Met je kids naar de Vakantiebeurs? Win vrijkaarten

Vakantie vieren is heerlijk. Het liefst zo vaak en zo lang mogelijk. Zijn we weer thuis, dan raken we niet uitgepraat over de prachtige stranden, de mooie momenten met de kinderen en al het fijne entertainment op onze vakantiebestemming. Maar het allerleukst is misschien wel de voorpret; het plannen van je volgende vakantie. Ga jij ook inspiratie opdoen bij de Vakantiebeurs in Utrecht?

Vakantiebeurs

Dit jaar is deze van 16 tot en met 19 januari. De beurs alleen al vormt een bijzonder uitje voor het hele gezin, want ook kinderen kunnen er op avontuur tijdens de 50ste editie van de Vakantiebeurs.

Vakantiebeurs

Wat is er te doen?

Duiken in een duiktank, zeillessen volgen in een enorme waterbak, kajakken, suppen; jonge watersportliefhebbers en waterratten vermaken zich opperbest. Avonturiers gaan op ontdekkingstocht via de kidsroute, stappen in het kleinste reuzenrad van het westelijk halfrond – met uitzicht over ‘heel Zuid-Europa’ – en abseilen in de Kamperen aan de Kust Zone. Terwijl de ouders zich laten informeren over de mooiste campings in de Franse Pyreneeën, wagen de kids zich aan een acht meter hoge klimmuur.

Vakantiebeurs
Belevenissen op de beurs

Virtueel wandelen door het bruisende New York, zwemmen met haaien, wandelen door de jungle en op safari zonder af te reizen naar een ander continent; in het Virtual Reality Straatje kan het. In zogeheten 9D-virtual-reality-stoelen bedwing je zelfs per boot de Grand Canyon en ontdek je de exotische bestemming Guam. Per achtbaan raas je door de jungle, door piramides en een verlaten goudmijn in de Amerikaanse woestijn. Reisaanbieder TUI installeert een heuse escape room.

Vakantiebeurs

Kids Club

Vakantiebeurs heeft ook een eigen Kids Club waar op alle dagen van de beurs geknutseld en in een minidisco gedanst wordt. Kinderen maken kennis met vakantie mascottes als Bollo en Koos Konijn, terwijl op zondag 19 januari de Kids Vakantie Mascotte Award 2020 wordt uitgereikt door  zanger en voormalig lid van boyband B-Brave Kaj van der Voort.

Vakantiebeurs

Winactie: 50 Jaar Vakantiebeurs

De 50ste verjaardag van de Vakantiebeurs wordt onder meer gevierd met een  festivaltent waar in de sfeer van bekende internationale feesten zoals Braziliaans carnaval, St. Patricks Day en Chinees Nieuwjaar, feest wordt gevierd. Denk aan drakendans, een kung fu show, samba dansers en een travel pubquiz. Ik mag 2 van mijn lezers blij maken met 2 vrijkaarten voor de beurs. Zin in vakantie en het vieren van dit jubileumfeest? Laat hieronder een reactie achter en vertel me over welke bestemmingen jij nadenkt voor je volgende vakantie!

De winnaars zijn geworden: Wanda en Ivo Plasmeijer! Van harte, ik ga jullie de codes mailen om je vrijkaarten te bestellen.

Hoe vaak ben jij al naar de Vakantiebeurs geweest?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Diana Slingerland zegt:

    Ben 1 x eerder geweest en deze keer zou ik graag gaan om info te krijgen voor onze rondreis door zuid Engeland

  2. Suzanne Ravestein zegt:

    Ik ben 2x eerder op de vakantiebeurs geweest. En wouw! wat een sfeer heb je daar. Echt genieten. Ik ga graag een wat onbekendere bestemming, misschien Fiji of Georgië. Ik sta voor alles open en wil vooral inspiratie opdoen tijdens de vakantiebeurs.

  3. Sally zegt:

    Ik zou graag een roadtripje door Oost Europa willen maken deze zomer. Ik weet zeker dat de vakantie beurs mij inspirerende ideeën zal geven voor de meest epic bestemmingen in Oost Europa!

  4. Dino Neutel zegt:

    Wij willen misschien naar IJsland

  5. jessie zoetelief zegt:

    Wij hebben plannen om naar Cuba te gaan.

