Neem je vriendinnetje mee- dag

Het was neem-je-vriendinnetje-mee-dag bij de dansles van ons nichtje en mijn jongste was de gelukkige. Ze verheugde zich er enorm op. Grote zus danst op hetzelfde tijdstip elders, maar die lessen zijn voor kindjes vanaf 3 jaar. Dit was dus haar grote kans!

peuter dansles

Ondanks dat het tijdstip van de lessen veranderd was en beide meiden dus te laat binnenkwamen, genoot de kleine danseres enorm. Haar gezichtje straalde! Niet eenkennig danste ze enthousiast mee. Er waren ook slechts 3 kindjes, dat scheelt. Discolampen, stippen, een poppenkastkikker, handjes draaien van K3… Lekker veel afwisselende spelletjes en dansjes op vrolijke muziek. Het leuke van deze les was dat de moeders vanaf de kant konden meekijken en indien gewenst mee mochten dansen.

Het mooiste van dit alles is natuurlijk dat het ons niets kostte en we toch een erg leuke activiteit hadden op de zaterdagmorgen. Bovendien mogen we nog een keertje kosteloos meedoen, omdat we het begin van de les hadden gemist. Een aanrader dus om zo af en toe eens een activiteit uit te proberen. Iets nieuws voor de peuter en je zit er niet direct aan vast.

We konden dankzij een stel extra handen deze week ook weer eens peuterzwemmen. De laatste keer dat we gingen zat de jongste nog in mijn buik, dus het is even geleden. Daar zit je ook niet aan vast, maar met 2 kids en 2 volwassenen ben je toch bijna 15 euro kwijt. Gelukkig genoten de meiden hier ook enorm van. Het was wel goed te merken dat ik met de oudste al eerder aan babyzwemmen deed, zij was watervrij. Kleine zus ging voor het eerst en voor haar was het duidelijk spannender. Maar: ze kunnen niet wachten tot de volgende keer! Gezien de portemonnee nog niet zeker of dat ervan gaat komen voordat grote zus naar school gaat. We zullen zien 🙂

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Linda zegt:

    Heerlijk, lijkt me zo leuk om de jongedames te zien dansen. Hier moet ze nog een maandje geduld hebben, dan mag ze ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.