PLOG: trends van de Show Up Beurs

Ken je de Show Up beurs? Waarschijnlijk heb je er als consument nog nooit van gehoord, maar dit is de ‘place to be’ wanneer je een hippe winkel of webshop hebt. Er werden allerlei merken gepresenteerd met hun herfst en wintercollecties, want winkels kunnen hier hun inkopen doen. Je vindt het lifestyle producten, items voor kinderen, maar ook cadeaus en hippe interieur accessoires. Ik ging er trendsnuiven!

good vibes
Good Vibes: dat somt de belangrijkste trend wel op inderdaad: spullen waar je blij van wordt.

Er waren zoveel ontzettend mooie producten en merken te zien, dat de batterij van mijn telefoon al vrij snel leeg was. En die is als bloggerfoon toch best wat gewend! Een korte samenvatting: ik zag vooral veel items ‘met een knipoog’ oftewel een grapje. Vrolijke kleuren – maar niet té fel – voerden de boventoon. En het beste nieuws: veel merken waren heel outspoken duurzaam en/of cruelty free. Echte feelgood merken dus, die bijvoorbeeld materialen recyclen, duurzaam produceren of zelfs stukken regenwoud aanplanten voor elk verkocht item. 

Ik heb waanzinnig veel leuke gesprekken had, maar zal jullie vooral even blij maken met een plog (picture log) vol prachtige foto’s die ik op deze trendy beurs heb geschoten. Zo kun je mooi meegenieten!