  6. Dorian zegt:

    Hartstikke leuk om weer eens naar de Vakantiebeurs te gaan!
    Ik zoek een bestemming die leuk is voor groot en klein, zodat iedereen pret heeft!

    1. Karin zegt:

      Wij zijn op zoek naar een leuke camping in noord Frankrijk. Net een nieuwer, hele grote tent gekocht die we graag willen gebruiken!

  7. bert den breejen zegt:

    goeie actie van marstyle ik ga voor bali

  8. robin zegt:

    Ik ga komende nazomer met mijn lieve vriendin op strandvakantie, alle opties liggen open als het maar binnen Europa is en de zon uitbundig schijnt 😉

  9. RunwithMoesy zegt:

    Wat leuk! Ik wil graag wat reisinspiratie opdoen voor 2020 en de bestemmingen waar dat voor geldt zijn Japan en USA.

  10. Linda zegt:

    Ik heb voor dit jaar totaal geen idee, we blijven meestal in de buurt van Nederland, maar ik wil nu eens wat verder kijken. Ik hoop op de vakantiebeurs DE vakantie te vinden!

  11. Jackie Nachtegaal zegt:

    Ik zou dolgraag volgend jaar azie bezoeken ontzettend benieuwd welk land het meest geschikt is

  12. Evelien Reijnders zegt:

    Op dit moment staat Cuba boven op mijn bucketlist! Maar denk voor dat zover is ik nog wel in Europa op vakantie ga; mijn vriend en ik denken over een scootertour door Italië! Maar we zijn er nog niet helemaal uit, dus wie weet heeft de vakantiebeurs ideee! Toffe actie!

  13. Gé Geurtsen zegt:

    Wij twijfelen tussen Kroatie en Tenerife, wie weet kunnen we op de Vakantiebeurs een keuze maken?!

  14. Willem zegt:

    Doe graag mee. Ik zoek informatie over Portugal.

  15. Jackie Nachtegaal zegt:

    Ik zou graag Azie ontdekken, maar zeker inspiratie opdoen welk landen(en) het meest geschikt is.

  16. Hannah zegt:

    Op zoek naar een vaarvakantie

  17. Inge Posthumus zegt:

    We proberen elk jaar naar de vakantiebeurs te gaan. Superleuk om weg te dromen bij al die prachtige bestemmingen! Dit jaar gaan we op zoek naar een vakantie naar Maleisië, een rondreis of in ieder geval een aantal verschillende plekken. En omdat onze zoon een half jaar stage gaat lopen in Kuala Lumpur in ieder geval hier een aantal dagen. Ik ben dan ook heel benieuwd en zou heel graag kans maken op de vrijkaartjes!

  18. Lisette zegt:

    Ik ben toevallig net dat weekend weg, zo jammer… zeker nu ik een geloof ben gestart zou ik er graag eens heen willen

  19. Esther zegt:

    Denemarken lijkt ons een superleuke bestemming maar wij zouden daar eerst wat meer over willen weten.

  20. Anneliese de Waal zegt:

    Ik zou heel graag volgend jaar naar Italië willen, lijk me erg leuk ????

  21. Molly zegt:

    Ik ben benieuwd of er in IJsland iets leuks te doen is voor kids?
    Staan ze wel op de vakantiebeurs?

  22. Marianne V/D M zegt:

    Rome blijft op mijn wensenlijstje staan, lijkt me zo mooi.

  23. Koby zegt:

    Wij willen van het voorjaar hel graag een paar dagen naar Moskou/ Sint Petersburg met de trein. De vakantie beurs is hiervoor the place to be

  24. Mendy Bruggink zegt:

    Wij hebben een baby gekregen dus dat betekent dat er andere vakanties gaan komen dan wij gewend zijn. We willen graag een vakantie waar onze baby relaxt mee kan en waar wij alsnog lekker kunnen genieten en ons vermaken.

