Testpanels

Testpanels zijn altijd leuk, want als echte Hollander houd ik erg van gratis. Online ben ik lid van een groot aantal panels en onderzoeksbureaus. Zodra ik iets leuks mag testen zal ik ze bespreken.

Onlangs mocht ik bijvoorbeeld voor TRND nog het glossy lifestylemagazine JAN testen. Ik ontving een startpakket met 4 exemplaren van het blad, wat kortingsbonnen, instructies en natuurlijk enquêteformulieren om verslag te kunnen doen. Als panellid moest ik aanvullend nog wat vragenformulieren invullen. En natuurlijk mensen vertellen over JAN. Erg leuk, je krijgt een product gratis en het is de bedoeling dat je er over praat met mensen. Gesprekken beginnen vind ik zelf vaak lastig, dus ik ben altijd blij als ik op deze manier weer iets interessants te melden heb. Kan ik ook weer eens een ander onderwerp aansnijden dan mijn lieve kindjes.

Maar niet alleen via zo’n panel kun je dingen testen. Bij ons in de buurt woont een dame die voor een groot onderzoeksbureau werkt en ze heeft vaak leuke producten om te beoordelen. Aangezien ze mannen in de leeftijdscategorie van mijn man vaak tekort komt, staan we op de voorkeurslijst. Jippie! Deze week kwam ze aan de deur met granenontbijt in twee varianten met bijbehorende vragenlijsten. Wel aan mijn man besteed, dus hij deed graag mee. Bovendien gaat het bureau als dank voor deelname ook een klein bedrag aan ons overmaken, erg prettig! Er zat een geheimhoudingsclausule bij, dus de naam van het bureau deel ik niet. Voor hen konden we al eerder salades, koekjesbakmix, luiers, chips en liga’s testen. Niet elke smaakvariant is even lekker uiteraard, maar dit soort testjes zijn wel weer krenten uit de pap. Extra boodschapjes in de pocket.

zakjes cruesli

Een testpanel website die nu druk bezig is met het werven van leden is 100meningen.nl . Ze verkopen in ruil voor een review apparatuur tegen een mooie korting en sommige dingen kun je als je geluk hebt gratis ontvangen. Zo heb ik me vandaag aangemeld voor een review van het blad Delicious. Hopen dat ik uitgekozen wordt! Ben jij al bekend met het fenomeen testpanel?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. liesbeth zegt:

    Hahaha! Ik had ook deze week de ontbijtgranen!

  2. marguerita78 zegt:

    Tuurlijk! Anders had ik het niet moeten schrijven toch?

  3. Ik heb een keer zoogcompressen gereviewd. Of dat nu zo lucratief is 🙂 Maar wel leuk! (Via Mamaplaats, ken je die website?) En wauw, Delicious… Ik waag ook een kansje als je dat goed vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.