Shoptip: de veiling

Uitverkoop, kortingscodes, lokale ruilsites met 2e hands kleding voor een prikkie, ik ben er gek op. Maar een ander succesnummer vind ik de online veiling. De aanbieder – een webshop of kledingmerk – komt met een foto en een startprijs en de kleding gaat naar de hoogste bieder. In combinatie met de verzendkosten ben je dan toch vaak nog goedkoper uit dan de reguliere winkelprijs, zeker als je meerdere items tegelijk aanschaft.

Een van de veilingen die ik volg is deze:  http://kinderkleding-veiling.nl/ van onder andere webshop Meisjesfeest [UPDATE: deze bestaat niet meer]. Ze hebben net weer een nieuwe geopend, dus ik ga snel snuffelen of er iets tussen zit in de maat die ik nu aan het verzamelen ben voor de meiden. Heb er al diverse keren een leuke deal gemaakt en ben zeer tevreden over de afhandeling. Wat mij betreft een aanrader dus en misschien ook nog niet zo bekend, de veiling? Heb jij al eens geboden?

Vooruit shoppen kinderkleding

De garderobe van mijn meiden koop ik altijd even vooruit, zodat ik niet in 1 keer alles hoef aan te schaffen. Nu ga ik op jacht naar zomerkleren in maat 110. Voor de winter ben ik zo’n beetje compleet, denk ik. Ben benieuwd welke leuke items ze nu weer hebben. Een paar maanden terug scoorde ik op de genoemde veilingsite een zachtblauw setje van Creamie met legging, vest en gebloemd jurkje voor 15 euro plus verzendkosten was ik iets meer dan 20 kwijt. Niet gek voor 3 mooie items, die regulier samen bijna 110 euro kosten!

creamie en fur real friend
Zachtblauw Creamie setje en gewonnen Fur Real Friend.

Op Sinterklaasavond droeg mijn bijna kleuter dit setje voor het eerst, het valt nog wat ruim maar staat haar mooi. Zie de foto. Sinterklaas-kuch-mama had via Instagram bij het pr-bureau van Hasbro ook de lieve Fur Real Friend Daisy gewonnen. Ik zou hem nooit zelf gekocht hebben, alleen al vanwege de verkoopprijs, maar het was wel het grote succes van Sinterklaas. Ik moest de handleiding een paar keer goed lezen, maar  toen had ik door hoe we hem van de demonstratiestand konden afhalen en alles dat in de beschrijving stond werkte. De meiden vonden het supergrappig, papa werd er al snel gek van, haha.

Vakanties en keukengerei

Andere dingen die ik graag shop via een veilingssite zijn hotelovernachtingen en keukenspullen. Deze liggen nu op zolder te wachten tot het pakjesmiddag is. Voordelig cadeautje voor mama!

Welke veilingssites bezoek jij graag?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Rianne zegt:

  ken het ook niet die veiling, inderdaad weleens op facebook gezien met speelgoed.

 2. Patricia zegt:

  Leuk idee, ik ga meteen kijken op de veiling !

 3. Sigrid zegt:

  Wat een leuk idee, een veiling voor kleding ik nog niet! Ik hoop klaar te zijn voor de winter maar ben benieuwd of het ook iets voor ons is. Toch eens even neuzen…

  1. marguerita78 zegt:

   Bedankt voor je reactie! Voor mij zat er deze keer niets tussen waar ik op wilde bieden, al twijfelde ik erg over een jurkje voor mezelf 😉 op facebook heb je soms ook leuke veilingen, zoals die van Lelykids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.