Keek op mijn week: cashback, voorjaarsvakantie, tandarts, hello kitty, eenhoorns en zoomer zupp

Deze week was het voorjaarsvakantie! Even bijkomen van alle druktes… of toch niet? Als mama en als blogger werk je gewoon 7 dagen in de week, haha. Toch gaf het wel rust dat we niet naar school hoefden, zo was er ineens ruimte voor allerlei andere leuke dingen! En ik heb een leuke cashback tip voor jou 😎 

Cashback voor jou

Zaterdag haalde ik bij enkele adresjes gratis wat tijdschriften af om een collage te kunnen knippen en plakken voor mijn Soulstyling workshop. Ook lag er bij het Kiala punt een leuk pakketje voor me klaar van testpanel The Insiders. Ik mag sinaasappelsap van Appelsientje gaan uitproberen. Het doel is dat ik ook andere mensen laat kennismaken met dit 100% puur sap. Daarom krijg jij van mij hier de instructies om ook gratis een pak Appelsientje te proberen (staat namelijk op de kaartjes die ik moet uitdelen, maar ik ken jullie niet allemaal persoonlijk of ik kom je niet dagelijks tegen):

  • Koop een pak Appelsientje Sinaasappel 1 liter regulier, vraag de kassabon
  • Ga naar www.appelsientje.nl/geldterugacties
  • Log in of maak een account aan
  • Volg de instructies en krijg binnen 14 dagen je geld terug

Deze actie loopt van 24 februari tot en met 7 april 2017. Geniet ervan lieve lezeressen! #lekkerochtendje

 

Proefparade

Zelf heb ik zoals jullie al lazen afgelopen zondag flink wat nieuwe producten geproefd op de Proefparade of Food. Blijft genieten hoor, dat ik al die leuke blogevents mag bijwonen en het was erg leuk dat ik een vriendin mocht meenemen. Bij thuiskomst waren mijn dochters door het dolle, want ook opa was er. Die kwam een nachtje logeren. Gezellig!

h41
Biertje tappen op de Food Proefparade 2017.

Gezellige rainy monday

Maandagmorgen nam opa de meisjes mee voor een boodschapje, zodat ik ondertussen de keuken en woonkamer kon opruimen. Pfff… best een klus, maar ik kon flink doorwerken en toen ze thuiskwamen was het spik en span. Tijd voor koffie! Ondertussen ging de telefoon: “het is vakantie en we vervelen ons, hebben jullie al wat te doen?” Die middag dus een gezellige theedate voor mij en een speeldate voor de meisjes. Het huis was niet spik en span meer toen mijn man thuiskwam, maar bij wijze van wonder was het avondeten eens een keer niet mislukt en stond alles net op tafel. Nu kon mijn man zo aanschuiven. ’s Avonds nog even gebadderd om een beetje te relaxen, manlief had kaarsjes en een muziekje aangezet en vermaakte ondertussen de meisjes. Lief!

Virtual Reality

Dinsdag stonden we op tijd op, dit was space day want om half 10 hadden we een afspraak in het Omniversum. Hier mochten we kennis maken met virtual reality en daarna genieten van Fly me to the Moon. Alles in het teken van astronauten. Thuis vermaakten de meisjes zich prima en ’s avonds reed ik met de jongste door de McDrive. Zo was ook deze vakantiedag een klein feestje voor ze.

fly me to the moon omniversum

Sportief

Woensdag is altijd een sportieve dag. Ik kon net als elke week om 9 uur in de sportschool verschijnen, want de meisjes mochten naar oma. Daar was ook hun nichtje en oma had allerlei leuke voorjaarsknutsels op Pinterest gevonden om met de meisjes te maken. Na het sporten kon ik op mijn gemak douchen en wat achterstanden inhalen met betrekking tot de randwerkzaamheden van mijn blog (telefoontjes, mails, etc). Daarna snel thee bij opa en oma en door naar zwemles. Terug naar oma voor meer thee, want we waren de knutsels vergeten.

Relaxdag

Donderdag was onze relaxdag. Geen wekker, dus rustig wakker worden op het grote bed met een boekje. Even de oudste, onze vroege vogel, stimuleren wat te lezen in een oud boekje van mijzelf: Mark en Mieke. Las jij die serie vroeger ook? Ikzelf las een tijdschriftje. Toen de jongste erbij kroop, las grote zus aan haar voor. Daarna zetten we de televisie aan, waar we prompt onszelf in het reclamespotje van het Telekids Familiefeest voorbij zagen komen. Leuk!

