Keek op Mijn Week: online Blogboot, leeggelopen ballonnetje en shoppen bij NED Fashion

Was ik vorige week nog lyrisch over mijn gezondheid, deze week heb ik een zware terugval en veel pijn. Eigen schuld, ik wilde teveel. Geprobeerd in deze giga drukke week de balans te vinden, maar het bleef daardoor wat rustiger op mijn blog. Mijn kleine leed is niets vergeleken met de afgrijselijke dingen die ik om me heen hoor, een beetje pijn overleef ik ook wel weer maar het is wel lastig. Ik had zoveel meer willen doen…

surprise
De kinderen waren zo verstopt in hun telefoontjes, dat ze niet eens door hadden dat ik open en bloot op de keukentafel mijn sinterklaassurprise aan het verven was…

Schoonmaken met HG eco

Zaterdag probeerde ik de eerste producten van de HG eco lijn uit die ik voor mijn blog mag reviewen. Dochterlief vond het wel leuk om de kookplaat te sprayen, zelf ging ik mijn toilet te lijf en ontkalkte ik de Senseo. Er werden wat spulletjes opgehaald die ik te koop had gezet op de lokale verkoopsite. Ik kroop achter de laptop om iets te werken, terwijl de meisjes lekker buiten gingen skeeleren. Later die middag besloot ik zelf ook van het stralende weer te genieten met een ommetje. Mijn oudste wilde wel mee op haar skeelers. 

skeeleren

Surprise verven

Zondag had ik ontzettend veel zin om aan mijn sinterklaassurprise te werken. De kinderen zaten in hun telefoontjes en ik gooide de verfspullen op tafel. Pas toen het gevaarte allang lag te drogen en ik helemaal klaar was met verven, viel het kwartje wat ik aan het doen was. Heb al in mijn hoofd zitten wat ik ermee wil doen, maar de vraag is hoeveel tijd ik uiteindelijk ga hebben voor de uitvoering. Weet niet of jullie het leuk vinden om op de hoogte te blijven van mijn vorderingen?

online blogboot
Heel leuk om na het event op instagramstories leuke posts voorbij te zien komen! Deze is van @Janskenl en ik heb uiteraard gerepost. Je ziet mij linksboven in beeld.

Online Blogboot

Maandag was nogal wervelend. Mijn moeder appte dat mijn site plat lag. Kwam door een update van het SSL certificaat die niet goed was gegaan. Met de oplossing van de helpdesk crashte mijn site compleet. Ik beoordeelde deze ‘hulp’ daarom met een 1. Vonden ze niet leuk. Ondertussen wilde ik de vragenlijst printen voor slaapexpert Dr. Verena Senn van Emma Matras. Mijn printer was de wifi kwijt en de zwarte inkt bleek op.

Met mijn covid-foggy brain kostte dit allemaal erg veel effort om op te lossen. En dat terwijl vandaag D-Day was: de eerste online editie van de Blogboot! Samen met pr-bureau DOK30 hadden we dit opgezet met 11 genodigde bloggers, de eerder genoemde Duitse slaapexpert en Vincent van neusspoelmerk Rhino Horn. Ik vond het best spannend en dan ging er ook nog van alles mis die ochtend… 

Maar het event was SUPER! Ik genoot er enorm van om als ‘host’ iedereen welkom te heten, vragen te stellen aan de experts en natuurlijk de vertalingen naar het Nederlands te maken. Zo leuk om deze gezellige mensen erbij te hebben op camera in een veilige groepsmeeting over producten die je gezondheid ondersteunen.

Een paar kilometer te ver…

De stress was echter best heftig door de downtime van mijn site enzo. En het was prachtig weer. Dus ik sprak met een andere ex-covid patiënt af om voor het eerst in tijden een rondje Reeuwijkse surfplas te wandelen. Dat durfde ik niet alleen. Was maar goed ook dat er iemand bij was, want waar ik lyrisch over mijn goede gezondheid startte… Begon ik na 3 kwartier flink te hijgen en daarna begon mijn long te branden. En ik was er nog niet. Tis 6,7 km lopen. Uiteindelijk heb ik er 2 uur over gedaan. Het was zulk heerlijk wandelweer, maar mijn lijf is weer 3 stappen terug gezet. Na de wandeling ben ik met ibuprofen op in bed gaan liggen en kon ik niets meer. Mezelf behoorlijk overschat dus. Zo’n klein stukje dat ik vroeger zo graag liep. En dat kan ik dus niet.

reeuwijk

Fysio

Dinsdag erg druk met werk en natuurlijk naar de fysiotherapeut geweest. Dit keer niet hardgelopen, ik hield het wandelen op de loopband met moeite 5 minuten vol. Heb nog een paar krachtoefeningen gedaan. Maar ik was kapot. Voelde mezelf een enorme sukkel. Waarom had ik bedacht dat ik wel net als vroeger een lekker stukje kon wandelen? What was I thinking? Bij normale ziektes moet je grenzen verleggen en doorzetten, bij deze ziekte is dat absoluut het stomste dat je kunt doen. Ik stortte mezelf voor zover dat ging op mijn werk. Lekker druk en ik had er zo’n zin in, maar alles kost me nu weer heel veel energie en is zwaar om dingen gedaan te krijgen. Telde maar goed mijn zegeningen, want deze setback ga ik ook wel weer overwinnen. Ik weet nu dat het niet blijvend is tenslotte.

