Kerst in april?

Een kerstfilm kijken in april? Tja, waarom ook niet? De groene Grinch blijft grappig tenslotte! En sinds deze maand is de dvd van dit gekke mannetje uitgebracht. Wij kregen hem thuisgestuurd samen met grappige Grinch mutsen en zo’n zelfde pakket mag ik onder mijn lezers verloten!

grinch filmposter

De Grinch is gebaseerd op het bekende kerstverhaal van Dr. Seuss. De Grinch is een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen… In de film brengt het vrolijke meisje Cindy-Lou – die juist dol is op kerst – hem op andere gedachten. Grappig, hartverwarmend en helemaal kerst! Een film voor het hele gezin en op de dvd staan bovendien 3 leuke bonusfilmpjes als extra (eentje van De Grinch en 2 van de Minions).

grinch

Wij hebben erg om de film én om de bonusfilmpjes gelachen. Mijn dochters gingen helemaal op in het verhaal, ondanks dat het nog lang geen kerstmis is. 

Alle Veilingen | VoordeelVanger.nl
grinch
The citizens of Whoville decide to make Christmas three times bigger this year in Dr. Seuss’ The Grinch from Illumination.

Animatiefilm

De Grinch is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van o.a. de Verschrikkelijke Ikke films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. In de Nederlands gesproken versie is de stem van Carlo Boszhard te horen als de Grinch. Verder met de stemmen van o.a. Kee Derwig (Cindy-Lou Woe), Ilse Warringa (Donna), Murth Mossel (Bricklebaum), Karin Bloemen (Burgemeester Ogurkie), Matheu Hinzen (Hupert), Roman Derwig (Axl), Viggo Neijs (Ozzy), Julia Wolda (Izzy) en Fedja van Huêt als de verteller.

grinch
Cindy-Lou Who (Cameron Seely) gets ready to mail her letter to Santa in Dr. Seuss’ The Grinch from Illumination.

Winactie

Ik mag onder mijn lezers 2 pakketten verloten met de dvd en een muts! Superleuk toch? In de zomer een geweldige verkleed accessoire en in de winter lekker warm. De film is het hele jaar door leuk. Wil jij kans maken? Laat dan hieronder een reactie achter. Ik zou het superleuk vinden als je op social media dit bericht een hartje geeft, deelt of kennissen tagt.

De winnaar is geworden: Tamara van Bodegom! Van harte, ik ga je mailen voor de afhandeling.

>> Lees meer filmnieuws

Wie ziet het wel zitten om gewoon ook lekker NU De Grinch te kijken?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Julia van Empel-Stamate zegt:

    Leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje .

  2. Sandy van der Kolk zegt:

    Ik maak héél graag kans op zo’n leuk pakket! Als kerstliefhebber kijk ik het hele jaar door graag kerstfilms, en bij deze gaan de kids zeker niet klagen en lekker mee genieten 😉

  3. Heidie zegt:

    Ik maak graag kans op The Grinch. Een deel van ons gezin heeft de film al tijdens de kerstvakantie gezien maar het lijkt ons heerlijk als het straks weer zo bloedheet is, zoals vorige zomer, dat wij dan thuis, rolluiken dicht, naar The Grinch kunnen kijken. Zo’n kerstfilm is dan heerlijk verfrissend.

  4. Anita te Gussinklo zegt:

    Deze film lijkt me inderdaad het hele jaar leuk

  5. Marian zw zegt:

    Dit soort films zijn zeker het hele jaar leuk! Ik loot graag mee

  6. Anna wienen zegt:

    Ik doe heel graag mee

  7. Mieke Stam zegt:

    De film vonden we super leuk! die willen we graag nog een keer zien. Maar die mutsen zijn echt gewéldig!!!! Xander is gek op aparte mutsen, ik waag graag een kansje voor hem! <3

  8. Nienke Braam zegt:

    Ik heeeel graag samen met mijn meiden!

  9. Patricia Marijnissen zegt:

    Jaaaa dat wil ik wel winnen voor ons gezinnetje. Gezellig in de meivakantie met mutsen op een kerstfilm kijken, te hilarisch toch?

  10. Linda Prins zegt:

    Jaaaaa, wat gaaf !!!! Mijn 10 jarige dochter is gek op kerst en the Grinch. Vorig jaar heeft ze een half jaar in spanning gewacht tot in november de film uit kwam. In de zomer vertelde ze steeds dat ze zooooooon enorme zin had in kerst. Heerlijk als je kind zo blij kan worden van een film.?

  11. Wendy v V zegt:

    Leuk!
    Kerstfilms kunnen het hele jaar toch?
    Kom maar op, ik wil graag kijken.
    Winnen, winnen, winnen, duimen duimen, duimen.

  12. Cindy Framke zegt:

    Ja leuk! Mijn meiden zullen dit geweldig vinden. Ik doe graag mee. En ja hoor, we kijken gerust nu een kerstfilm haha

  13. Laura Hendriks zegt:

    Hier een kind die het hele jaar kerst wil vieren, vorige week ging het er al weer over om de kerstboom neer te zetten, dus deze film zou zeer in de smaak vallen.

    1. G. T. zegt:

      Lijkt me tof! Ach, elke dag kan een soort kerst zijn, toch? En mopperen kan ook elke dag 😉

  14. Tamara v Bodegom zegt:

    ohhh dit lijkt me zo’n leuke tekenfilm! Ik ben gek op The Grinch (ik denk idd ook aan Jim Carrey), een tekenfilm zou ik dolgraag met m’n 2 kinderen kijken

  15. Wendy zegt:

    De Grinch met Jim Carrey was destijds super. Nu wil ik deze versie met de kids wel samen kijken!

  16. Francis Boom zegt:

    Kerst kan het hele jaar door. Haha. De muts is geweldig. Mijn jongste dochter is dol op hoedjes, petten en mutsen deze zal ze vaak dragen. Haha. En de film gaan we met z’n allen kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.