Van eenhoorn cd-speler tot een kasteel op je plafond + win

Zo ongemerkt worden mijn kinderen steeds groter, ouder en wijzer. Schreef ik vorig jaar al dat ik eigen muziek op de kamer best een dingetje vond, inmiddels is het best fijn als ze hun muziekverzameling boven luisteren. De roze cd-speler van vorig jaar is helaas kapot gegaan, de knopjes hadden ze te ver gedraaid. Opa deed nog een noodreparatie, maar na een paar maanden was het toch afgelopen. Kinderen gaan helaas niet altijd zachtzinnig met hun spullen om… 

big ben roze en wit eenhoorn cd-spelerMaar nu zijn ze weer een jaar ouder. De oudste leert in groep 4 klokkijken. De jongste wil niet meer naar dansles, maar danst thuis nog steeds de sterren van de hemel. Ze zingen liedjes. Dragen samen met vriendinnetjes gedichtjes die ze op school hebben geleerd voor. Bigben bracht daarom wat muziek in hun leven, we kregen wekkerradio Stella voor de jongste met bijzondere verlichting en voor de oudste werd er een eenhoorn cd-speler bezorgd, hoe leuk!

big ben stella projectie

Kastelen op het plafond met Stella

Wat een bijzonder apparaat is wekker Stella (die overigens ook in groen en blauw verkrijgbaar is onder de namen Ozzy en Teddy). Je kunt met dit apparaatje namelijk ook heel rustgevend in slaap vallen. Hebben jouw kinderen daar ook regelmatig moeite mee? Komen ze veel naar beneden met smoesjes, vraagjes en kleine probleempjes? Bij ons is dat niet meer het geval als Stella aan staat! Er zitten 3 verschillende patronen bij voor het nachtlampje. Zo heb je kastelen op je plafond, een sterrenhemel of diertjes. De lamp projecteert deze in wisselende kleurtjes zodat je kindje ergens naar kan kijken terwijl hij nog wakker ligt. Tegelijkertijd kun je één van de rustgevende muziekjes aanzetten. Een Zen-muziekje, kindermelodietje, het strand… of geluiden die je zelf met de microfoon hebt opgenomen. Deze kun je ook weer gebruiken voor de wekker om mee wakker te worden. Ik heb zelf nog niet uitgevonden hoe de muziek vanzelf weer uitgaat (ben niet zo van het handleidingen doorlezen), dus nu kijk ik of ze slapen en dan zet ik het lampje of de muziek uit. Onze Stella werkt in ieder geval zeer rustgevend en helpt mijn dochters om snel in dromenland te zijn!  De adviesprijs is € 29,99.

Eenhoorn cd-speler

Sinds de meisjes vorig jaar voor het eerst een eigen cd-speler kregen, hebben we onze cd-verzameling uitgebreid. Kinderen voor Kinderen, K3, Kerst met Studio 100… Van Bigben kregen we deze cd-speler met eenhoorn print, die er superleuk uitziet! Nu kunnen ze weer zelf op hun kamertjes muziek luisteren en lekker meezingen, want er zit nog een microfoon aan voor de karaoke ook. Wij houden van eenhoorns  😎 . De ooooohs en aaaaahs waren dan ook niet van de lucht toen ik het apparaat aan ze liet zien. Ik was nog even in paniek omdat we niet de juiste batterijen in huis hebben, maar dat bleek nergens voor nodig. Deze cd-speler kun je namelijk gewoon met een stekker op het lichtnet aansluiten. De batterijen heb je alleen nodig als je hem zonder stekker wilt gebruiken. Terwijl de één meezingt met de cd, danst de ander op de muziek. Maakt de stemming ’s ochtends bij het aankleden ook meteen een stuk vrolijker. Kortom: love it! Deze verhuist mee naar mama’s nieuwe huis straks  😀 .

Wekkerradio wisselbaar frontje + win

Wekkerradio met wisselbaar frontje.

Voor de nog wat grotere kinderen heb ik een leuke winactie in samenwerking met Bigben. Ik mag maar liefst 2 wekkerradio’s verloten met verwisselbare frontjes. Deze wekkerradio beschikt over een FM-radio met dimbare LCD display en “Nap”, “Sleep” en “Snooze” functies. Heel stoer op het nachtkastje van jouw (bijna) tiener. Elke wekker heeft drie verwisselbare frontjes, zodat ze altijd bij je passen. De beschikbare dessins zijn: dieren, smiley, eenhoorn of voetbal en ze kosten € 19,99. Ik mag er 2 verloten onder mijn lezers: één type eenhoorn en één type smiley! Gaaf he? En een leuk cadeautje voor onder de kerstboom, zeker als ze de leeftijd hebben dat je niet zo goed meer weet waar je ze blij mee maakt.

bigben smiley

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat hieronder een reactie achter voor wie je wilt winnen.
  • Ga je voor Smiley of Eenhoorn?
  • Volg je Bigben al op Facebook?

