Stoer jurkje van O’Chill

Tweede kerstdag vonden wij een mooi cadeau onder de brievenbus. Een gaaf jurkje van het merk O’Chill. Op facebook hadden ze een leuke winactie, je moest het berichtje liken en de winnaars (5 in totaal dus veel kans) kregen elk een van de items toegestuurd.

Op de dag van de bekendmaking kreeg ik een leuk pbtje in mijn berichtenbox, ze wilden me graag iets toesturen. Ik hoopte heel erg op het jurkje. Niet alleen was deze superstoer, maar met een jurk hoef je – in tegenstelling tot een rokje of shirtje – zelf niet na te denken waarmee je het combineert. Handig voor mama, maar ook voor dochterlief die heel graag zelf haar kleren uitkiest ;-).

2015/01/img_1914.jpg

Superspannend was het wachten op de post en tweede kerstdag lag de vlop dus daar. Jippie, het jurkje bleek er in te zitten. Gaaf is hij! Lekker rekbaar en comfortabel stofje en makkelijk aan en uit te doen door een 3-jarige. Deze sprekende kleurencombinatie met zwart, rood, wit staat mijn lieve blondie erg stoer. Leuk detail zijn de rode pailletjes langs de biesjes van de zakken op het jurkje. Voor een feestje is het jurkje dankzij deze glimmers ook geschikt. Mama en dochter(s) zijn erg blij met deze leuke aanwinst voor de garderobe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.