Tefal Vrouw 2015 selectiedag

Wie facebookvrienden met mij is, heeft al gezien dat ik afgelopen vrijdag mocht deelnemen aan de selectiedag voor Tefal Vrouw 2015. Hilarisch! Net als zo’n 500 anderen nam ik deel aan het kwisje op de facebookpagina van Tefal, waarmee je kon checken welk product het beste bij je innerlijke domestic godess past. En dit product winnen. Ik – die toch zeker eens per maand of twee de strijkbout ter hand neemt – kwam uit op een mooi en groot stoomstrijkapparaat, hahaha. Niet gewonnen overigens, maar ik werd wel uitgenodigd voor de genoemde selectiedag.

tefalvrouw
Foto gemaakt door Tefal.

Op D-day meldde ik mij samen met 23 andere dames op het kantoor van Groupe SEB, de moedermaatschappij van Tefal, in Veenendaal. We kregen een inschrijfformulier en koffie uit een gerelateerd merk koffiemachine. Waarom ik dacht de Tefal vrouw 2015 te zijn? Hoeveel Tefal apparaten ik in huis heb? En nog wat vragen waar we over mochten nadenken. De discussies erover waren te grappig. Niemand kende elkaar en we wisten niet precies wat we konden verwachten, in de brief stond een kookworkshop, lunch en voor de jury verschijnen.

Dit was de eerste keer dat Tefal deze ‘verkiezing’ organiseert, ze vonden het zelf ook een grappig idee. Wij ook. Alle deelnemers waren erg te spreken over de ontvangst en de organisatie. Tefal verzorgde een uitgebreide informele lunchsetting, er waren verschillende fotografen en de sfeer was top. Ik zat in de groep die eerst voor de jury moest verschijnen, zenuwen en speculatie alom. Er was een microfoon – geen stip – een camera op je gericht en een tafel met 3 juryleden die wat vragen stelden. Te grappig om eens mee te maken! Ik mocht iets vertellen over mijn dochtertjes en mijn blogje 🙂 altijd leuk.

Na een korte pauze werden de groepen omgewisseld en mochten wij naar de kookworkshop. Die workshop was meer een gezellige boel in kookomgeving, waarbij we uitleg kregen over de Tefal SlowJuicer, ActiFry, pannen en de OptiGrill. Daarna konden we aan de slag met wat receptjes voor deze apparaten en de pannen. Tot slot mocht het resultaat natuurlijk opgegeten worden. Ook hier hilariteit en gezelligheid alom. Ik heb alle apparaten geprobeerd, kipburgers gebakken en gezellig gekletst en gegeten. Afgelopen week werd de selectie van 9 Tefal-dames bekend gemaakt. Ik zit er niet bij, maar ik heb een leuke dag gehad en een mooie goodiebag. De cake zat vanmorgen in de oven!

tefal pakket

De winnares van de titel Tefal vrouw 2015 krijgt vip- kaarten voor de Huishoudbeurs, mag op de Tefal stand een product demonstreren en krijgt een kleine 1000 euro aan shoptegoed verspreid over het jaar. Als dat geen mooie prijs is? Als niet-winnares krijg ik nog een leuke kortingsbon toegestuurd lees ik zojuist in mijn mail. Nu ben ik zeer geïnteresseerd in de ActiFry, je ruikt hem namelijk niet! Dus mogelijk gaan we die aanschaffen. Een slowjuicer hebben we al en dat is echt een topuitvinding. Je maakt er de heerlijkste drankjes mee en gezonder kan niet! Bekijk de filmpjes maar eens van juice master Jason Vale, heel interessant. Tefal, je denkt ook aan alles!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Linda zegt:

  Je weet echt iedere dag de meest bijzondere dingen te vinden. Hoe speelt je dat toch klaar?

  1. marguerita78 zegt:

   Misschien ook een leuk onderwerp voor een blogje, haha. Ik probeer hier alles een beetje te delen, dan weten mijn lezers waar er leuke dingen worden weggegeven 🙂

  2. Wat een geweeeeldig verhaal! Ik zou bijna aan Facebook beginnen want Tefal vrouw van het jaar worden…. 😉 Dankzij jouw blog ben ik geselecteerd voor de Delicious, via 100meningen. Daar bieden ze nu ook een Actifry aan dus misschien is dat wat voor je?

   1. marguerita78 zegt:

    Ik krijg een kortingscode voor de webshop van Tefal zelf 😉 maar leuk joh dat je de Delicious mag testen, gefeliciteerd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.