Leren lezen met Borre

Mijn Kennen jullie de boekjes van Borre al? Het is een serie voor beginnende lezertjes. Onze eerste kennismaking met Borre was ruim een jaar geleden, toen we enkele boekjes kregen van een bevriende juf. Het zijn grappige verhaaltjes met op elke pagina een letter/woord dat er wordt uitgelicht. Zelf snap ik de logica van de verhalen niet altijd, maar ze sluiten goed aan bij de fantasiewereld van kinderen waarin alles mogelijk is. Centraal staan het karakter Borre en Pluisdier zijn huisdier.Mijn dochters vinden de verhalen erg grappig. Toen ik ze vroeg om even te poseren voor een fotowedstrijd van Borre, deden ze dat graag. Zie je hoe serieus ze kijken? Op de Facebookpagina en Instagram van Borre, vroeg men om een leuke foto te delen met de hashtag #borrevoorlezen. Zo maakten wij kans op een kwartaalabonnement, waarbij elke maand twee boeken en het clubblad worden toegestuurd. Ontzettend leuk en helemaal in ons straatje. Dat dachten niet veel andere mensen. Jammer voor de organisatie, maar des te leuker voor ons want we vielen in de prijzen!

Onlangs viel de eerste envelop al op de mat. De oudste rende zoals gewoonlijk naar de deur en ontdekte blij verrast een vrolijke vlop ket haar naam erop. Wat een feest! Ook de jongste was blij want een van de boekjes gaat over Borre en de piraten :-). Nu wij als gezin echt gaan wennen aan het schoolse leven met een kleuter, is dit een fijn cadeau. De opdrachtjes in het clubblad werden vol enthousiasme gemaakt. Ze is klaar voor school en maandag start ze echt!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Rianne zegt:

    wat grappig dat jouw kinderen de Borre boekjes leuk vinden. Dat hoor ik weinig! Grappig dat jouw oudste dochter ook naar school gaat, onze dochter ook. Leuk weer een nieuwe fase!

  2. Sigrid zegt:

    Wat leuk! Wel fijn voor de organisatie dat jij er een blogje aan wijdt 🙂 ! En wat echt dat ze maandag gaat starten… Spannend. Nieuwe fase maar/en ontzettend leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.