Mooi canvas op de slaapkamer + winactie (gesloten)

Met het nieuwe bed is onze slaapkamer steeds meer af. We zetten er al nieuw laminaat in, alles kreeg een likje verf, we lieten schuifdeuren plaatsen, er kwam een kast van Ikea (die mijn man ook verfde) en als gezegd dus het bed. Onze nieuwste aanwinst is een mooi canvas aan de muur, uiteraard met een foto van onze 2 lieve schatjes van dochters. Wil jij ook zoiets met een eigen foto? Lees dan verder, ik mag er één verloten.

Overigens vond ik het echt heel erg moeilijk om een mooie foto uit te kiezen voor aan de muur. Foto’s die we door een echte fotografe hadden laten maken, zijn natuurlijk het allerleukst maar helaas niet recent. Daarom besloot ik na lang wikken en wegen om zelf de camera ter hand te nemen. Voor mijn blog fotografeer ik tenslotte ook regelmatig.

Best lastig, beide kids tegelijk leuk op de foto…hier in outfits van Retour tijdens een fotoshoot.

Waarom kijken ze nooit leuk als het nodig is?

Nou, poeh hee, dat was een opdracht! Juist omdat ik van Foto op Canvas (een dochteronderneming van Fotocadeau) een canvas van 40×60 centimeter mocht maken, wilde ik graag een écht leuke foto. Je hangt tenslotte niet zomaar iets aan de muur. En ken je dat als je kinderen ‘verplicht’ tegelijk moeten poseren?

  • Dan doet de één raar.
  • Dan zit de ander met de ogen dicht.
  • Dan zitten de kleertje niet netjes.
  • Dan zitten de haren slordig.
  • Dan hebben we last van het Duane oogje.
  • Dan kijken ze veel te nep.
  • Dan heeft de één geen zin meer.
  • Dan kijken ze net leuk maar werkt de camera niet mee.
  • … en zo verder.

Al met al heb ik op diverse dagen een poging gedaan. Deze foto vond ik uiteindelijk het meest geschikt, maar pas nadat ik er een filter overheen heb gegooid op de pc. Een filter dat mijn man oerlelijk vindt, omdat het net lijkt of de meisjes lippenstift op hebben. Maar goed, ik ben blij met het resultaat van mijn inspanningen en ik vind zelf het filter wel een mooie toevoeging aan de foto. De man vond de foto gelukkig leuk genoeg om hem aan de muur te bevestigen, haha.

Wil jij ook zo’n mooi 40×60 canvas aan de wand?

En heb je misschien zelfs al een foto in gedachten die je daarvoor wilt gebruiken? Het bestelproces op de website was heel eenvoudig. Je upload de foto van je pc, kunt eventueel nog wat schuiven of zoals ik deed de foto vergroten zodat de ruimte eromheen wegvalt en je echt focust op de gezichten. Binnen een paar dagen ontvang je het canvas met de post. Ik werd er zelf helemaal blij van: mooi afgewerkt en alle ophangbenodigdheden zaten erbij.

Hij hangt!

Winactie

Van Foto op Canvas mag ik een shopvoucher verloten waarmee je een zelfde canvas kunt bestellen als ik heb ontvangen: van 40×60 centimeter dus. Wil jij kans maken op zo’n grote foto voor aan de muur? Laat dan hieronder in een reactie weten wat jij er op zou laten drukken of waar je hem zou ophangen. Delen of volgen van mijn blog vind ik zoals altijd ontzettend lief, maar is niet verplicht om kans te maken. Wel moet je een geldig mailadres gebruiken, zodat ik je kan mailen. Succes iedereen!

Winnaar: Bianca Schrijft, van harte ik ga je mailen voor de afhandeling. Ben heel benieuwd naar het eindresultaat van jouw canvas.

