Jeremy – TopGear – Clarkson op de boerderie

Joe, wie komt er ook uit een dorp? Wie heeft hart voor het platteland? Als je van TopGear houdt én van het boerenleven, dan heb ik een leuke kijktip voor je: Clarkson’s Farm. Vanaf 11 juni te zien op streamingdienst Prime. De teaser is al hilarisch, Jeremy gooit er wat random rare uitspraken uit en natuurlijk racet ie op de trekker op zijn eigen boerderij. 

jeremyclarkson
Foto: Prime

Als arrogante tv persoonlijkheid die de wereld rondreist om al schreeuwend in supercars te racen, kennen we Clarkson van TopGear. Hij is geen boer, wat jammer is, want hij heeft een boerderij van 1.000 hectare op het Engelse platteland gekocht en besloten die zelf te gaan runnen, ondanks het feit dat hij helemaal niets van landbouw weet. Deze nieuwe tv-serie volgt een intens, slopend en vaak hilarisch jaar uit het leven van de meest onwaarschijnlijke boer van Groot-Brittannië en zijn team, terwijl ze te kampen hebben met het slechtste boerenweer in decennia, ongehoorzame dieren, niet-reagerende gewassen en een onverwachte pandemie. 

Clarkson, die alleen wordt geholpen door zijn team landbouwmedewerkers, ontdekt al snel dat een moderne boer vaak tegelijkertijd een natuurbeschermer, wetenschapper, herder, winkelier, vroedvrouw, ingenieur, boekhouder en tractorbestuurder moet zijn. Ondanks de calamiteiten die volgen, is dit zeker niet “The Grand Tour goes farming”. Hier op de boerderij hebben de mislukkingen echte emotionele gevolgen en Jeremy, volledig uit zijn comfortzone, moet op anderen leunen terwijl hij gewassen verbouwt, schapen hoedt en milieuprojecten uitvoert die hem na aan het hart liggen. En ja, dat laatste heb je goed gelezen.

Leuk kijkvoer voor jou?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.