  25. Ilske zegt:

    Ik weet nog niet welk land het gaat worden waar ik en mijn gezin naar toe wil gaan komend jaar. Wel willen we een actieve, gezins/kindvriendelijke vakantie waar het lekker warm is/zonnig. Gezien we dit jaar echt nog geen idee hebben waar we naar toe willen hoop ik ten zeerste dat we in aanmerking kolen voor de vakantie beurs kaarten zodat we daar op ontdekkingstocht kunnen en een geweldig vakantieplan kunnen maken.

  26. Remco B zegt:

    Heel graag maak ik kans op de vrijkaartjes zodat ik meer informatie kan verzamelen over Oeganda

  27. cindy zegt:

    Het gaat Ierland of Schotland worden maar dat is nog een lastige keuze.

  28. Gea zegt:

    Ik denk na over een reis naar Namibië

  29. co zegt:

    een camperreis door canada

  30. Marijke zegt:

    India!

  31. esther meyer zegt:

    we zijn op zoek naar ideetjes, voorkeur voor duitsland of denemarken,

  32. Marlies van der Schoor zegt:

    Ik ga altijd met mijn man naar Portugal of de Canarische eilanden, maar ik wil wel eens samen met mijn dochter op vakantie. Zij wil graag naar Azië, bijvoorbeeld naar Bali. Ik hoop op de beurs leuke ideeën op te kunnen doen.

  33. Nelly zegt:

    Italië staat op het lijstje

  34. Annemarieke Bos zegt:

    Wij zijn nog nooit naar de vakantiebeurs geweest terwijl we zo dichtbij wonen. Wegens mijn nieuwe baan ook nog geen vakantie geboekt terwijl man lief en dochter niet kunnen wachten om een vooruitzicht te hebben. We zijn gek van Mallorca maar we hebben nog genoeg andere wensen. Dus wie weet…

  35. Johan D.C. de Jong zegt:

    Ja zo leuk! We zijn er nog lang niet uit waar we heen willen… Italie, Spanje, of toch lekker ver weg, Miami? Kortom, we hebben inspiratie nodig!

  36. Ivo Plasmeijer zegt:

    Wij denken eraan om voor het eerst naar Griekenland te gaan, eilandhoppen. De vakantiebeurs zou ideaal zijn om eens goed te oriënteren op leuke reizen naar het buitenland!

  37. Liesbeth zegt:

    Mijn wens is om richting de Cariben te gaan in 2020.

  38. Wauw ziet er weer perfect uit heerlijk om daar te mogen genieten
    Fijne dagen en een liefde vol 2020

  39. Anita te Gussinklo zegt:

    Leuk, voor komend jaar heb ik nog geen idee.
    Ik doe graag inspiratie op de Vakantiebeurs op

  40. Janine zegt:

    Wij gaan dit jaar voor eerst met ons Duits vakantiekind dus autoreis naar Denemarken, Istrie of Italië?! Of toch gewoon Nederland al is dat al een feestje voor haar op zich

  41. Wanda zegt:

    Dit jaar voor het eerst geen idee waar naartoe te gaan!!! De kinderen van 10 en 11 mogen hier zeker over mee beslissen dus klinkt als een fantastische beurs waar we graag kaarten voor winnen!!!

  42. Laura zegt:

    Wij gingen vroeger naar de vakantiebeurs in Maastricht maar dat was niet zo uitgebreid als jij nu beschrijft. We hadden het wel altijd erg naar onze zin. We hebben nog geen vakantiebestemming in gedachten. Australië staat hoog op de wishlist, net zoals New York en Barcelona. Maar financieel gezien zal het waarschijnlijk Texel of Drenthe worden. ? (waar we het overigens ook altijd leuk hebben. )

  43. lilian wapperom zegt:

    Wij gaan elk jaar naar Italië en Spanje. Maar ik zou heel graag een keer richting Scandinavië willen of Balkan gebied. De natuur lijkt me daar zo prachtig in reallife

  44. Xaviera Jamie zegt:

    Een kindvriendelijke bestemming gaan we uitzoeken en willen graag eens een kijkje nemen op de Vakantiebeurs. Niet te ver rijden maar toch veel mogelijkheden.

    1. Natasha h zegt:

      Wauw! Dat ziet er supertof uit! Wij kijken uit naar een kampeervakantie met de kindjes, waar er veel activiteiten in de buurt zijn die zowel kidsproof als mamaproof zijn ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.