.

 23. kidseropuit zegt:

  Leuke shirts! De jongste groeit als kool en dat shark-shirt zou hem super staan in mt 116. We doen dus graag mee.

 24. kidseropuit zegt:

  Leuke shirts! Mijn zoontje is heeeeel hard gegroeid en echt aan nieuwe zomerkleding toe. Het shark-shirt in mt 116 zal hem geweldig staan.

 25. karin zegt:

  Voor mijn heel hard groeiende zoin sven kijkt me het haaien shirt in maat 170 geweldig. Hij draagt 164 maar begrijp uit je leuke blog dat ik groter moet inschatten….complimenten voor je dat je dit mogelijk maakt en er ergens iemand heel blij mee gaat maken

 26. Ik doe graag mee voor mijn dochter maat 104
  Haar broertje heet Mees maar zit helaas pas in maat 80 dus het Mees shirt nog wat groot. Daarom mag grote zus misschien pronken met dit stoere merk.

 27. Joke zegt:

  Het meisjesshirt voor een van de kleindochters.

 28. judith zegt:

  Ja!!! Leuk shirt. Ik waag graag een gokje voor mijn stoere Mick die 116 draagt

 29. judith zegt:

  Oh wat een stoere kleding!! Ik doe graag mee met de winactie voor mijn stoere Mick (maat 116)

 30. Ageeth zegt:

  Het shirt met de haai, omdat het goed past bij de scherpe randjes van de jongste van 9 (maat 140). En omdat hij grotere shirts kan gebruiken (die niet van zijn twee oudere broers zijn geweest 😉
  Het shirt staat nu op de site van Mees!

  1. marguerita78 zegt:

   Haha, ja ik had ze getipt, leuk dat je meedoet 🙂

 31. Mariska zegt:

  Leuk Marguerita!
  Mijn oudste dochter is blij met haar zomerhemd met glitters van Mees.
  Doe nu graag mee voor mijn jongste dochter.

 32. Floor zegt:

  Ooo, héél graag het jongensshirt in maat 116! Waarom?
  – Omdat mijn zoon Mees heet ??
  – Omdat hij héél druk bezig is met haaien, dolfijnen, orka’s en andere zeedieren
  – Omdat hij met zijn rode haren en bleke huid niet veel kleuren kan dragen maar ‘vintage kleuren’ en blauw hem heel mooi staan. Dáárom dus..!! ??

  1. Floor zegt:

   O, èn omdat hij met zijn guitige koppie erg fotogeniek is en vast met het nieuwe shirt op de foto wil voor je blog..!

 33. Marianne Bakker - de Boer zegt:

  Ziet er mooi uit de kleding van Mees.. daar wil onze Bram wel mee kennismaken. . (Mt 116) leuk en toch weer anders dan anders.. daar gaan we voor!
  Ondertussen deel ik je blog gezellig door .. ben altijd weer benieuwd naar een nieuwe blog van je!!

 34. Stefana zegt:

  Oooowh! Met de zomer in aantocht is dat topje voor mijn meisje ideaal! 😉

 35. Liesbeth zegt:

  Ik doe mee voor Tim! Hij zal echt shinen in dit Haaienshirt! Duimen dat hij hem wint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.