Lezersaanbieding: workshop vega hapjes maken

Gezelligheid, workshops en regio Bodegraven, zo schreef ik begin dit jaar in het artikel over mijn plannen voor een lezersdag. Het heeft even geduurd, maar nu wil ik actie in de taxi. Lijkt me ontzettend gezellig om offline leuke dingen te doen met mijn lezers, met jou dus! Op 30 november staat de eerste avond gepland: we gaan vegetarische borrelhapjes maken met Groene Hart Catering in Nieuwerbrug. Kom je ook?

marstyle lezersdag
Zullen we samen iets leuks doen?

Ik weet heus dat ik niet de blogger ben met het grootste bereik, maar ik houd van gezellige dingen doen met leuke mensen. De meeste van jullie volgen me al jaren en ik hoor vaak terug dat iedereen het zo leuk vind wat ik allemaal onderneem. Dat mijn lezers zelf graag ook eens zoiets zouden doen. Dus dat faciliteer ik graag! 

Creatief in de keuken met een klein groepje

In een klein groepje is dat ook wat minder spannend, dan als het heel massaal is. Dus ik heb de handen ineen geslagen met Bertine van feestlocatie Boerderij De Deel in Nieuwerbrug en culinair expert Marian van Groene Hart Catering, die beide ook mijn blog weleens lezen. We kunnen met 20 tot 30 mensen een gezellig avondje ‘frutselen met food’ en ik ga tussendoor via een loterij met leuke prijzen rondstrooien. Hoe leuk is dat?

marian humme
Marian van Groene Hart Catering.

Tipje van de sluier… we maken 3 verschillende borrelhapjes waaronder Marian haar geweldige pastinaakballetjes…

De prijs voor een ticket is ‘all in’ 25 euro. Dus inclusief je drankjes, lootje voor de loterij, materialen om de borrelhapjes te maken en we eten ze daarna gezamenlijk op. Je kunt eventueel zelf een bakje meenemen als je ze liever voor thuis bewaart.

Woon je in de buurt van Woerden, Nieuwerbrug of Bodegraven? Kom je dan ook? Neem gerust een gezellige vriend(in), familielid, je partner, kennis, buur mee met wie je al heel lang wilde bijkletsen. Of ben je zzp-er? Boek je ticket als personeelsuitje!

Heb je een (lokaal) bedrijf en wil je iets voor de loterij sponsoren? Superleuk! Ik wil naderhand een verslag schrijven waarin ook jij als sponsor wordt genoemd. Mail info@marstyle.nl

Voor de deelnemers: ik publiceer niet ongevraagd je hoofd, no worries! Tijdens de workshop zal ik handen fotograferen of vragen of iemand mij op de foto zet.

Kun je niet koken? Geen probleem. Mijn gebrek aan keukenskills overtref je vast niet. Ik wil graag wat beter leren koken én meer leren over vegetarische hapjes, daarom lijkt deze workshop mij ideaal. (Zit ook een vegan hapje bij!)

Kom je naar het allereerste Marstyle lezersevent? Ik hoop het!

Bestel je ticket hier. OP = OP
Omdat mijn webshop niet goed schijnt te werken: betaal via TIKKIE:

Wil je mij alsjeblieft €25,00 betalen voor ‘Workshop vega borrelhapjes’ via
https://tikkie.me/pay/30b2fvaa9fh9fbmb29je 

Lijkt me heel leuk om met je bij te kletsen,

Liefs,

Marguerita

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 8 en 9 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen voor leergierige kinderen.

Maxaro – Sanitair voor een complete badkamer

Recente Blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.