Warm uiltje

Smoesjes voor het slapengaan zijn bij alle ouders wel bekend. Bij onze jongste werd dit aantal drastisch ingekort toen we de Warmie gingen gebruiken. Dat is een knuffel die in een kruik verandert na 90 seconden magnetron. Deze winter vroeg ze er vaak om. Ze kroelde hem bij haar buikje of stopte hem tegen haar voetjes. Alleen… Grote zus wilde dat ook graag. Zij blijft echter meestal netjes in bed liggen en we hadden maar 1 Warmie. Gelukkig won ik pas shoptegoed bij webwinkel Benjamin Bengel.

Op het vrolijke blog van HareMarisTeit moest je invullen wat je zou willen shoppen bij Benjamin Bengel. Ik gaf aan dat ik de prinsessenknutselset erg leuk vind. Toen ik won, bedacht ik alleen dat we een eerlijker bedritueel hebben met een extra verwarmbare knuffel. Een gewone kruik met water vind ik te riskant voor de meiden. Het is namelijk erg interessant om die open te draaien en om te kiepen. Dat doen we dus niet. Het werd daarom warmtekussen uil, een kersenpitkussen. Niet zo zacht als de Warmie knuffel en wat kleiner ook, maar wel schattig en functioneel.Dit zou bovendien een leuk cadeautje zijn voor de verjaardag van de oudste. Ik koos verder nog een klein spelletje uit, te gebruiken als beloning bij de zindelijkheidstraining van de jongste. Dat ligt nu op zolder te wachten. En voor Sinterklaas of een ander feestje heb ik enkele bijzondere prinsessen kleurplaten uitgezocht. Het leuke hiervan is dat ze een soort deurtjes hebben die je open kunt maken. Heel leuk! Ze hebben in deze winkel nog veel meer bijzondere spullen, het is geen dertienineendozijn-winkel. Heerlijk snuffelen dus. Het shoptegoed is met plezier besteed en mijn kleuter was erg blij met de uil. Bij de bestelling zat bovendien een lief klein stoffen tasje met kleurplaat en speelballon. Prijzenswaardig is ook de snelle service. Ik bestelde op een middag rond 4 uur en toch werd het pakketje de volgende ochtend al bezorgd. Dankjewel Maris en Benjamin Bengel!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.