Naamloten heeft de volgende winnaars getrokken: Daan de eenhoornvariant en Maaike Hazenbroek de Smiley variant. Gefeliciteerd, ik ga jullie mailen!

Hebben jouw kinderen eigen muziek op de kamer?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Patricia zegt:

    Leuke wekker voor mijn dochter voor de kerst! Krijg haar nooit haar bed uit! Eenhoorn graag!

  2. Jacques(Opa) Leliveld zegt:

    ik vind ze allebei leuk. Ik doe mee voor kleindochter Bo, mag zij kiezen ALS ik win..? , zij heeft nog aansporing nodig om haar bed uit te komen, kan zij vast wennen.. Ben benieuwd

  3. Annick zegt:

    Een wekkerradio met speciaal voor kinderen en dan de Smiley variant. Dat is iets voor mijn achtjarige zoon die elke ochtend naast mij staat om te vragen hoe laat het is. Daar worden we allebei vrolijk van.

  4. Lisanne Bons zegt:

    Dit zou super staan op haar blauwe unicorn slaapkamer. En ik moet altijd vroeg mijn bed uit omdat ik om 7 uur op mijn werk moet zijn. Mijn dochter moet dan naar de oppas dus een wekker is bij ons in huis onmisbaar.

  5. rebecca zegt:

    ik wil die graag als cadaeu geven voor kerstmis aan iemand

  6. rebecca zegt:

    ik wil die graag als cadaeu geven voor kerstmis aan iemand die vee lwaard is voor mij mijn klein broer

  7. rebecca zegt:

    ik hoop dat ik ga winnen want ik heb geen geld en ik wil dat graag geven aan iemand want ik heb geen geld dus ik hoop dat ik ga winnen want het is bijna kerstmis

  8. rebecca zegt:

    ik hoop dat ik ga winnen want ik wil grrag dit winnen voor iemand das mijn klein broer en ik weet dat hij gaat dat super leuk vinden want hij is dol op zingen en dansen dus ik heb geen geld en ik die graag een cadeau kopen want het is bijna kerstmis

  9. Oma Will zegt:

    Mijn kleinzoon vindt vast de wekkerradio met de smiley’s heel erg stoer.
    Voor hem doe ik graag mee .
    Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.

  10. Karin zegt:

    Onze oudste dochter, bijna tiener, is een stoere meid. Daarom ga ik voor de smiley wekker 🙂

  11. Femke Dekker zegt:

    De eenhoornvariant zou leuk staan op de slaapkamer van Sara!

  12. Marlon zegt:

    Gaaf! Onze zoon wil dolgraag een nieuwe wekker… zijn oude is kapot en hij heeft nu een ‘saaie zwarte’ (zijn woorden hihi). Ik zou dolgraag de smiley voor hem winnen ?

  13. Andy E zegt:

    Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje, zij zou de eenhoornvariant geweldig vinden!

  14. Marlies zegt:

    Ik ga voor de eenhoorn. Mijn bijna tiener is hier gek op! Alles is ?! En wat oefeningen met de digitale klok kan geen kwaad ? ze zal hier zo blij mee zijn. Hopen maar.

  15. Daan zegt:

    Mijn voorkeur gaat uit naar de eenhoorn, erg leuk!

  16. Kim de Jong zegt:

    Die eenhoorn is echt gaaf! Die wil ik wel winnen voor mijn dochter. Kan ze heerlijk van genieten in haar boomhutbed.

  17. Janet zegt:

    Ik doe graag mee voor de eenhoorn

  18. Anne Laros zegt:

    Oooo wat ontzettend gaaf is dit!!!! Ik zou dit dolgraag voor mijn zoontje willen…..De Smiley variant 🙂 Echt een heel leuk cadeau, wat zou hij hier super blij mee zijn. Fingers crossed! Liefs Anne

  19. Els Black-Stoker zegt:

    Mijn zoon heeft nu mijn oude wekkerradio op zijn kamer staan, maar deze met smileys is natuurlijk veel stoerder. Ik doe dus graag mee!

  20. Marcia Kan zegt:

    Dat is nog eens een leuk en handig cadeau! Waag graag een kansje voor onze jongste dochter Hannah. Haar wekker met dag/nachtaanduiding wordt nu toch echt te kinderachtig, tijd voor een waardige opvolger. De eenhoorn variant zou een schot in de roos zijn!

  21. Claudia Diependaal zegt:

    Echt geweldig ik doe dan ook super graag mee! De eenhoorn zou super zijn! Wauw!

  22. melissa zegt:

    De eenhoorn voor dochter elise; superleuk en handig voor haar!

  23. sjoukje zegt:

    Wouw , wat een leuke wekker ! Misschien dat het inslapen eindelijk beter gaat …. We zouden graag de eenhoorn willen winnen …..

  24. Marijke zegt:

    Ik doe heel graag mee voor de eenhoorn voor onze dochter Ylva ? ???

    Jammer dat de Eenhoorn cd-speler niet meer te koop Is,is uitverkocht Ik!

    Groetjes Marijke en dochter Ylva ??