Zelf een foto op canvas bestellen? Lief als je mijn affiliate link gebruikt 😉

Doe je mee aan deze winactie voor je interieur?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Bianca Schrijft zegt:

    Dank je wel, ik zal de canvas met je delen zodra hij er is. 🙂

  2. Linda Smeets zegt:

    Wat leuk! Ik zou een leuke gezinsfoto in de natuur op het canvas laten drukken daar wij og geen gezinsfoto in huis hebben hangen *bloos*.

  3. Lynn zegt:

    Wij hebben boven de zetel nog een leeg plekje dat opgevuld mag worden. Misschien wel met een mooie canvas van ons gezinnetje…

  4. Corinne De graaf zegt:

    Een nieuwe foto van de kinderen voor in de huiskamer.

  5. Lesley B zegt:

    Wat geweldig!!! Een foto van mijn 3 kids nu of 4 kids straks maakt ook de woonkamer helemaal af!!! Zou echt ongelooflijk fantastisch zijn!!

  6. elisabeth maria martina zegt:

    een mooie van kleinzoon quinn
    #duimendatikwin

  7. Fleur zegt:

    Wat een mooi foto! Ik vond laatste een hele mooie foto van mijn oudste dochter terug. Die zou ik graag op canvas willen laten drukken

  8. Sabrina zegt:

    Mooi geworden, ik zie geen overdreven lipstick hoor! Ik zou graag een foto van een vakantie in het groot willen hebben.

  9. Anita H. zegt:

    Wat een mooie actie. Een vriendin van mij is fotografe in opleiding. Zij heeft onlangs, voor een opdracht, een mooie zwart-wit foto van mij gemaakt. Zeer geschikt voor in de slaapkamer.

  10. Jacques zegt:

    op FB duim omhoog en gedeeld, Bloglovin volgen, allemaal voor een gunstige loting.. Ik zou een soort stamboom(pje) van de 4 kleinkinderen maken..

  11. Tamara TS zegt:

    Tof!!! Ik heb wel al een foto van onze hondjes Dita en Bundy in de woonkamer hangen, maar ons oudje Manson wilde daar totaal niet aan meewerken. Nu zou ik ook nog heel graag een foto van haar erbij willen hangen, dus ik doe heel graag mee. 🙂

  12. Cobi zegt:

    Wauw wat een gave foto!
    Ik zou kiezen voor een foto van m’n jongens. Ook voor onze pas verbouwde slaapkamer

  13. Suzanne Hin zegt:

    Het blijft leuk om een mooie canvasfoto te hebben van je kinderen. Ik zou eigenlijk hetzelfde doen als jij gedaan hebt. Ook wij hebben onze slaapkamer opgeknapt en alleen de muur boven ons bed ik nog kaal. Dat zou de perfecte plek zijn voor een mooie foto van onze meiden van 3 en 7.

  14. Tess zegt:

    superherkenbaar verhaal, ik heb net ook een hele mooie foto van onze kinderen uitgekozen voor aan de wand. Nu nog de man overtuigen, haha

  15. Moniek S zegt:

    Ik heb een hele mooie van mijn man met dochterlief op het strand… Of anders eentje van mijn dochter alleen, maar dan moet ik eens even gaan zoeken…

  16. Gera zegt:

    Een mooie foto voor in onze nieuwe eetkamer! Of een stoere auto voor op de jongenskamer. Leuke actie!

  17. Leoni zegt:

    Erg leuk voor boven de bank 🙂 ik maak graag kans 🙂

  18. Nency zegt:

    Een mooie foto van mijn 3 prachtige kleinkinderen (vindt iedere oma toch?)

  19. Marijke zegt:

    Leuk! Ik zou een foto bestellen van mijn laatste vakantie! Leuke herinnering aan de muur!!

  20. Ling Choi zegt:

    Ik zou graag een vakantiefoto van ons gezin aan de muur willen hangen. Mooie herinnering is onbetaalbaar en kan ik altijd terug kijken.