Omdat we geen plannen hadden, konden we van alles doen. De meisjes speelden na het kijken van hun verslavende klei-tutorial filmpjes zelf vloggertje terwijl ik het filmde. We hebben ook nog een receptje uitgeprobeerd voor de blog, restaurantje gespeeld met de lunch en ’s middags werd het ineens mooi weer. Tijd om buiten te spelen dus, dat vonden ze geweldig alleen kwamen ze erg modderig terug. De jongste had zelfs zo lekker geklooid dat ik haar sommeerde bij de deur haar drijfnatte sokken en legging uit te doen. Voor het slapen gaan lekker gebadderd dus.

kinderkokkie
We probeerden een receptje uit ‘Kinderkokkie’.

Voor de verandering kreeg ik ook grote complimenten van de dames tijdens het koken, dat het zo lekker rook en dat ze megatrek hadden in de andijviestamppot die ik maakte. Stickers verdiend voor de groente bingo 😀 .

Cute: eenhoorn liga bakjes

Geen school deze week, dus de eenhoornbakjes bleven in de kast. We kregen deze van Bertoy en vooral de kleine bakjes zijn ideaal want er past precies een pakje Liga’s in. Druifjes, snoeptomaatjes en andere kleine snackjes kun je er natuurlijk ook in doen, maar ik geef ze meestal met een pakje Liga er in mee naar school zodat deze niet breken en verkruimelen in de tas. Als er dan een koek overblijft, komt het toch wat frisser thuis. Voorheen had ik nogal eens zwaar bekruimelde schooltassen, blegh! Zijn ze niet super cute?

Ze zijn van het merk Crocodile Creek, de Eco Kids snack keepers. Tijdens de bloggerdag bij PR4Kids zag ik een andere leuke variant staan, te koop bij webshop KidswithFlair (je betaalt hier 8,95 euro per 2 doosjes). In Bodegraven kun je ze vinden (of bestellen) bij Arie v/d Panne, en online ook via Amazon (affiliate link). Ze hebben behalve de Unicorn ook de Hedgehog (egel), Robots, T-Rex, Fairy, Space (met planeten, heel erg leuk), Horse, Puppy, Owl en leuke patroontjes getiteld Animalia en Backyard Friends.

Tandarts, opticien en Hello Kitty’s

Vrijdag moesten we vroeg uit de veren, we hadden om 9 uur een afspraak bij de tandarts. De oudste liet haar grote mensentanden zien, deze mamarazzi maakte snel een foto. De jongste klom op de stoel en zei stoer: “Ik heb een drakentand!” Nou, die wilde de tandarts ook wel even bekijken. Mamarazzi maakte een foto. De assistente informeerde hoe de spreekbeurt over de tandarts was geweest en de meisjes hadden op Facebook de foto van de tandarts met taart gespot en dus een verjaardagstekening gemaakt. Afijn, mama was aan de beurt. Ik lag met mijn mond open en de tandarts begon steeds harder te gniffelen… Wat bleek? De dames maakten een foto van mama in de tandartsstoel én allerlei gekke selfies 😆

Daarna gingen we door naar de opticien voor mama’s oogcontrole. We maakten op verzoek van de meisjes een tussenstop bij Kruidvat, waar ik mijn spaarpunten gebruikte voor korting op een kilo paaseitjes. Jummie! Wat ik ook niet kon weerstaan? De superschattige Hello Kitty knuffeltjes van 1,99 per stuk uit het krantje. De meisjes mochten er beiden eentje uitzoeken. #loedermoeder ik weet het, ze worden al zo schandalig verwend… maar zeg nou zelf, je kinderen zijn toch het beste excuus van de wereld om die schattige knuffeltjes in je winkelmandje te proppen?

Thuis vermaakten we ons met van alles en nog niks en wilden de meisjes wel poseren met een paar spullen voor de blog. Dan mochten ze namelijk het pakketje van de postbode openmaken… Waarin iets anders zat dan ik verwachtte en wat eigenlijk perfect was geweest voor de 6e verjaardag van een zekere dochter volgende week. (Cadeau moeten we nog halen…) Nou ja, ze hebben er lekker mee gespeeld: de Zoomer Zupp. Ik vertel je er meer over in een apart artikel.

zoomer zupp diva
Robothondje Zoomer Zupp gaan we de komende tijd uitproberen.

Dit weekend geen concrete plannen, maar we willen in ieder geval naar de Ikea omdat het zo donker is zonder lamp boven de eettafel, ons oude 2-persoonsmatras slopen en afvoeren en de slaapkamers van de meisjes opruimen. En dan is het weekend toch best gevuld! Ga jij iets leuks doen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Liesbeth zegt:

    Weer een leuke weekoverzicht! Ziet eruit als een geslaagde voorjaarsvakantie!

    1. Marguerita78 zegt:

      Thanks, we hebben lekker rustig aangedaan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.