Keek op mijn Week: bios, selfie met Fajah bij Christine le Duc, Sinterklaas, afzwembriefje en uitstrijkje

Woei. Ik had mijn kindloze weekend en plande elke avond een date met een andere vriendin. Geeft weer genoeg stof voor mijn weekoverzicht en ook de andere dingen die ik heb gedaan zijn wel weer interessant om met jullie te delen.  😆  Nooit saai, al worstel ik wel een beetje met het doseren van mijn energie en de verdeling van werk/zorg voor de kinderen/relaxtijd voor mezelf. Was weer een leuk, maar druk weekje lees je mee?

bioscoopVoor mijn verjaardag kreeg ik van de meisjes en mijn ex een bioscoopbon, die ik vrijdagavond meteen verzilverde. Met een vriendin genoot ik van Robin Hood. Geen mustsee film, maar hij kijkt erg lekker weg en Taron Egerton is natuurlijk een fijne man om naar te kijken. Gezellig om even bij te kletsen, de film was leuk en mijn weekend begon dus goed.

Nieuwe lingeriecollectie van Fajah Lourens bij Christine le Duc

Zaterdag sliep ik lekker uit. Had ik even nodig en fijn dat het kon. Daarna reed ik naar de flagshipstore van Christine le Duc in Rotterdam. Hier presenteerde ‘killerbody’ Fajah Lourens haar eerste lingeriecollectie, die ze samen met Sapph heeft ontworpen. Was ontzettend leuk om haar even te spreken over de lingeriecollectie en andere zaken, leuke vrouw is het. Verder heb ik veel uitleg gekregen in de winkel van Christine le Duc eigenaresse Audrey, maar ook van haar collega’s. Vrouwen van 40+ zijn dus echt de doelgroep van deze keten. Je kinderen zijn dan groter en dat is het moment om je relatie nieuw leven in te blazen óf om uit elkaar te gaan en jezelf opnieuw te ontdekken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#lingerie uitgezocht met @fayaofficial uit de #fajahlourens collectie van #christineleduc #rotterdam #blogger #blogevent #sexymama #linkinbio

Een bericht gedeeld door Marguerita (@marstyle78) op

Van Brigitte die de winkel in Hilversum runt en nu in Rotterdam was, hoorde ik dat ze vooral vrouwen tussen de 45 en 65 van adviezen voorziet wanneer zij voor het eerst Christine le Duc bezoeken. Je vindt in deze winkel dus niet alleen mooie lingerie, maar ook allerlei andere laagdrempelige vrouwvriendelijke producten om te gebruiken bij het liefdesspel. Ik kreeg uitleg over verschillende toys en de ins en outs daarvan en hoe je deze moet schoonmaken: met een gewoon sopje en daarna een toy cleaner om te voorkomen dat je er een schimmelinfectie van krijgt. Ik had geen idee dat er überhaupt toy cleaners bestonden, dus weer wat geleerd. Ook moet je bij speeltjes dus geen glijmiddel gebruiken op siliconenbasis maar op waterbasis. Dat jullie het ook maar even weten. Ze liet me ook grappige druppeltjes en massageproducten zien en een heerlijk geurende kaars waarvan de was in warme massageolie verandert als je hem laat branden. Ze vertelde dat de meeste producten gericht zijn op het stimuleren van de zintuigen, zodat je even niet met je boodschappenlijstje en huishoudelijke takenlijst bezig bent terwijl je partner jou probeert te verleiden. Wist je dat je ook met een vrijgezellenfeestje bij Christine le Duc terecht kunt voor grappige erotische workshops?

Je kunt hier ook je vrijgezellenfeestje vieren met een workshop…

Naast dat ik me uitgebreid heb laten bijpraten over allerlei erotische producten en hoe deze te gebruiken, heb ik natuurlijk ook lingerie gepast. Ik vind het wel leuk om mezelf af en toe te trakteren op een mooi setje, want wachten tot een man dat gaat doen voor je heeft niet zoveel zin. De collectie die Fajah Lourens heeft heel veel mooie details en ik vind vooral de bustiers heel erg mooi. Ook zou ik het leuk vinden om eens iets roods in de kast te hebben. En had ik niet gepast in de winkel en advies gekregen van Brigitte, was ik echt met een miskoop thuisgekomen. Brigitte gaf ook aan dat welke bh-maat je nodig hebt ontzettend verschilt per bh. Ze heeft heel veel verschillende maten voor me gehaald en geholpen met het instellen van de bandjes en maken van de juiste keuze die past bij mijn lichaam. Hoe mooi ik die bustiers dus ook vind: ik kan het niet hebben. Een prachtige kanten beha met sluiting aan de voorzijde? Houd ik geen ’tiet’ meer over. Niet doen dus. Zelfs de benodigde maat slipje verschilde per model. Brigitte wist steeds wat er nu net even mooier zou staan of beter zou passen. Uiteindelijk is het een prachtige kanten slip geworden de Sapph by Faya Jeanne en bijpassende voorgevormde beha met biesje in leatherlook. Ben er blij mee en deze heb ik dus zelf gekocht (even voor de helderheid, niet gesponsord – ik kreeg wel een leuke goodiebag mee met erotische producten).

