5 heerlijke nieuwe beautyproducten bij Douglas

Nieuwe geurtjes, nieuwe make-up kleuren, een fijne nieuwe gezichtscrème… Heerlijk om daar tussen te struinen. Met je parfumerie klantenpas krijg je vaak na je aankoop nog fijne proefmonstertjes mee. Even lekker de Douglas inlopen om wat producten te proberen, kan op dit moment alleen op afspraak. Daarom zet ik voor jou een paar fijne nieuwe beautyproducten op een rij die je daar nu in de winkel kunt vinden. Online en offline.

douglas shutterstock
Foto: Shutterstock

Zarko parfum

zarko perfumes

Ken je de parfums van Zarko al? Het is een innovatief clean merk, opgericht door Zarko Ahlmann Pavlov die als enige Deense parfumeur geur van het noorden vastlegt. Bijzonder aan de geuren van dit merk is dat ze zowel geschikt zijn voor mannen als voor vrouwen en er is gekozen voor water als basis van het parfum. Hierdoor zet elk luchtje de drager in de schijnwerpers, niet de essentiële oliën van de geur: elke geur krijgt een persoonlijke touch, omdat de individuele lichaamsgeur de topnoot definieert. Je kunt hiermee dus de hippe versie van het ANWB-stel vormen met je partner, mooi cadeau dus voor een bruidspaar. Zarkoperfume is zowel offline als in de Douglas Online Shop te koop.

biodermal droge huid

Biodermal: specialistische zonbescherming voor de zongevoelige (zeer) droge huid

Goede bescherming tegen de zon is een must. Een crème met een SPF als onderdeel van je dagelijkse routine, is heel verstandig én natuurlijk zonnelotion wanneer je echt de zon in duikt. Biodermal heeft speciaal voor de zongevoelige huid en (zeer) droge huid, producten uitgebracht met verhoogde zonbescherming en extra huidverzorgende ingrediënten. Zonnelotion Zongevoelige Huid SPF 50 bijvoorbeeld om een allergische reactie op de zon te voorkomen. Zonneallergie is een reactie van je lichaam op blootstelling aan de zon. De zon kan roodheid, bultjes en gevoeligheid van de huid veroorzaken. 1 op de 4 vrouwen in Nederland heeft hier last van. De producten zijn geformuleerd met een unieke combinatie van hoog beschermende zonnefilters en huidverzorgende ingrediënten. Om de extra kwetsbare huid intensief te beschermen, verzorgen en versterken.

house of gisada parfum

House of Gisada

Nederland is een heerlijk geurenmerk rijker! De parfums van GISADA staan voor moderne elegantie in combinatie met Zwitserse kwaliteit. De geuren worden gekenmerkt door zowel precisie als evenwicht, kwaliteiten die tot uiting komen in producten die met de grootste zorg zijn gecreëerd. Het verhaal van GISADA begon in 2013 in Zürich als de droom van twee broers. Hun doel was om hun passie voor parfum op een nieuwe manier uit te drukken en tegelijkertijd samen te werken met gerenommeerde parfummakers met een duidelijke visie. De parfums zijn allemaal gedoseerd met een hoger percentage geurolie dan normaal (heel anders dus dan Zarko die ik hierboven noemde). De flacons worden in Zwitserland met de grootste zorg gevuld en elk parfum is uniek. Het flacon heeft een luxe uitstraling en is bedrukt met 24-karaats goud.

kneipp producten soft skin

Nieuwe verpakkingen van Kneipp

Wat je misschien nog niet hebt gezien, zijn de nieuwe verpakkingen van het populaire merk Kneipp. New look, same product zeggen ze, want de samenstelling van de producten blijft gelijk. De nieuwe flesjes en tubes van Kneipp ogen puur, zacht en fris met een natuurlijke, minimalistische look. Je ziet in één oogopslag wat het product voor je doet met nieuwe sprekende productnamen. Ook zijn de verpakkingen iets duurzamer geworden. Zo zitten de Kneipp Badkristallen nu verpakt in voor 99% gerecycled en recyclebaar rPet-materiaal. Ook de verpakkingslabels zijn gemaakt van gerecycled plastic. Het merk heeft als doel om vanaf 2025 geheel plasticvrij te zijn. Op de verpakking is nu ook duidelijk terug te vinden of het product vegan is.

orly daytrippin

Orly komt met groovy 70s nagellak

Zonnige dagen? Yes please! Met de kleurrijke lente collectie van ORLY kom je alvast in de stemming. Groovy op de 70’s geïnspireerde kleuren als saffraan, terracotta en turquoise nagellak nemen je mee op een zonnig avontuur. Schuif die to-do lijst opzij voor het weekend en droom van een heerlijke vakantie. Vergeet die oversized zonnebril en plateauzolen niet!

Bereid jij je al voor op een lentelook met passend geurtje, huidproduct en mooie nagels?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.