Heel veel make-up van Catrice

Soms is het leven een feestje. Zo werd ik verrast met een perspakket van make-upmerk Catrice met daarin allerlei items uit hun nieuwe voorjaarscollectie. Ze hebben producten voor alle types vrouw, ga jij met je look voor naturel, uitgesproken, make-up die lang blijft zitten of moet het verrassend zijn qua kleur?

catrice make-up

Ik ben zelf het type dat weinig make-up gebruikt. Door mijn wimperextensions haal ik dagelijks een borsteltje, ik smeer de nodige crèmes en soms voeg ik een nagellakje toe. Dat is zo’n beetje mijn dagelijkse routine, maar af en toe wil je toch net even wat meer aandacht aan je uiterlijk besteden. 

Clean beauty trend

Bij Catrice spreken ze over de Clean Beauty trend en die spreekt mij wel aan. Deze trend staat voor ‘schone’ of minder ingrediënten in cosmetische producten. En dus ook geen dierproeven. Soms zijn de producten zelfs ‘vegan’ dus helemaal zonder dierlijke ingrediënten. Hoe minder er in zit, hoe beter. 

In deze unboxing video laat ik je zien wat ik heb gekregen en probeer ik wat dingen uit.

Producten uit de nieuwe collectie

Welke producten uit de nieuwe voorjaarscollectie van Catrice ik heb gekregen en wat ze kosten? Hier een lijstje met informatie uit het persbericht, speciaal voor de make-upliefhebbers onder mijn lezers. 

CLEAN ID VOLUME + LENGTHENING MASCARA

Voor de liefhebbers van clean looks is er de siliconenvrije Volume + Lengthening Mascara. Deze bevat 92% natuurlijke ingrediënten, zoals
verzorgende wax mirte en bloesemwax en hij is vegan! Het cilindervormige vezelborsteltje creëert prachtige, volumineuze, lange en intens zwarte wimpers zonder ze te verzwaren. 
>> Drop hieronder even een reactie als je deze zou willen hebben, vanwege mijn wimperextensions gebruik ik bijna nooit mascara.
Adviesprijs € 4,99

PURE NAIL POLISH

De nieuwe PURE Nail Polishes nagellakken bestaan voor meer dan 70%
uit natuurlijke ingrediënten, waaronder verzorgende granaatappelolie. De vijf subtiele kleuren variëren van rosé en mauve tot roodbruin en geven de nagels een verzorgde, natuurlijke look voor elke gelegenheid. Breng twee dunne laagjes aan en de nagels stralen met een glossy finish.
>> Hele mooie kleur! Ik heb hem geprobeerd.
Adviesprijs €3,99

Instant Awake Concealer

Hét beautygeheim om de strijd aan te gaan met ongewenste donkere kringen onder je ogen? De Instant Awake Concealer! Dankzij de medium dekking en lichte, opbouwbare textuur zorgt de concealer voor een frisse, wakkere look en een gladde, natuurlijk matte finish. De verzorgende ingrediënten hydrateren de huid, hebben een anti-rimpeleffect en verminderen zichtbaar fijne lijntjes. De zachte sponsapplicator zorgt voor een nauwkeurige applicatie tot de binnenste hoek van het oog. Deze ‘wakeup hero’ is verkrijgbaar in vijf kleuren – voor de ultieme
wake-up call, of dat nu in ochtend is in de loop van de dag.
>> Heel handig dit! Ik houd van een naturelle look en zo kan ik mijn kringen en 40+ lijntjes verbloemen met een makkelijk penseeltje. Past goed in je toilettas of handtas. Dit is mijn favoriete item uit het perspakket!
Adviesprijs €4,99

catrice make-up
De concealer is mijn favo item uit de nieuwe Catrice collectie!

HYDRO PLUMPING SERUM

Huidverzorging is de eerste stap naar een mooiere teint, zeggen ze. Het vormt de basis en bereidt de huid voor op een mooie make-uplook. Met drie
Beauty Boosters breidt CATRICE haar assortiment voor het eerst uit met pre-make-up huidverzorgingsproducten. De hoofdingrediënten
van het Hydro Plumping Serum zijn 1,5% hyaluronzuur, dat de huid hydrateert en zichtbaar volume geeft en panthenol, dat een kalmerend
effect heeft. Breng ’s ochtends en ’s avonds twee druppeltjes van het transparante serum aan op een gereinigde huid en masseer het zachtjes in –
voor een heerlijk huidgevoel en een gezond uitziende, frisse teint.
>> Ik had al een serum op basis van hyaluronzuur in huis dat ik zo af en toe gebruik voor ik mijn dag- of nachtcrème aanbreng. Lekker om je huid een extra boost te geven, voelt heel verfrissend.  
Adviesprijs €5,99

BRUSH INK TATTOO LINER WATERPROOF

De punt van de Brush Ink Tattoo Liner Waterproof is superdun: dankzij de meer dan 270 haren glijdt hij moeiteloos langs de wimperlijn met een extreme precisie. De flexibele punt zorgt ervoor dat je in no-time zowel
fijne, gelijke lijnen kan zetten als wat meer dramatische eyeliner creaties in diepzwart. Allemaal met slechts één penseelstreek die de hele dag houdt.
>> Zelfs mij is het gelukt. Een net, dun, donker lijntje zonder bibbers. Dat zegt wat …
Adviesprijs €4,99