  21. Iris zegt:

    Ik vind de filter ook goed geslaagd! Ik doe heeeeeeel graag mee, want wij hebben al voor drie jaar aan foto’s van onze zoon hangen, maar zijn zusje van inmiddels 5 maanden, hangt nog nergens 🙁

  22. Mieke Stam zegt:

    Oh leuk zeg! we hebben laatst een fotoshoot met de familie gedaan voor mijn schoonouders, en daar hebben we een hele leuke foto van ons 4en gemaakt, lijkt me super om die aan de muur te hebben 😀

  23. Grete Karina zegt:

    Mijn kids hangen nog als lieve kleutertjes op een foto aan de woonkamermuur, maar nu het stoere pubers zijn willen ze die foto echt weg hebben.
    En schamen ze zich voor hun vrienden als die op bezoek zijn.
    De mooie vakantiefoto die ik op FB onder je bericht heb geplaatst mag wel en die zou ik dus graag op canvas zien.
    Nu maar duimen…..
    Fijne dag en groeten, Grete Karina

  24. Wilma zegt:

    Ik zou een mooie foto laten afdrukken op canvas, waarop mijn man aan et ijsvissen is. Een zeer bijzondere foto.

  25. Heidie van der Steeg zegt:

    Herkenbaar, 2 kinderen allebei leuk op de foto krijgen, is echt geen makkelijke klus. Jou is het echter goed gelukt (met of zonder filters). Ik wil graag een canvas winnen, niet voor ons eigen interieur maar voor bij opa en oma. Dit zouden natuurlijk heel erg blij zijn met zo’n canvas met een foto van de 4 kleinkinderen!

  26. Bianca Schrijft zegt:

    Ik ben altijd zo nieuwsgierig naar de kwaliteit van de druk. Helaas heb ik wel eens te maken gehad met canvasdrukken die na een tijdje gaan verbleken, dat is dan zo zonden. Nu doe ik wel graag mee om de doeken van deze site eens uit te proberen.

  27. Anita te Gussinklo zegt:

    Wat een prachtige foto, echt heel mooi.
    Afgelopen zomer hebben wij in de tuin een familie foto shoot gedaan en daar zitten wel een paar mooie foto’s bij van ons gezin.
    Mocht ik winnen dn word het een foto uit die shoot en ik heb daar nog wel een plekje voor in de huiskamer.

  28. yvonne zegt:

    Wat een mooie afdruk van jouw meiden. Ik zou heel graag een foto willen van mijn allernieuwste nichtje. Ze is nu 2 maanden en ze groeit zo snel. En tegelijk heb ik nog steeds geen foto van haar laten afdrukken. Ik wil hem ophangen in het trappegat naar boven omdat haar grote neef en nicht daar ook hangen. Of voor boven de bank. Want daar hangt ook nog niks. Of op mijn slaapkamer. Plekken genoeg hier in huis!

  29. Liesbeth zegt:

    Dat is een mooie foto! En het filtertje erover maakt dat hij nog mooier uitkomt op die grijze muur.
    Ik doe natuurlijk mee voor een mooie canvas van ons kleintje strakjes!

  30. Linda Post zegt:

    Wat is de foto leuk geworden!!
    Ik zou er een foto van mijn dochter op laten zetten. Ik ben afgelopen oktober voor het eerst moeder geworden. Ik ben onwijs trots op mijn mooie meisje en dat mag iedereen zien! Ik zou hem denk ik in de woonkamer hangen 🙂

  31. Wendy v V zegt:

    Leuke actie.
    Ik wil nog steeds een mooi canvas op mijn slaapkamer met een foto die in Thailand gemaakt is.

  32. Esmeralda Groenland zegt:

    Super leuke foto van je meiden! Ik heb over twee weken een fotoshoot met mijn lief, dochter van 2 en zoontje van 2 maanden. Zou leuk zijn om daar een foto van af te laten drukken op canvas. ?

  33. Marian B zegt:

    Mooie foto! Heel herkenbaar, erg moeilijk om beide kinderen er mooi op te krijgen. Ga toch weer wat pogingen wagen voor de perfecte foto, zeker als ik de gelukkige mag zijn!

