Nieuwjaars beauty, fashion en lifestyle bloghop!

Happy new year! Mijn blog bestaat deze week 3 jaar en om dat te vieren doe ik mee met de Nieuwjaarsbloghop georganiseerd door The Beauty Boulevard en Daily Inception. Met 35 bloggers uit de beauty, fashion en lifestyle hoek vormen we een ketting langs alle blogs en iedereen heeft een leuke winactie geregeld. Hop je mee?

Alle deelnemende blogs hopen via deze hop nieuwe lezers aan te spreken. Mijn vaste lezers weten inmiddels wel wat een bloghop inhoudt, maar deze is weer anders dan anders. De eerdere bloghops die ik deed waren in samenwerking met mamabloggers. Omdat ik ook over wonen, het huishouden, beauty, vakanties, mode voor volwassenen en allerlei andere ‘grown up’ onderwerpen schrijf, leek het me leuk om nu eens met een ander linkcirkeltje mee te doen zodat jullie weer echt verrast kunnen worden met leuke blogtitels die je misschien nog niet kende!

Over Marstyle

Ben je nieuw op mijn blog? Welkom! Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Marguerita en blog op Marstyle over alles wat ik zelf leuk vind. Verwennerij voor mama en kids, is wat je hier kunt vinden. Veel reviews dus, wekelijks een overzicht van wat ik die week heb gedaan, maandelijks een ZZP-update (mijn blog is in 2017 mijn werk geworden), daarnaast deel ik voordeeltips, ervaringen met beautyproducten, speelgoed, webshops, eten en drinken, vakanties en andere uitstapjes, artikelen over wonen… en nog veel meer, want: alles wat ik zelf leuk vind  😉 . Ik ben mama van 2 heerlijke meisjes van 5 en 6 jaar en net gescheiden, dus hard op zoek naar een andere woning waar ik los wil gaan met ROZE. Mijn lezers probeer ik iedere dag te verrassen met een nieuw artikel over zeer uiteenlopende onderwerpen. Neem gerust een abonnement op mijn blog, dan mis je niets want ik heb echt leuke onderwerpen en verbaas me daar zelf ook steeds weer over, haha. (Binnenkort bijvoorbeeld een review van de Marley Spoon maaltijdbox met een kortingscode van 25 euro voor mijn lezers!)

Verder lezen op mijn blog?

Wat kun je winnen?

Tv-zender Food Network was zo lief om me te helpen bij het regelen van een mooie prijs voor de winactie van deze nieuwjaarsbloghop. Het is een leuk prijzenpakket geworden, bestaande uit een cappuccino/taart sjabloon, notitieboekje, schort en kaasset.

food network pakket

Leuke shows van Food Network

The Kitchen: Begin het jaar goed met een gezonde start vol lichtere versies van je oude favoriete gerechten, zoals gevulde paddenstoelenlasagne en gebakken bloemkoolrijst. Daarna gaan de chefs een stapje verder met geheimen van culinair specialisten voor het bereiden van coq au vin, tiramisu en de perfecte gnocchi, voordat ze zich gaan toeleggen op de brunch met een speciale zwarte sangria ernaast. The Kitchen is te zien op Food Network op weekdagen vanaf dinsdag 2 januari om 16:00 uur. 

Hosts Geoffrey Zakarian, Sunny Anderson, Katie Lee and Jeff Mauro demonstrate the Go Long! Sandwich, as seen on Food Network’s The Kitchen, Season 12.

The Iron Chefs: In deze razend spannende wedstrijdshow ontmoeten de Iron Chefs elkaar in de ring. Zeven chefs gaan de strijd aan om de finale te bereiken waarin ze het op moeten gaan nemen tegen de drie Iron Chefs om de titel te kunnen winnen. Chairman Alton Brown serveert de wekelijkse uitdagingen, beginnend met een scala aan wilde ingrediënten, voordat het hele varken wordt gebruikt in een volgende uitdaging waarbij ieders flexibiliteit wordt getest met zoete en hartige gerechten. Iron Chef is te zien op Food Neetwork op woensdagen vanaf 17 januari om 21:00 uur.

Chef Jonathon Sawyer prepares his dishes, Leche de Tigre, Vegetarian Banana Blossom and Papillote, and Boca Negra – Dark Chocolate Flourless Cake, for the Secret Ingredient Showdown, as seen on Iron Chef Gauntlet, Season 1

Hoe doe je mee met de winactie? Laat hieronder een reactie achter en gebruik daarbij een geldig e-mailadres zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Vandaag door naar Daphne Lippmann

Deze bloghop duurt van 1 januari tot en met 7 januari en op elke dag zijn er 5 bloggers die een winactie live zetten. Vandaag kun je doorhoppen naar de blog van Daphne Lippmann, piepjong is ze nog: 18 jaar. Maar haar blog bestaat al sinds 2014. Ze schrijft veel over make-up en stelt zichzelf 1000 vragen ➡ een mega project.

Morgen kans op een leuke prijs bij Tipsvoorjou

Net als Daphne zit ook Anja van Tipsvoorjou in een compleet andere levensfase dan ikzelf. De kinderen van Anja vliegen bijna uit: tieners alweer, waarvan eentje net zo oud als Daphne van de vorige blog. Deze blog is net zo breed als die van mijzelf, je komt er vanalles tegen. DIY projecten, lifehacks, recepten en ik lees momenteel even haar 5 indoorspelletjes voor een kinderverjaardag.