PROFESSIONAL BROW PALETTE

Volle, dikke WOW wenkbrauwen zijn voor veel dames een vast onderdeel geworden van de make-up routine. De twee Professional Brow Palettes
brengen jouw wenkbrauwen in elke vorm die je maar wenst en kunnen op vele manieren worden gebruikt dankzij de kleurvariatie en verschillende texturen. Beide paletten bevatten zes langhoudende poedertinten, twee highlighters en een fixeerwax. De perfecte kleurselectie voor alle huid- en
haarkleuren.
>> Ik heb hele lichte wenkbrauwen en vind de vorm zelf erg mooi. Dit wenkbrauwpalette geef ik dus graag door aan iemand die er blij mee is en het gaat gebruiken. Mag ook de persoon die die mascara wil hebben zijn. Laat je het in een reactie onder dit bericht even weten?
Adviesprijs €6,99

ICONails GEL LACQUER FIND YOUR PERFECT RED

Kleurtrends komen en gaan, maar één is tijdloos: rood. De ICONails Gel Lacquer find your perfect ‘RED’ – lijn zorgt ervoor dat jij de ideale rode
kleur vindt die bij jou past. De bestaande ICONails collectie, die al vier 
roodtinten bevat, is uitgebreid met vier extra tinten. Van warm tot koud tot neutraal, voor elke huidtint is een passende roodtint te vinden.
>> Ik heb de No 95 ontvangen, oftewel de ‘Keep me Brave’. Deze is een beetje perzik kleurig, dekt in 1 keer perfect en mijn dochters hebben hem ook al geprobeerd omdat ze hem bij mij zo mooi vonden.
Adviesprijs €2,99

VOLUMIZING EXTREME LIP BOOSTER

Hot of cool – met de nieuwe Volumizing Extreme Lip Booster zijn je lippen het allebei! Dankzij het menthol en chili-extract tintelt de Lip Booster op de lippen en creëert het een fascinerend volume-effect in slechts enkele seconden. Wat overblijft is een koel gevoel, een glanzende finish in delicaat rosé en een spannende ervaring. In alle opzichten.
>> Deze lip booster vond ik toch een beetje spannend om te proberen… Je brengt hem aan net als een lipgloss, maar hij ruikt naar een verkoudheidsmiddeltje. Mentol en chili tintelen en branden een klein beetje op je lippen. Zeker een spannende ervaring, ik zou intieme zoenpartijen afraden als je deze lipgloss draagt en ook geen baby’s kussen!
Adviesprijs €3,99

catrice make-up
Leuke spulletjes uit de nieuwe collectie van Catrice.

FULL SATIN LIPSTICK

Liefde en passie kun je wel combineren met de luxe Full Satin lipsticks. Dit is een romige lipstick met satijnen finish en een intense, hoog gepigmenteerde kleurervaring. De romige lipstick voelt licht aan op de lippen, hydrateert en verwent ze met waardevolle, actieve ingrediënten als wilde rozenolie en vitamine C. Het kleurpalet bestaat uit tien Full Satin Lipsticks, variërend van zacht nude en bessenkleuren tot warme roodtinten.
>> Verwennerij voor je lippen inderdaad deze satijnachtige lipsticks. Ik kreeg de kleuren 020 en 070, de 020 is subtiel voor een meer naturel look en de felle 070 zou ik prima naar een feestje kunnen dragen.
Adviesprijs €3,99

PORELESS PERFECTION MOUSSE FOUNDATION

No-make-up-look gezocht? De siliconenvrije Poreless Perfection Mousse Foundation is verkrijgbaar in vier kleuren, geeft de huid een egalere teint, verfijnt zichtbaar de poriën en laat een natuurlijk uitziende, matte finish achter. De lichte mousse formule blendt makkelijk en laat roodheid en kleine imperfecties verdwijnen. Voor een natuurlijke, gladde finish die fijn zacht aanvoelt.
>> Ik had nog geen foundation, dus ik ben er blij mee. Bovendien houd ik wel van de ‘naturel’ look. Handig om rode vlekjes zoals couperose te camoufleren.
Adviesprijs €5,99

HEMP & MINT GLOW LIP BALM

Hennep goes Glam! Dankzij de menthol geeft de nieuwe Hemp & Mint Glow Lip Balm een tintelende sensatie op de lippen en laat ze er voller uitzien, terwijl de hennepolie ze verzorgt. De Lip Balm intensiveert de natuurlijke kleur van de lippen en kleurt ze – afhankelijk van de pH-waarde van de lippen – in een persoonlijke roze tint. De muntsmaak voorziet de lippen van een fijn fris gevoel.
>> Oei, ik schrok wel even van de menthol sensatie op mijn lippen. Ze branden meteen een beetje en mijn lippen werden er felroze en iets voller van. Uit de buurt van je kinderen houden (en geen baby’s kussen) verder wel een leuk effect!
Adviesprijs €4,99

Kortom veel fijne nieuwe producten!  Wil je kans maken op de mascara en het brow pallette? Reageer dan hieronder. Ik zou het waanzinnig fijn vinden als je mij aan nieuwe volgers of extra bereik helpt, dat kan met de sharebuttons hieronder of door hartjes, reacties en duimpjes te geven op social media.

De winnaar is Dieneke! Ik ga je mailen, gefeliciteerd!

Gebruik jij veel make-up van Catrice?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Mientje zegt:

    Ik ben dol op producten van Catrice! Maak graag kans!

  2. Suzanne zegt:

    Het merk ken ik niet, maar ik ga nooit zonder make-up de deur uit, ik doe graag mee

  3. sannekje68 zegt:

    Mooie producten 🙂 ik doe heel graag mee!

  4. Dieneke zegt:

    Ik gebruik elke dag mascara! Geen dag zonder! En ik zoek zeker goede mascara voor een goede prijs, dus mocht je nog niemand hebben voor de mascara? Ik test hem graag voor je! Groetjes!

    1. Dieneke zegt:

      Oh en mijn favorieten merken zijn Essence♡en Catrice♡ Wenkbrouwen nog nooit gedaan (iets met niet aandurven ofzo ?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.