Pretpark en nachtje weg: Hotel Matamba bij Phantasialand

In de achtbaan met een VR-bril op je neus, de mogelijkheid om krokodillenvlees te eten, overal bloemen en naar het buitenland maar niet te lang in de auto… Phantasialand heeft het allemaal. Zoek je een ideale korte trip om er even helemaal uit te zijn, maar wil je niet al je vrije dagen opgebruiken? Dan raad ik je dit pretpark in Duitsland zeker aan. Wij sliepen in het Afrikaanse Hotel Matamba dat bij Phantasialand hoort om de beleving helemaal af te maken. Lees nu ons verslag!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Marushi zegt:

    Ziet er echt heel leuk uit! Wil ik later ook een keer naartoe met mijn zoontje!

    1. Marguerita zegt:

      Ja is echt een leuk park! En overal mooie bloemen geplant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.