Lekker veelzijdig dus de deelnemers aan deze bloghop! Alle winacties van de deelnemende blogs worden ook gepost in het bijbehorende Facebook event, dus mocht je het even kwijt zijn neem daar dan zeker een kijkje.

De winnaar is: Anne-Laura. Van harte gefeliciteerd, ik ga je mailen!

De allerbeste wensen voor 2018 en dat het geluk je maar toe mag lachen dit jaar!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Iris zegt:

    Hey 🙂
    Gefeliciteerd met het driejarig bestaan van je blog, super leuk!
    Hopen dat je blog in de komende jaren nog meer mag groeien.
    Ik doe graag mee met de winactie.
    Wij houden thuis erg van kaasjes, dus van pas komt het zeker!
    Liefs

  2. Iris zegt:

    Hey 🙂
    Gefeliciteerd met het driejarig bestaan van je blog, super leuk!
    Ik doe graag mee met de winactie. Wij houden thuis super erg van kaasjes, dus van pas komt het zeker. Duimen!

  3. Paula voorwinden zegt:

    Ik doe mee!??

  4. Anne van leeuwen (dutch_vegetarian) zegt:

    Super tof! Ik doe graag mee!

  5. Lynn Mahieu zegt:

    Deze zou heel leuk zijn om door mijn dochtertje cadeau te geven aan haar overgrootmoeder! Zij is helemaal gek op onze kleine meid en zou het dus super vinden mocht ze deze binnenkort van haar krijgen met haar verjaardag. Waarschijnlijk worden we dan naar traditie uitgenodigd om een kaastafel te komen eten en komen deze dus meteen goed van pas! 😀

  6. Marange Krouwel zegt:

    Wow….ik die graag mee. Voor een hobby bakster net als ik is dit echt wel een super pakket!!

  7. Marieke zegt:

    Wat een leuke actie!

  8. Mirjam Hellingman zegt:

    Gefeliciteerd met je 3-jarige blog en succes met het zoeken naar een nieuwe woning! Hopelijk kan je snel los gaan met de roze kwast. Ik maak heel graag kans op je leuke prijs met dank aan Tv-zender Food Network!

  9. Anne-Laura zegt:

    Gaaf. Wij zijn hier onwijze fans van een lekker wijntje met natuurlijk een droge worst en wat kaasjes. Helaas hebben wij nog geen kaasset, het zou fantastisch zijn als we die winnen zodat we met stijl kunnen borrelen.

  10. Britt zegt:

    Wat ontzettend leuk om kennis met jou en je blog te maken. Gefeliciteerd met je 3 jarige jubileum ?.
    En nog zo leuke prijs verloten ook ?.
    Ik duim hard mee hiervoor. Een hele fijne avond gewenst !

  11. Sabrina zegt:

    Gefeliciteerd! Ik volg je al een tijdje en doe heel graag mee!

  12. Danielle zegt:

    Gefeliciteerd met je blog! Ik kom vaak even kijken naar nieuwe artikelen, leuk om te lezen! Doe graag mee voor deze winactie.

  13. Marian B zegt:

    Van harte gefeliciteerd met je derde blogverjaardag en nog de beste wensen voor 2018! Hier zou ik mijn schoonzusje graag blij mee willen maken!

  14. Ling Choi zegt:

    Gefeliciteerd! Ik kom graag een kansje wagen.

  15. Pooja Baldew zegt:

    Super leuk! Dat je dit weggeeft! Ik doe mee.

  16. Megan zegt:

    Jaaa leuk om te winnen dit!

  17. elisabeth maria martina zegt:

    geweldig kado voor een echte keukenprinses

  18. Lotte zegt:

    Volgens mij is mijn vorige reactie niet goed overgekomen. Ik vind het erg leuk om jouw blog eens te lezen. Eens wat anders dan wat ik normaal gesproken lees. Dus ik ben heel enthousiast ovet deze deel en win actie zodat je hierdoor verschillende blogs leest.

  19. Lotte zegt:

    Leuk om eens je blog te lezen!! Ik lees vaak over andere onderwerpen maar dit spreekt me ook erg aan! Ik doe graag mee aan deze win-actie!

  20. Anna zegt:

    Heeey wat leuk..! Ik doe graag mee

    Facebook: An Na

  21. Linda Smeets zegt:

    Gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van je blog!
    Mooi pakket waar ik graag mijn moeder mee zou willen verrassen! Ik doe graag mee.

  22. Cindy zegt:

    HÉÉL HÉÉL LEUK!

    LEUKE STAAT voor 2018 ik doe graag mee .
    Als keuken prinses hihih8

  23. Kristel zegt:

    Proficiat al 3 jaar ?????
    Leuke prijs hier maak ik graag kans op. We houden van kazen ideale messen dus. Ik hou van lijstjes maken ideaal notitieboekje.
    Short handig voor mijn man als hij gaat koken en erg leuk om de taarten extra sierlijk te maken met het hart ❤

  24. Marian Zw zegt:

    Ik sla deze prijs even over, maar wel leuk dat ik via deze hop elke dag weer nieuwe bloggers leer kennen, en kan gaan volgen.

  25. Gera zegt:

    Gefeliciteerd met je 3jarige blog! Ik lees met veel plezier mee!
    En natuurlijk doe ik ook graag mee met de winactie;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.