  25. Ik doe heel graag mee voor de eenhoorn voor onze dochter Ylva ? ???

    Jammer dat de Eenhoorn cd-speler niet meer te koop Is,is uitverkocht zie Ik!

    Groetjes Marijke en dochter Ylva ??

  26. Ik doe heel graag mee voor de eenhoorn voor onze dochter Ylva ? ???

    Jammer dat de Eenhoorn cd-speler niet meer te koop Is,is uitverkocht Ik!

    Groetjes Marijke en dochter Ylva ??

  27. Majonne Twigt zegt:

    Ze zijn beide leuk maar ik denk dat de eenhoorn bij zowel dochter van 9 als van 5 in de smaak zal vallen.

  28. Dhini zegt:

    Wat te gek zeg! Superleuk! Ik heb hem een maar dan zonder lampje

  29. Maaike hazenbroek zegt:

    Voor de oudste, die zou die smiley echt geweldig vinden!

  30. Jacqueline Van de Manakker zegt:

    Die smiley echt geweldig, ik waag een kans voor ons manneke

  31. Manon zegt:

    O die is super leuk!! Ik snap dat ze dat enorm gaaf vinden!!
    Ik zou de smiley wel willen winnen voor onze rens. Misschien dat hij dan smorgens iets langer in z’n bedje blijft liggen?

  32. Kim zegt:

    Mmmm mijn reactie liep vast dus probeer t nog een keertje! Ik ga voor de smiley voor onze zoon Stijn.

  33. Kim zegt:

    Ik ga voor de smiley! Super leuk voor onze zoon!

  34. Lisanne zegt:

    Ik wil de smileys wel winnen voor mijn zoon van 7 die bij elke nachtelijke plassessie vraagt of het al ochtend is ?

  35. Marian B zegt:

    Leuk ja!, Zoiets heeft mijn dochtertje nog helemaal niet. Eenhoorn vindt ze geweldig, dus die keuze is niet zo moeilijk 🙂

  36. Maaike J. Didérique zegt:

    Leuk voor mijn nichtje van negen jaar! Ik denk dat ze de Eenhoorn variant t leukste vindt.

  37. Cindy zegt:

    Whoehoeeeeeeeeeei wat gaaf! !

    Echt grote wens van mijn 2 meiden.

    Unicorn helemaal ENTHOUSIAST wat gave prijs! !♡♡♡
    Graag doe mee. Misschien geluk wie weet.
    Zou mooi verjaardagskado zijn! En kerst geschenk

  38. Cindy zegt:

    Whoehoeeeeeeeeeei
    ♡♡♡♡♡♡♡♡♡
    Wat gaaf dat je dit weggeeft!!♡♡♡

    Unicorn wauw dit gaat mijn meisje onwijs te gek vinden.

    Voor haar verjaardag met kerst!!♡♡
    Volg je al hele lange tijd!! .
    TOFFE BLOG X OP X !
    Geliked en openbaar gedeeld.?.
    Nu héél héél hard duimen voor haar pakje voor haar kerst/verjaardag! ♡♡

  39. Anna zegt:

    Ik doe mee voor mijn dochter Julia en ik ga voor de eenhoorn… ?

    Facebook: An Na

  40. Evelijn zegt:

    Van de Eenhoorn zal mijn dochter Roos héél blij worden 🙂

  41. Cindy Framke zegt:

    Leuk! Ik ga voor de eenhoorn voor mijn dochtertje. Haar grotere zus heeft pas voor haar verjaardag een wekkerradio gekregen en dat vond zij ook wel erg leuk. Zij zou dat ook heel graag willen zei ze al. Dus ik waag graag een kansje voor mijn meisje ❤

  42. Réwana zegt:

    oh geweldig, ik doe mee voor mijn kleine stoere boef Lévi, de smiley versie
    zou dan wel heel gaaf zijn

  43. Iris zegt:

    Mijn nichtje is helemaal gek op Eenhoorns en als ik mijn zus moet geloven, ’s ochtends haar bed niet uit te branden. Dit lijkt me een ideaal kerstcadeautje voor haar

  44. Nienke zegt:

    Echt heeeeeeeeeeel gaaf ja!!! Oeps…eigenlijk kan ik niet kiezen. Mijn jongste meisje van 8 jaar is een echte ‘Eenhoornfan’, terwijl onze oudste dochter van 11 jaar zeker voor die stoere ‘Smiley’ zou gaan. We laten de keuze dus graag aan jullie over 🙂

  45. Patricia Bouthisma zegt:

    Heel erg graag de eenhoorn voor onze zoon Sil. Daar zullen we veel gebruik van maken!

  46. Marianne Bakker zegt:

    Gaaf of nou vooral handig een wekkerradio met lamp (nog niet eerder van gehoord) handig ok met bange kinderen

    De smiley wekkerradio echt iets voor onze Thijs wellicht lukt het dan wel uit bed te komen ?

  47. elisabeth maria martina zegt:

    eenhoorn, mijn kleindochter gaat helemaal uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.