  34. Mariska Voortman zegt:

    Leuk!
    Een foto van alle kleinkinderen voor in oma haar nieuwe huis.
    Weet zeker dat ze zich dan snel thuis voelt.

  35. cindy creatief zegt:

    Zou heel graag een canvas van onze jongste dame willen hebben in de woonkamer. Er hangt nu alleen eentje van onze oudste en dat vind ik tegenover de jongste niet eerlijk.

  36. Petra de Mooij zegt:

    Wat een heerlijk herkenbaar verhaal.. de een lacht, de ander huilt. De een kijkt wel de ander niet of zit met een vinger in haar neus/mond/oor..haha.
    En ik zou hem zoooo dolgraag willen winnen een prachtige foto van onze 2 dochters (van 9 jaar en bijna 3 jaar). Want ik zorg elk jaar dat beide oma’s weer een mooie nieuwe foto krijgen op canvans van hun kleindochters. En dan vergeet ik ons weer en als ik dan weer denk , nou ga ik er echt een laten maken voor ons zelf.. dan zijn de foto’s alweer oud.. dusss deze mama gaat heel hard duimen voor dit geweldige cadeau♡

  37. Michael noo zegt:

    Doe heel graag mee. Ons prinsesje van 5 maanden zou heel gaaf zijn om erop te zien shinen.

  38. Kim zegt:

    Geweldig altijd…foto’s maken. Wat je zegt ze staan er altijd anders op. Of de een kijkt hoed en de ander niet. Knap frustrerend. Ik zou een foto van onze kids erop laten drukken. En ik zou deze op onze slaapkamer boven het bed hangen.

  39. kempenaers zegt:

    heb hier nog een mooi plaatsje voor in de woonkamer, foto met kleinkinderen uiteraard

  40. brants zegt:

    foto van de kleinkinderen en komt in de woonkamer te hangen

  41. Sofie Dekkers zegt:

    Oh … ik heb nog zoveel mooie foto’s die ik graag ergens aan de muur wil … eentje van ons gezin zou ik ook zo fijn vinden.
    En onze woonkamer is nog ver van ‘af’ dus daar is plaats zat aan de muur 🙂

  42. Bodil zegt:

    Wow, erg mooi geworden!
    Wil ik ook!!! Alleen dan uiteraaard met mijn eigen meiden erop 😉
    De foto heb ik al, de muur ook, nu nog een beetje geluk! 😀
    Liefs Bodil

  43. Mirjam Duijmelinck zegt:

    Wat een leuke actie! Ik ga binnenkort samenwonen met mijn vriend, dus zo’n mooie canvas zou zeker van pas komen! Ik zou dan een foto van onze vakantie vorig jaar laten afdrukken. Dat wij op een steiger zitten, hand in hand. Je zit ons van de achterkant. Wij kijken over de azuurblauwe zee, turend over het water. Maar zoals wij toen al zeiden, we kijken naar onze toekomst, een toekomst samen! Heel toepasselijk dus! Ik zou de canvas ophangen in de slaapkamer.

  44. Melissa zegt:

    Wat is de foto leuk geworden zeg.wij zijn pas verhuisd dus heb nog wel wat lege plekje op de muren!

  45. Kelly Groen zegt:

    Wat is hij leuk geworden!
    Zelf ben ik gek op fotograferen en leef het liefst door het oog van mijn lens!
    Ik heb een hele mooie foto gemaakt van mijn vriend op vakantie, bij de zoutpannen op het eiland! Die wil ik maar al te graag vereeuwigen op mijn muur!

    Een fijne dag nog!

  46. marjonS zegt:

    Ohja zo herkenbaar, dan doet de een raar of wordt en niet gelachen. Maar deze foto is ontzettend leuk.
    Ik doe graag mee voor de win actie. Ik zou ook wel een leuke canvas willen van beide kinderen voor in ons nieuwe huis.

