C & A is toch voordeliger

C&A is toch voordeliger… Die jingle is al heeeeeeel oud, maar blijft door mijn hoofd gaan wanneer het deze winkel betreft. En het is zo. De kleuter en Poldermama kwamen er gisteren dan ook bekenden tegen die niet op onze Mees homesale zijn geweest, weten we meteen dat ze het waarschijnlijk te prijzig vonden. Wat wij daar deden zo vlak na het thuis shoppen en passen van gave kinderkleding? Een bij De Mama Company gewonnen cadeaubon uitgeven natuurlijk!

De Mama Company blogde onlangs over dat je bij C&A een tas vol kinderkleding aanschaft voor de prijs waar je bij merkkleding twee items voor hebt. Ik ben gek op merken, maar ik ben ook dol op voordeeltjes. Het leukste is dan ook om een duur item te combineren met iets uit de budget of tweedehands categorie. Ik schreef pas nog dat ik dacht redelijk compleet te zijn qua zomerkleding, maar dat blijkt toch niet het geval. Een moeder van vijf vertelde mij niet naar de homesale te komen omdat ze niets nodig had. Geen idee hoe ze dat doet, ik heb voor de kinderen ALTIJD iets nodig. Is het niet in hun huidige maat, dan wel om de kast vast stapsgewijs te vullen met een maatje groter.

  

In de webshop van C&A hadden we al even gekeken naar het aanbod en kozen we een leuke donkerblauwe zomerjas met bloemetjes uit. Daarmee was de gewonnen cadeaubon direct op 🙂 in het echt bleek het jasje een goede keus, iets dikker dan de jas die we al hebben dankzij een fleece voering; die ging in het mandje. Ik ging overstag toen mijn kleuter het Minnie shirt uitkoos en nam direct ook de bijpassende set van 2 stuks 3kwart legging mee. Die 3 kwart zijn met dit weer ideaal: te koud zonder legging, te warm voor een lange. En die ontbraken dus nog in de kast. Mijn eigen zonnebrillen zijn allemaal foetsie of gesneuveld. Ik liep daarom rond met zo’n geel reclamebrilletje dat niet echt stylish was, voor 4,90 euro shopte ik een nieuwe. Sokken kun je nooit genoeg hebben, helemaal niet als beide dames straks weer dezelfde maat dragen dus die leuke Frozen exemplaren mocht mijn muppet ook in het mandje stoppen. Net als de Tinkerbell bikini. Mijn eerdere aankoop bij Primark bleek een miskoop en het ene zwembroekje van Mees is natuurlijk niet voldoende. Twee broekjes is toch wel nodig.

In de stad was er verder een draaiorgel waar mijn kleutertje vrolijk van werd. Ze dacht dat het kermis was en begon vrolijk te dansen. Heerlijk dat ze er zo van genoot samen met mama op stap te zijn, dat maakt het extra leuk!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Henny zegt:

    Wat een leuk jasje, maar dat shirtje van Minnie Mouse is ook erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.