Wauw wat een prijs!

Mijn facebookvrienden hebben de Minions al voorbij zien komen, net als de hut die we maakten van een enorme doos. Allemaal lol dankzij de verpakking van een hele mooie prijs die ik won door een enquete in te vullen voor Maxi Cosi. Kort voor kerst kreeg ik bericht dat ik een van de winnaars was die een product naar keuze mochten uitkiezen op de site. Hoe gaaf is dat?

maxi cosi verpakking

maxi cosi verpakking

Dit bericht kwam precies op het juiste moment. Ik had net een autostoeltje besteld dat niet leverbaar bleek. Uiteindelijk wilde ik de order cancelen na een korte mailwisseling, ging na een uur de deurbel en werd het bestelde stoeltje alsnog geleverd. Bizar. Maar bij Maxi Cosi kon ik dus een hele mooie uitkiezen. De nieuwe limited edition leather look ziet er zo gaaf uit, dat ik die koos. Dat prijskaartje bleek echter niet in lijn met de rest van de collectie. Zeer gaaf, maar ook 3 x zo duur als de toch al prijzige normale Maxi Cosi Rodifix stoeltjes. Oeps! Of ik een ander stoeltje wilde uitzoeken? Nou, ook met een stoeltje in dezelfde kleur maar dan van stof ben ik uiteraard meer dan blij. Past heel goed in de leaseauto van de papa van de meisjes.

Onderaan zit de uitschuifbare Isofix bevestiging. Ooit schreef ik voor het blad Autoweek een artikel met kinderzitjes test, waarin ik vertelde dat Isofix het meest veilige systeem is. En Maxi Cosi is een fijn merk. Het stoeltje ziet er heel mooi uit en heeft bij de hoofdsteun leuke streepjes. Deze is in hoogte verstelbaar, erg fijn. Je kind gaat gewoon met de autogordel vast. Mijn oudste is daar nu qua lengte groot genoeg voor, dus perfect. Haar vijfpuntsgordelzitje gaat door naar de plek van kleine zus, die uit haar zitje is gegroeid. Dat zitje keert terug naar opa en oma, van wie we het te leen hadden. Het door mij bestelde paarse zitje pronkt alweer eventjes in mijn eigen oude bolide. Nog 1 zitje vervangen en dan zijn we rond. Maar dat zitje is een 2e hands Maxi Cosi en die kan nog wel even mee, kleine zus is daar nog lang niet uit gegroeid.

maxi cosi autostoel

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.