Zwijmelen met WithLove + win

Zwijmel jij ook zo graag weg bij een mooi liefdesverhaal? Ik wel. Ik houd van romannetjes waarin ze elkaar op het eind krijgen en ik houd van feelgood zwijmelfilms. Heerlijk om op de bank onder mijn dekentje weg te kruipen bij een romantische film. Gewoon even niks ingewikkelds, telefoon op stil en genieten… Sinds kort doe ik dat via de nieuwe streamingsdienst WithLove, ken je die al?

verliefd stel

Kijk een maand gratis!

Houd jij ook van romantische feelgood films? Dan kun je een maand gratis naar WithLove kijken als je onderaan dit bericht op de link klikt. Het werkt heel makkelijk. Na registratie, download je de app op je telefoon. Vanaf je telefoon cast je de films van jouw keuze naar je televisie. Voor mijn mede-Apple-fans: helaas kun je WithLove niet downloaden op je AppleTV. Casten doe je echt van app naar tv. Zelf heb ik geen televisie op mijn slaapkamer, maar nu kan ik via WithLove toch films kijken vanuit bed op een luie zondagochtend.

Mijn ervaring met WithLove

Inmiddels heb ik deze app een paar weken en heb ik wat films bekeken, wat jullie misschien al wisten door mijn weekoverzichten en facebook lives. Secret Millionaire vond ik erg leuk, net als The Bad Date Chronicles. Beiden volgens het altijd fijne concept: ze ontmoeten elkaar, dat loopt niet helemaal zoals gepland, ze draaien om elkaar heen en aan het eind… krijgen ze elkaar. Ik hou ervan!

Ook heb ik een paar afleveringen gezien van de documentaire Pleasure Zone. Nee, dat is geen porno je ziet er niets aan maar het laat zien hoe stellen hun liefdesleven verdiepen met hulp van elke aflevering weer een andere goeroe tijdens een ‘love retreat’. Het gaat er eigenlijk om dat je echt contact met je partner maakt. De documentaire geeft daarvoor inspiratie.

Tot aan kerst hebben ze nu elke week nieuwe romantische kerstfilms online staan. Dat vind ik persoonlijk altijd fijn kijkvoer, dus ik ga er zeker een aantal kijken zoals Christmas Cupcakes, Royal Christmas Ball en Crazy for Christmas. Allemaal films met veel romantiek die ik niet op mijn andere streamingapps zie staan. 

Mijn belangrijkste tip bij casten van iPhone naar tv

Het casten van iPhone naar tv stopte bij mij steeds wanneer mijn mobiel op de screensaver sprong. Voordat ik dus een film aanzet, ga ik naar ‘instellingen’ -> ‘beeldscherm en helderheid’ en daar schakel ik het automatische slot tijdelijk uit terwijl ik de film bekijk.

Maak kans op 5x een jaarabonnement

Houd jij ook van romantische films? Komt goed uit, ik mag 5 lezers blij maken met een jaarabonnement op WithLove! Hoe doe je mee? Surf hier naar WithLove, vul je e-mailadres in en kies uit het dropdownmenu Marstyle. Je krijgt dan een speciale vouchercode voor een gratis maand kijken. Smaakt de gratis proefmaand naar meer? WithLove selecteert de 5 winnaars uit de aanvragers van een Marstyle proefmaand. Laat je mij weten of je hebt meegedaan? Wordt gewaardeerd als je WithLove volgt op instagram of facebook en helemaal als je dit bericht onder de aandacht brengt van andere zwijmelfans door het te delen of mensen te taggen.

Winnaars: Cobi van Braak en Irene Alderliesten geniet ervan (er waren niet meer deelnemers… jammerrrr)!

Heb jij een ultieme zwijmelfilm die je niet genoeg kunt zien?

Uitgelichte afbeelding: WithLove

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Kim zegt:

    Ja hoor, ik doe mee. Wegzwijmelen bij de liefde, heerlijk!

  2. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) zegt:

    Leuk! Heerlijk zwijmelen op de bank met slecht weer, dekentje erbij, kopje thee en wat lekkers. Ik zie het al helemaal voor me 🙂

  3. elsbs zegt:

    Ik ben dol op zwijmelfilms en heb me dus zeker aangemeld

  4. Anja zegt:

    Ik doe mee. Leuk!!

  5. Stacey zegt:

    Leuke actie. Ik heb meegedaan!

  6. Anna wienen zegt:

    Meegedaan! Heel cool vooral 1x in de maand als we weer gek worden van die hormonen dan kijk ik graag zulke films ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.