Keek op mijn Week: blogevents van Flexa en Xiaomi, wijnfestival, workshop Storytelling

Mijn weekend was volgepropt, dus daarna moest ik echt even bijkomen. Herken je dat? Eigenlijk zijn de maandag en dinsdag juist mijn drukste dagen, maar omdat ik mijn kinderen dan niet heb kan ik wel tot de late uurtjes doorgaan.

Verven bij Flexa

Zaterdag moest ik vroeg op, want ik werd om kwart voor 10 verwacht bij het Sikkens Experience Center in Sassenheim. Ik was uitgenodigd voor de bloggerdag van Flexa. Aangezien mijn hele huis met Flexa en Cetabever verf is gedaan afgelopen jaar, kon ik dat niet missen. Kwam er niet veel bekenden tegen, maar kon wel leuk bijkletsen met Ilse van Interiortwin die toevallig net een gastblog over interieurstyling had aangeleverd.

We mochten allemaal een houten item uitzoeken uit de ‘shop’ om te pimpen met de nieuwste kleurdekkende verf. Geen grondverf nodig dus. Echt supertof om te doen! Ik ging los op een lectuurbak en koos – om het mezelf moeilijk te maken – meteen voor 3 kleuren in plaats van één… Er lag handig tape om kleurvlakken af te plakken, ontvettende doekjes die ideaal zijn en van 3M hadden ze fijne schuur en afneemproducten. We kregen instructie van een verfspecialist en gingen los. In een latere blog volgt de howto met de exacte producten, de nieuwe MooiMakkelijk verf van Flexa is in ieder geval ideaal voor dit soort dingen!

Verder kregen we presentaties over Flexa, over kleurtrends, over welke kleuren in de klas het beste werken om kinderen tot de beste prestaties te stimuleren, een rondleiding door het verfmuseum en we mochten testers kiezen voor onze goodiebag. Tussendoor was er een overheerlijke lunch verzorgd. Ik heb helemaal zin om een muurtje in mijn woonkamer aan te pakken, en de schuurdeur, en mijn tegeltjes in de keuken en…

Amsterdam Wine Festival

Daarna reed ik direct door naar Tamara in Amsterdam. Zij zou wat foto’s van me maken voor mijn blog en daarna waren we uitgenodigd op het Amsterdam Wine Festival. We kregen een wijnpaspoort en een mooi glas mee en vervolgens was het wijn en sfeer proeven. Een super gezellig festival met lekkere muziek en door alle lampjes en wijnvaten in het Transformatorhuis heel sfeervol qua beleving. We hadden een erg leuke avond.

Buiten was het gezellig door alle foodtrucks waar je een hapje kon eten. Bij de stoere mannen van Smokey Goodness mochten we heerlijke hapjes proeven van hun authentieke barbecue. Een broodje rookworst met rozijnen, heerlijke spicy gehaktballetjes, een broodje warm vlees en mijn persoonlijke favoriet: wraps met gefrituurde bloemkool en kikkererwten. Ontzettend smaakvol en een goede bodem voor de wijn! Bij Smokey Goodness staan ze voor de ‘rough kitchen’ met stoere gerechten en het mooie is: je kunt ze zelf ook inhuren voor je evenement of bruiloft. 

Pannenkoeken met ijs en een kinderverjaardag

Zondag trakteerde Tamara me op bananenpannenkoeken met ijs en vers fruit bij het ontbijt. Voorzien van een heerlijke groene smoothie. Lekker! Ik pakte de Osprey trolley die ik voor mijn blog aan het testen ben weer in en reed naar huis. Daar heel even uitpuffen en een wasje draaien en toen kon ik weer door. De kinderen halen voor de verjaardag van hun nichtje. Dat was erg gezellig, de kinderen vermaakten zich prima en ik mocht een virtual reality spelletje proberen met zo’n enorme VR-bril en een koptelefoon op. Grappig is dat. Daarna bracht ik de kinders weer thuis, kon ik mee eten en in mijn eigen huis plofte ik uitgeput op de bank. 

Interview over zakgeld

Maandag startte ik mijn dag in de sportschool. Kreeg op mijn kop van de trainer, die vond dat ik met 2 bruine boterhammen veel te weinig gegeten had. Zou eigenlijk een voedingsdagboek moeten bijhouden, maar ik heb er geen puf voor. En ik moet al zoveel. Maar goed: energiedip tijdens de training dus. Toch had ik diezelfde avond al spierpijn.

In de middag werd ik geïnterviewd een platform voor vrouwen die financieel vooruit willen over zakgeld. Ze hadden mijn blog gelezen en vonden me een inspirerend rolmodel op het gebied van geld. Daarover stelden ze allerlei vragen over hoe ik dat doe als single mama met een onderneming en wat mijn visie op zakgeld en de financiële opvoeding van mijn kinderen is. Superleuk dat ik blijkbaar toch meer mensen inspireer dan ik dacht, als je zo gevonden wordt. Voelde me zeer vereerd.

zeeman shoplog zomer regenboog
Regenbogen bij Zeeman.