Meeting met Fontys studenten

Woensdag had ik weer een meeting met de studenten van de Fontys hogeschool die voor hun leerwerkbedrijf wat klusjes voor mij doen. Ze willen praktijkervaring opdoen op het gebied van digitale marketing. Voor mij een goede eyeopener om te ontdekken dat ik toch best veel vaktermen er in gooi en dat dit niet voor iedereen gesneden koek is. Checken of ze het begrepen hebben en natuurlijk kijken welke dingen ze kunnen doen. Erg leuk om zo met andere ogen naar mijn werk te kijken. En natuurlijk dat er wat klussen opgepakt worden waar ik zelf niet aan toe kom. Als je ook extra handjes zoekt op dit vlak kun je ze op instagram vinden als @young_mediagroup

flamingo slide stars
Feestje gemaakt met dit perspakket.

Flamingo tijd!

’s Middags kwam er een vriendje spelen en daarna gingen we aan de slag met een grappig perspakket dat werd bezorgd vandaag. Vanwege het nieuwe spel Slide Stars voor de Nintendo Switch met onder andere Freek Vonk die je in een flamingo opblaasband van waterglijbanen kunt laten roetsjen, kregen we deze leuke verrassing. Ons huis staat vol flamingo’s dus zo’n opblaasband is helemaal in ons straatje. Zo tof! Verder zat er in de strandtas een mooie zonnebril, veel te grote gele slippers en het computerspelletje. Met een ballonnenpompje en hulp van mijn dochter kregen we het gevaarte opgeblazen. Tijd om een geinig tiktokje op te nemen in de badkamer. Rollercoasterfilmpje aan, kinders in zomerkleding op de flamingo, accessoires erbij en hatseflats! We moesten er zelf heel erg om lachen.

bij mijn auto
Lekker geshopt bij groothandel NED Dutch Fashion in Amsterdam. “Look good, feel even better!”

Shoppen bij NED Fashion

Donderdag was echt zo leuk! Kleding shoppen voor mijzelf doe ik weinig. Vandaag mocht ik dit via Loyal Influencers met andere leuke dames doen bij NED Dutch Fashion. Stockfoto goeroe Jet ontpopte zich tot onze persoonlijke styliste, samen met Viva400 vrouw en kraanmachiniste Jessica  en sneakerfan Priscilla vergaapte ik mij aan de mooie wintercollectie van dit Nederlandse damesmode merk. Hier volgt binnenkort een outfit of the day artikel over.

Je kunt dit merk in 300 boetiekjes kopen, maar alleen hier in de groothandel hangt de volledige collectie. De kleding is afgestemd op de Nederlandse vrouw qua pasvorm en valt erg mooi, zelfs bij mij met mijn blubberbuik en korte beentjes zoals je ziet. Deze kleding gaat van maat XS tot maat 3XL en ik weet daarom zeker dat het veel van mijn lezeressen zal aanspreken. Wat ik zelf fijn vind: het zit echt onwijs comfortabel!

Er hingen ontzettend veel mooie items van NED Dutch Fashion, het iets jongere merk I-CONI-K én de sjieke Myrna by NED collectie van Myrna Goossens. Kijk hier voor verkooppunten bij jou in de buurt. In Alphen a/d Rijn vind je het bij Mooonz in de Herenhof en in Woerden bij Shine Fashion in de Kerkstraat.

ned fashion

Ik ga jullie vaker iets van dit merk laten zien, zodat je weet dat het ook de niet-perfecte vrouw laat stralen. Twee van de outfits die ik heb uitgezocht zou mijn moeder ook zo dragen, want ’s middags ben ik met mijn dochters natuurlijk even bij haar op de thee geweest om de mooie kleding die ik meekreeg te laten zien. Zou haar goed staan ook trouwens. Binnenkort meer!

Beautybehandeling en covid-fotoshoot

Vrijdag trok ik direct het panterprintjurkje van NED Fashion aan met een zwarte maillot en het fluffy knuffeljasje. Eerst naar Hairstyling Alice voor een ontspannende beautybehandeling. Mijn huid kon wel een oppepper gebruiken en ik wat me-time. Ik heb echter teveel liggen kletsen, wat toch een behoorlijke inspanning voor mijn long was en dus vermoeiend. Maar mijn huid voelt heerlijk zacht… 

fotoshoot
Fotografe Marian Sijben aan het werk voor een indringende covid-long-haulers fotoreportage.

En ik zag er hierdoor direct goed uit, want de schoonheidsspecialiste heeft me ook een lichte make-up gegeven. ’s Middags kwam namelijk fotografe Marian Sijben langs. Zij is voor de fotovakschool bezig met een reportage over covid-long-haulers en maakt foto’s van mensen die al langer dan een half jaar klachten hebben. Ik had getracht mijn huis en werkplek een klein beetje op te ruimen, dus ik was nogal uitgeput maar dat was ze van haar andere fotomodellen wel gewend. Mijn oudste had een klassenfeestje op school, maar de jongste mocht met mij op de foto. Marian liet me de indringende beelden zien van mijn lotgenoten. Volgende week ontvang ik onze foto en die mag ik dan aan jullie laten zien op mijn blog. Voor de meelezende media: Marian Sijben staat ervoor open om deze fotoreportage in z’n geheel ergens te publiceren. Stay tuned dus.

Hoe is jouw weekend? Heb je meegedaan met de sinterklaasbloghop? Aan je surprise gewerkt?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. G.T. zegt:

    Laat die surprise maar zien, hoor, als je verder bent! Altijd leuk om te zien. (Al ben ik blij dat ik er geen hoef te maken dit jaar)
    Ik ben de bloghop helemaal rond gegaan, erg leuk om zo nieuwe blogs te leren kennen. En natuurlijk extra leuk dat je toffe prijzen kunt winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.