  47. Marange zegt:

    Ik doe graag mee, ik zou dan een foto van mijn kinderen laten drukken, maar niet voor op mijn muur maar op de muur bij mijn ouders op Aruba. Ze moeten ons al missen en met een mooie grote foto zijn de kinderen toch een beetje daar. Fingers crossed

  48. suzan tolk zegt:

    Jaaaaaa zooooo super gaaf ik zou een mooie foto van mijn meiden samen te gek vinden ?? mijn kleine fenna is nu 1,5 jaar in ons leven maar een mooie foto met haar trotse grote zus hangt er nog niet nu sinds afgelopen weekend eindelijk een foto waar ze beide mooi op staan zou het zooooo gaaf vinden en trots zijn als die foto in ons huisje mag hangen

    Ik ga duimen

    Groetjes suzan

  49. Celina zegt:

    Ik vind de foto die je gebruikt hebt goed gelukt en de filter zorgt net voor een beetje extra wow effect! Erg leuk! Ik zelf zou ook een foto van de kinderen op canvas willen laten drukken.. en die zou dan boven de bank in de woonkamer komen te hangen 🙂 Mijn zoontje heeft laatst namelijk het behang er deels af getrokken waardoor we het er nu helemaal af gehaald hebben en de muur erg saai is nu haha..

  50. Ria Boere zegt:

    Prachtige foto van de meiden! Ik zou graag een canvas willen van de kleinkinderen. Het zijn er bijna 5!

  51. Ria Boere zegt:

    Ik zou graag een mooie foto van mijn kleinkinderen willen,bijna 5!

  52. Liset zegt:

    Wat zou dat een super prijs zijn! Het duurt nog even maar vaderdag en moederdag komen er weer aan en hoe gaaf zou het zijn om papa te verrassen met zo’n mooi cadeau!

  53. Wendy Van De Reyd zegt:

    Wauw topactie ,waag kansje voor een mooie foto van mijn 2 meisjes ? samen,om in onze woonkamer te hangen , en als het lukt misschien wel een foto van mijn 4 schatten samen ,kids en dogs , binnekort communie shoot dan duimen op een mooie foto en deze unieke prijs ?

  54. Wat gaaf is jullie canvas geworden!
    Ik zou gaan voor een foto van onze 5 kids tesamen. Gelukkig zijn daar pas foto’s van gemaakt om ze zelf leuk op de foto te krijgen is een onmogelijke opdracht.

  55. gea zegt:

    Super leuk!
    Mis nog mijn 3 kinderen samen op de foto.
    Zou het een mooie plek geven in de woonkamer.
    Ze zijn me alles ❤

  56. Wat een mooie foto van je meiden!

  57. Jolanda zegt:

    Ik vind m mooi geworden! Ik heb vrijdag een foto gemaakt van het gezin van mijn zus, met de jongste, pasgeboren baby erbij. Ik zou die graag op een mooie canvas aan hen geven.

  58. Mom zegt:

    Hij is prachtig hoor.
    ik doe ook mee voor een kleinkinderenfoto aan de wand

  59. Monica zegt:

    Ik doe graag mee. Bijna een jaar geleden getrouwd, maar nog steeds geen foto ervan aan de muur. Ik zou hem in de woonkamer hangen

  60. Anna zegt:

    Super leuk! We hebben eigenlijk nog geen foto van ons gezin ophangen.. dat zou ik wel graag willen..

    Facebook: An Na

  61. Patricia de crom zegt:

    Ik zou onze twee
    Kindjes erop laten afdrukken voor
    Opa en oma omdat ze 35 jaar getrouwd zijn een leuk. Cadeau voor hen.en weet zeker dat hij een mooi plaatsje zou krijgen in de huiskamer

  62. Ik doe graag mee. Heb een hele grote kale witte muur.

  63. Maris zegt:

    Mijn ouders zijn binnenkort 50 jaar getrouwd. Een mooie (moderne) foto van hen op deze dag krijgt in ons huis een mooi plekje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.