Schattige armbandjes voor moeder en dochter

Kinderfashionblog This kid’s got style geeft regelmatig leuke kinderkleding weg. Blogster Claudia is bovendien fotograaf en als volger kun je je kind ook opgeven als fotomodel wanneer ze een oproepje doet. Leuk, want dan heb je en mode inspiratie en mooie foto’s van je kinderen. Helaas woont ze voor ons wat ver weg. Desalniettemin een superleuk blog om te volgen.

Op instagram hostte This kid’s got style een leuke giveaway. Door de foto hiervan te regrammen maakte je kans op een setje JewelZ voor moeder en dochter. Hele schattige armbandjes om te matchen met je kleine meisje. Of meisjes, in mijn geval. Lucky me bleek de winnaar! In ruil voor deze leuke armbandjes schreef ik een gastblogje / review dat je kunt lezen op de website.

Wie mij een beetje kent, weet dat ik niet snel sieraden koop. Winnen voelt dus echt als verwennerij. Er werd al een paar keer door de meiden ruzie gemaakt wie het armbandje om mocht, maar de ervaring leert dat de jongste meer van de kettingen en armbandjes is dan haar zus. We hebben ook het mooie bedelarmbandje opgezocht dat zij voor haar 2e verjaardag kreeg van enkele ooms en tantes. Oh wat voelt ze zich fier! Twee sjieke armbandjes, het is wat. Voor de volledige review verwijs ik graag door naar dit artikel.

2015/01/img_1935.jpg

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.