Sinterklaas dobbelspel

’s Avonds reed ik naar Tamara in Amsterdam. Die voor NMLK (Nieuwe Mensen Leren Kennen) een avondje gourmetten en het Sinterklaas dobbelspel organiseerde. Dat was erg gezellig en omdat ik mocht blijven slapen kon ik nog een wijntje drinken ook. En port.  😆  Hele leuke avond gehad! Uiteindelijk heb ik een doos kerstballen en 2 geurkaarsen gewonnen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#gourmetten voor #sinterklaas bij @tamaraschellekens #nmlk #gezellig #sinterklaasdobbelspel #saturdaynight

Een bericht gedeeld door Marguerita (@marstyle78) op

Instagramwaardig ontbijtje

Zondag kreeg ik een instagramwaardig ontbijtje voorgeschoteld en hielp ik met opruimen. Tamara keek nog of ik misschien ‘voetbalwedstrijd bijwonen’ van mijn bucketlijst zou kunnen strepen, maar helaas blijft die er nog even op staan. Lijkt me wel grappig om eens mee te maken. Jullie al eens zoiets gedaan? Ik ben van alles aan het verzinnen wat ik nog wil meemaken voordat mijn gezondheid me in de steek laat, iets met je leeft maar 1x en wat zou ik dan nog gedaan willen hebben? Zie bij teveel mensen dat het leven of het leven zoals je dat kende gewoon ineens over kan zijn. Het was in ieder geval een gezellige dag en nadat ik mijn vriendinnetje bij de Amsterdam Arena had afgedropt reed ik zonder files naar huis waar ik de voorbereidingen voor 5 december afhandelde. Ook weer van mijn lijstje. (Tas vol ingepakte cadeaus liet ik nog bijna van de zoldertrap vallen toen er een handvat brak, maar gelukkig hield ie het nog net.) Daarna een beetje werken en door naar de verjaardag van Liesbeth!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#breakfast in #amsterdam #instafood #foodporn #ontbijt #bloggerstyle thanks @tamaraschellekens #gezellig

Een bericht gedeeld door Marguerita (@marstyle78) op

Last minute sinterklaascadeaus

Maandag sliep ik uit en had daarna een fijn, productief dagje. Ik kreeg veel meer gedaan dan ik vooraf had gedacht en dat voelde goed. ’s Middags besloot ik nog even een paar lastminute sinterklaascadeaus te halen bij de Intertoys en een cadeautje voor een kinderfeestje. Nou. Hoe dat afliep lees je hier. Sommige mensen reageerden dat ze me een aso vinden die alles toch wel gratis krijgt en absurde bedragen spendeert, maar eigenlijk reageerden de meeste van mijn vaste lezeressen ontzettend lief en enthousiast. Luv you!  😆 Mijn vader was zo lief om me te helpen het gevaarte in de schuur te zetten, want daar gaat de Video van Sint aankondigen dat de presentjes te vinden zijn. ’s Avonds ging ik nog even door en daarna zette ik op Pathé Thuis even een actiefilm aan waar je niet bij na hoeft te denken: Rampage. Lekker over de top, maar best vermakelijk.

lol poppenhuis

Administratie en première

Dinsdag kon ik ook veel zaken van mijn lijstje strepen, alleen niet qua artikelen schrijven. Helaas zat mijn schouder weer flink vast, dus ik heb mijn bureaustoel maar in de woonkamer gezet. Die stoel heb ik tenslotte niet voor niets, heb alleen nog geen bureau. Zo zit ik net even wat hoger en ontlast ik de schouder een beetje. Uiteraard heb ik tussen het werken door de nodige oefeningen met mijn elastiek gedaan. Verder een wasje gedraaid, gestofzuigd en alle factuur voor mijn maandafsluiting stuk voor stuk doorgemaild. Best een klus. Nu de inkoopbonnetjes nog en de bankbestanden. Omdat ik 40 ben geworden, lag er een brief op de mat van het HPV onderzoek. Meteen maar een afspraak voor geprikt. Avondeten deed ik al heel vroeg in de middag, want die avond stond de voorpremière van de nieuwe Peter Jackson film op het programma: Mortal Engines. Dat was in Pathé Arena en filetechnisch is dat natuurlijk een dingetje in de spits.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#premiere #mortalenginesnl #zinin de nieuwe Peter Jackson film. Binnenkort de review met winactie online! #amsterdam #pathedekuip #universal

