Het is weer Kinderkleding Stuntverkoop

Ieder half jaar is in een zalencentrum in de buurt de Kinderkleding Stuntverkoop. Ik ben fan, want ze verkopen er leuke kleding van bekende en minder bekende merken. De nieuwe collectie is er met 25% afgeprijsd. Altijd fijn om even te snuffelen. Vandaag ik ging op jacht naar een zomerjas voor de oudste.

We zijn geslaagd! Gelukkig hadden ze er nog een leuk model tussen hangen, de enige in z’n soort dus snel gescoord. De kleine muppet was ook mee en vond het zeer interessant. Zij opperde om de zomerjas cadeau te geven voor de verjaardag van haar zus. Dat gaan we doen! Slim plannetje lieverd <3 ik vond het even spannend of ze het shoppen we leuk zou vinden – het was giga druk – maar ze wilde heel graag helpen en selecteren. De zomergarderobe van grote zus schiet aardig op met deze leuke putfits. Het Zebra-shirt van Esprit heeft kleine zus uitgekozen.Uit verkopen van oude spullen had ik wat geld verdiend, uit dit spaarpotje mezelf een budget opgelegd en ik ben er netjes en ruim binnen gebleven.  Cars, Esprit, Name It en een merk dat ik nog niet ken Pebblestone. De jeans is op de groei (maat 116), maar ik vond hem zoooo leuk.  En het spijkerrokje is een basic item dat nog ontbrak in deze maat. Wat vinden jullie ervan? 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.