regenboog
De MoManTai regenbogen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en zo gaaf!
dino plantenbak
Te leuk toch voor een dino of zeemeerminnen slaapkamer?
margarita douchegel
Lieve pastelkleurtjes trokken mijn aandacht en toen bleek – bijna – mijn naam er op te staan.
dieren knuffel kruik
De eenhoorn pittenkruik die ik heb, hing hier ook in de schappen. Kijk nou hoe leuk? En het mooiste? Ze kunnen eigenlijk een pittenkussen maken in elk ontwerp dat je zelf zou aandienen…
wekker
Strak, simpel en een leuk kleurtje: wishlist materiaal qua nuttige cadeaus.
delfts blauw kikker
Delfts blauw heeft allang niet meer de traditionele printjes, kijk nou hoe leuk!
freddy mercury beker
Deze grappige artist impressions op mokken vond ik ook tof: a cup of magic met Freddy van Queen er op is toch wel een leuk cadeau voor de fan.
vlogset hout peuter
Ook peuters kunnen vloggen met dit duurzame houten speelsetje van Plan Toys.
enchanting lavender
Dit kaarsenmerk had zoveel prachtige ontwerpen, de enchanting lavender vond ik betoverend mooi.
spark joy
Maar Colonial Candle had meer moois… dit sparkt zeker joy als je het in de woonkamer zet, kom maar door met die good vibes only!
voel memo plan toys
Open ended play stimuleer je met dit zakje steentjes van PlanToys: voel memorie, vormpjes in zand drukken, stapelen, iets heel anders? Wat zou jouw kind hiermee doen?
colonial candle
Speciaal gericht op de man zijn deze heerlijk geurende ‘Manly Indulgance’ kaarsen. Als je niet weet wat je voor je vriend moet kopen: DIT! Ik viel voor de geur van deze Colonial Candle lijn. Dit wil je ruiken als je bij hem thuis komt…
sunbum
Feelgood product: vegan én een te schattige mascotte deze zonneproducten van SunBum.
puravida
Surfmerk PuraVida heeft allerlei lieve, vrolijke armbandjes waarmee je met je aankoop ook zeedieren zoals de schildpad steunt.
gestansde schalen
Prachtig deze fruitschalen… Ze hebben ook lepels en nog veel meer… De eigenaar vertelde me dat ze deze bloemige designs momenteel ook proberen te verwerken in hun eigen tuinhekken. Mag gezien worden dit.
adventskalender maison macolat
De adventskalender van Maison Macolat staat op mijn verlanglijstje. Ik mocht hier even proeven namelijk, zaaaaaaalig! Het betreft hier macadamia noten uit Zuid-Afrika gecoat in Belgische chocolade. Deze combinatie – in verschillende smaken – is onweerstaanbaar. De eigenaar wist ook nog te vertellen dat je zonder buikklachten flink wat van deze lekkernijen kunt weghappen, wat een fijne traktatie en eentje met een bijzonder verhaal over de boerderij in Zuid-Afrika waar de macadamia’s vandaan komen.
maison macolat
Ik wil de andere smaken ook wel proeven! Ideaal cadeau voor iemand die van noten en chocolade houdt.
atelier maatwerk
Heel cute deze comfortabele bootschoentjes in alle kleuren van de regenboog.
trend show up
Trend setting waar ik blij van werd: mooie spulletjes in pastel.
robotime knutselproject
Knutselprojecten voor grote mensen – en dan echt next level gaaf! – de sets van het merk Robotime: van houten mechanische constructies, muziekdoosjes, robot dino’s en kleine DIY huisjes.
show up natuur trend
Natuurlijke materialen en goed zijn voor de natuur zijn ook een duidelijke trend die in deze collage van spullen wordt weergegeven.
house of disaster
Die pauwen <3 maar het merk House of Disaster heeft nog veel meer té gave items, ik keek mijn ogen uit.
trend robuust
Robuust design blijkt ook een trend, deze spreekt mij iets minder aan maar voor de liefhebber toch een fotootje gemaakt van de trend trafel.
trend natuur
Toch ook nog even een fotootje van de natuurtafel met die vilten giraf erbij.
toot kindermakeup
Reeds gespot op mijn instagram, mijn dochters zijn weg van de Toot! kinder make-up producten, rotzooivrij en cruelty free. Hier komt een mooie review van. Zie nou hoe leuk de dessins alleen al zijn.
toot! kinder makeup
Flamingo’s, dat zegt genoeg.
placemat in een tas
Kleurbare placemat met kleurtjes in een matchend te schattig tasje.
got bag
Tassen gemaakt van gerecycled plastic uit de oceanen: GOT BAG doet keihard zijn best om de wereld mooier te maken. Binnenkort volgt een review met het uitgebreide verhaal van dit fijne merk dat onlangs ook rugzakken voor kinderen lanceerde.
bixxs
Stapstenen voor open ended play, kinderen kunnen zelf verzinnen hoe ze ermee spelen.
wambu
Wambu tandenborstels met een verhaal: van bamboe maar wel zodat het hele gezin de eigen tandenborstel kan herkennen door het kleurtje.
rice dk
Ook het Deense Rice was er met heel veel vrolijke producten te vinden, hier wat schattige vaasjes.
rice servies
Al ken je Rice wellicht meer van hun vrolijke melamine serviezen? Ik heb er zelf ook leuke bekers en bordjes van in huis.
kitsch kitchen
Heel opvallend op je vloer is zo’n vloerkleedje van Kitsch Kitchen in de vorm van een hart.
rice
Roze Rice keuken items <3
rice
En deze vond ik dus ook te leuk om niet even snel te fotograferen “Clean a dish, make a wish” ja dat is wel een wannahave hoor.
mrmaria nijntje
Cute deze lichtpuntjes.
scratch dartspel
Ook speelgoed was volop te vinden, zoals deze magnetische dartgames van Scratch.
showup beurs fat forest
Afvalproducten waar in Nederland palmolievrije verzorgingsproducten van worden gemaakt en dan ook nog eens voor elke verkoop nieuw regenwoud aanplanten… Als dat je aanspreekt dan koop je voortaan Fat Forest waarmee je direct het regenwoud steunt!
the gratitude list
Selfie met de bekende Brusselse influencer Lily Samii die The Gratitude List bedacht.

Voor iedereen die zich afvraagt hoe ik aan mijn inspiratie en/of contacten kom: zo dus. Het was dusdanig inspirerend dat ik er na 4 uur eigenlijk nog niet uitgekeken was, maar de beursvloer ging sluiten. Over verschillende merken ga ik je binnenkort meer vertellen op mijn blog. Zo reviewen wij momenteel Toot! kindermake-up, heb ik The Gratitude List meegekregen, een Fat Forest lippenbalsem, Nona alcoholvrije gin, een schattig Nijntje lampje van MrMaria en huidolie van het ‘vegan en no nasties’ merk Cîme  Cosmetics. Kan even duren voordat alles online staat, want het product lanceringen seizoen is duidelijk weer begonnen. En ik heb op de beurs nog veel meer moois gezien…

Wat spreekt jou het meest aan?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.