Een bericht gedeeld door Marguerita (@marstyle78) op

Sporten en Sinterklaas

Woensdag stond ik fris en fruitig in de sportschool om half 10. Goed begin van de dag. Daarna snel douchen en alles aan kant voor pakjesmiddag. Opa en oma kwamen gezellig lunchen en toen lag daar de Video van Sint op de mat. We genoten van deze film en hadden daarna een heerlijke pakjesmiddag. De meisjes waren heel blij met al hun cadeautjes en ze boften dat opa meteen het nieuwe poppenhuis in elkaar wilde bouwen. Daar is opa overigens 2 uur mee bezig geweest, het is een flink ding tenslotte. Nu staat hij op de slaapkamer van de meisjes en ze vinden hem geweldig. Voorlopig zijn ze nog niet uitgespeeld! Ook opa, oma en ikzelf werden door de Sint verwend. Eindelijk kreeg ik ‘Het mysterie van je geboortedag’, een boek dat al 20 jaar op mijn verlanglijstje stond. Love it!

Afzwembriefje

Donderdag ging ik verder met de maandafsluiting en andere administratieve werkzaamheden. ’s Middags stond de zwemles op het programma en mijn kleine meis deed ontzettend goed haar best. Met resultaat: ze kreeg een high five van de badmeester en heeft haar afzwembriefje voor diploma B verdiend. Volgende week mag ze afzwemmen! Ik juichte met haar mee: dan zijn we van de zwemlessen af! De rest van de winter gewoon even rust op donderdagmiddag en niet meer zo hoeven haasten. Ondertussen hoopt mijn muppet op een leuke vakantie naar een bestemming met een mooi zwembad, dan mag ze ook van alle glijbanen. Trots belde ze papa op en liet ze haar briefje aan opa en oma zien. Daar mochten we gezellig blijven eten en had de oudste geholpen met het optuigen van de kerstboom. Wil ik dit weekend thuis ook gaan doen!

Uitstrijkje

Vrijdag was ik een beetje nerveus. Vandaag naar de dokter voor het uitstrijkje… Gelukkig zag alles er op het oog goed uit al ligt mijn baarmoeder blijkbaar naar achter gekanteld. Altijd even nasty dat borsteltje via die eendenbek, maar ik heb het weer achter de rug. Nu een paar weken wachten op de uitslag.

Kerstboom

Daarom had ik in de middag iets leuks gepland. Lunchen met de meisjes, waarna de oudste weer terug naar school ging en ik met de jongste een kerstboom wilde kopen. Vooraf bedacht ik om misschien nu voor een echte te gaan, omdat onze oude kunstboom veel te groot en zwaar was om zelf mijn vlizotrap naar zolder op en af te sjouwen. We hebben echte bomen bekeken, maar de verkoper had het te druk en geen tijd voor ons dus liepen we de Welkoop in. Daar waren alle kunstbomen 50% afgeprijsd! We zagen een leuk klein boompje dat erg licht in gewicht is en ik makkelijk zelf omhoog en omlaag kan brengen. Jaar in jaar uit plezier van hoop ik. En dat voor een tientje meer dan een échte boom. Mijn meisje genoot ontzettend van alle prachtige kerstversieringen in de winkel, dus we hebben een paar kleine dingetjes uitgezocht: roze vlindertjes en gouden sliertjes. Normaal had ik altijd een wit met zilveren boom, dat wilde ik nu toch even anders. Met het Sinterklaas dobbelspel had ik gouden kerstballen gewonnen en ons boompje nu heeft dus een lekker over-the-top-foute uitstraling en helemaal anders dan in ons oude huis. Knoerthard kerstliedjes aan (Pentatonix) en versieren maar. We hadden er lol in met z’n drietjes. Dit weekend de rest van het huis in kerstsfeer brengen!

kerstboom

Hoe was jouw week? En heb je dit weekend iets bijzonders op de planning staan?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Dat was me wel een week. Jij leeft in ieder geval geen saai leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.