Shoppen en workshop Storytelling

Dinsdag heb ik bergen werk verzet. Het liep allemaal lekker en ik was zeer productief. In de middag had ik daarom tijd voor een belangrijk punt op mijn to-do lijstje: shoppen bij de Zeeman voor mijn blog. En daarna fotograferen uiteraard. De tijd vloog voorbij.

proef de tuin boskoop
’s Avonds reed ik naar Boskoop naar Proef de Tuin voor een leuke avond van zzp-vereniging Platform Z. Hier gaf Marieke van de Ministry of Marketing een workshop Storytelling. Een interessant onderwerp weer en tegelijkertijd ook heel lastig. We moesten onze ideale klant visualiseren en bedenken welke problemen en angsten deze eigenlijk heeft en hoe je deze met je bedrijf oplost. Dat deden we in tweetallen en mijn sparringpartner zat in een compleet andere branche, wat het moeilijk maakte om goed te weten hoe en wat. Mijn SEO-gebrabbel was een beetje abracadabra voor hem geloof ik. Toch gaf het me weer wat inzichten om er eens op een andere manier naar te kijken. En we mochten strips tekenen. Iets dat ik helemaal niet kan, maar dat stiekem toch erg geinig was om te doen.

Daarna konden we nog even netwerken en dat is altijd erg gezellig. Als je vaker komt zie je bekenden en heb je de leukste gesprekken. Ook  heb ik even de feestzaal en de streekwinkel van Proef de Tuin bekeken en me laten informeren over de leuke kinderfeestjes die je er kunt geven: voor de jongsten survivalfeestjes inclusief marshmellows boven een vuurtje roken en vanaf 8 jaar een feestje met elementen van escaperooms, wie is de mol en survival in 1. Het klonk allebei erg leuk. Met mijn kinderen maar eens langsgaan om in het speelbos te klauteren en de baby cavia’s en lammetjes te knuffelen.

De held uit Kattopia.

Kattopia

Woensdag begon razend druk, tot het tijd was om de meisjes uit school te halen. We deden samen boodschappen en lunchten met een lekker croissantje. Daarna mochten ze zakgeld verdienen door de paasboom te decoreren en te poseren in een zelfgekozen outfit voor mijn Zeeman shoplog. Ze hebben heerlijk op hun kamertje gespeeld en haalden de looms tevoorschijn, terwijl ik doorbikkelde achter de laptop. Toen dat klaar was, gingen we op de bank voor Kattopia. Deze film over… katten… kun je vanaf 18 april in de bioscoop gaan zien. Ik heb een zogenoemde ‘screener’ gekregen, waarbij ik hem vanaf de ipad op de tv kon afspelen. Daar ga ik een review met winactie over schrijven. Lekker filmpje!

Persevent Xiaomi

Donderdag reed ik naar de launch party van het Chinese merk Xiaomi. Daar ga ik je in een apart artikel alles over vertellen. Er was vooral veel technisch manvolk op dit event, maar gelukkig kwam ik vlogger Diesna Loomans tegen en hadden we het gezellig. Zij – en de andere deelnemers – heeft me vet ingemaakt met de steprace. Xiaomi is qua prijs en kwaliteit heel concurrerend op het gebied van smartphones, maar ze hebben ook slimme robotstofzuigers en zelfs speelgoed dat op het Internet of Things is aangesloten. Er ging een wereld voor me open en zeker het mobieltje (de Redmi) van nog geen 200 euro waar je met je voet op kunt staan zonder dat het kapot gaat, lijkt me ideaal. Superscherpe foto’s ook! Xiaomi wil technologische innovaties betaalbaar maken voor iedereen en is vanaf nu dus in de Benelux verkrijgbaar, onder meer bij Coolblue.

Kortingscodes

Lanceringsactie! Installeer de Ik Ben Zo Mooi App en ontvang 10% korting
De nieuwe Ik Ben Zo Mooi App staat live. Om dit te vieren ontvang je bij elke bestelling via de App tot 31 maart 2019 10% korting. De code is alleen geldig in de App. De App is beschikbaar in de Appstore en Google Play.  
NEWAPP10%OFF
Alleen geldig in de App.

5% korting op alle Palmen
5% korting op alle palmen
palmen5
-2 x te gebruiken per klant -alleen op de categorie palmen

Lifestyle Hilton hoek loungeset 5-delig van € 3.954,- voor € 2.969,-

Dekbedden inclusief 2 gratis kussens, OP=OP

Landal Heideheuvel: eindelijk na heel veel file…

Naar Landal

Vrijdag genoot ik van de zelfstandigheid van mijn dochters: zelf al hun kleren klaargelegd voor ons weekendje Landal Heideheuvel. Ik hoefde alles alleen maar in te pakken. Scheelt behoorlijk als ze zelf precies weten wat ze mee moeten nemen. Zelfs aan de combi t-shirt met vestje vanwege mooi weer, hadden ze gedacht. Pakte de laatste tassen in en ’s middags vertrokken we naar Beekbergen voor een korte werkvakantie. We gaan onder meer meedoen aan #earthhour en #ontdeklandal qua campagnes. Als alle lichtjes uit zijn op het vakantiepark willen we meedoen met de lampionnentocht om aandacht te besteden aan het milieu. Bovendien heeft Landal een samenwerking met Natuurmonumenten, waar ik als het even kan ook mee aan de slag wil. Kortom: druk maar superleuk werkweekend voor de boeg. En het is superlekker weer!

Lekker gegeten, de kinderen vonden het Bollo buffet helemaal super.

Wat ga jij dit weekend doen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.