Stoer jurkje van O’Chill

Tweede kerstdag vonden wij een mooi cadeau onder de brievenbus. Een gaaf jurkje van het merk O’Chill. Op facebook hadden ze een leuke winactie, je moest het berichtje liken en de winnaars (5 in totaal dus veel kans) kregen elk een van de items toegestuurd.

Op de dag van de bekendmaking kreeg ik een leuk pbtje in mijn berichtenbox, ze wilden me graag iets toesturen. Ik hoopte heel erg op het jurkje. Niet alleen was deze superstoer, maar met een jurk hoef je – in tegenstelling tot een rokje of shirtje – zelf niet na te denken waarmee je het combineert. Handig voor mama, maar ook voor dochterlief die heel graag zelf haar kleren uitkiest ;-).

2015/01/img_1914.jpg

Superspannend was het wachten op de post en tweede kerstdag lag de vlop dus daar. Jippie, het jurkje bleek er in te zitten. Gaaf is hij! Lekker rekbaar en comfortabel stofje en makkelijk aan en uit te doen door een 3-jarige. Deze sprekende kleurencombinatie met zwart, rood, wit staat mijn lieve blondie erg stoer. Leuk detail zijn de rode pailletjes langs de biesjes van de zakken op het jurkje. Voor een feestje is het jurkje dankzij deze glimmers ook geschikt. Mama en dochter(s) zijn erg blij met deze leuke aanwinst voor de garderobe!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.