Schattig setje van LoFff

Heb jij een heel schattig dochtertje met maat 74? Dan heb je geluk! Ik heb een ontzettend leuk setje ontvangen van LoFff om te verloten onder mijn lezers. Zoals jullie weten dragen mijn dochters dit merk regelmatig en zijn we zeer tevreden over de kwaliteit en pasvorm van dit merk. Houd je van roze?

LoFff is gericht op meisje-meisjes en dit schattige setje bestaat dus uit een fuchsia roze jurk met lange mouwen én een bijpassende lange witte legging met roze opdruk. Opvallend accent op dit jurkje is de grote witte strik. Draagt jouw kleine meisje (bijna) maat 74? Doe dan mee met deze winactie.

Of lees de volgende artikelen met mijn mening over LoFff:

Winactie

lofff setjeDit is dus de set die je kunt winnen in maat 74. Je ontvangt er ook een diploma bij voor het plakboek van je dochter, waarop je in kunt vullen wanneer ze voor het eerst mee boodschappen ging doen. Om kans te maken laat je hieronder een berichtje achter dat je meedoet en voor wie. Gebruik een geldig e-mailadres zodat ik je kan bereiken wanneer je gewonnen hebt. Deze winactie delen of vriendinnen met een dochtertje in deze specifieke maat taggen, vind ik superlief!

Schattige armbandjes voor moeder en dochter(Opent in een nieuwe browsertab)

Naamloten trok de volgende winnaar: Ilsie Prins. Van harte gefeliciteerd, ik ga je mailen voor de afhandeling!

LoFff kun je natuurlijk ook zelf shoppen bij:

Hebben jullie iets van LoFff in huis?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Saskia zegt:

  Wat een gave set!! Ik doe heel graag mee voor de kleine van mijn vriendin 🙂 zij heeft nu maatje 62.

 2. Brenda zegt:

  Jaaa op het nippertje doe ik mee, gewoon omdat ik pas net weet dat we een dochter krijgen en alvast een eerste setje in maat 74 is altijd meegenomen! ?

 3. Oma Will zegt:

  Wat een schattig setje in maat 74.
  Leuk voor het kindje van mijn buurmeisje. Dat wordt een dochtertje.
  Daar gaat ze vast erg blij mee zijn.
  Voor haar doe ik graag mee.

 4. Linda Post zegt:

  Wat onwijs leuk! Ik maak graag kans op dit leuke setje voor mijn dochter Fenna. Nog eventjes en ze heeft maatje 74. Gaat veel te snel!

 5. Suzanne Hin zegt:

  Wat een super lief setje, daar kan ik een heel schattig meisje heel blij mee maken 🙂

 6. Iris zegt:

  Ik ken het merk zelf niet, maar ik doe graag mee voor onze kleine dame.
  Nog eventjes wachten, maar dan past ze de maat 74

 7. Celina zegt:

  Ik kende het merk nog helemaal niet… maar echt heel leuk 🙂 ik ben bijna uitgerekend (29 januari) van een meisje en ze groeien snel genoeg dus ik doe graag mee!

 8. Eline zegt:

  Wat een leuk setje! Ik doe mee voor mijn meisje!

 9. Liesbeth zegt:

  Ik doe mee voor een lief klein meisje van een vriendinnetje! Zou leuk zijn!

 10. Jolein koolske zegt:

  Oh wat een super mooi en schattig setje, echt zo lief !!!! Ik waag dan ook dolgraag een kansje ?

 11. Claudia Diependaal zegt:

  Ik die erg graag mee voor Amelie het dochtertje van mijn vriendin.

 12. Jolijn vink zegt:

  Geweldig ? Ik heb jullie leuke pagina meteen geliked, en natuurlijk dit bericht gedeeld wat zou het geweldig zijn om te winnen ik ga enorm duimen ? dat is precies de maat van mijn dochter Nora ik zou dolgraag winnen voor haar

 13. saartje Ndangi zegt:

  Mijn metekindje is ondertussen te groot maar haar zusje kan het nog gaan aandoen super leuk dus ik doe graag mee. ☺️

 14. Linda Raaijmakers zegt:

  Ik doe heel graag mee voor ons nichtje Tess. Dit zou haar prachtig staan 😀

 15. D.A. Blom zegt:

  Ik doe heel graag mee voor mijn schattige kleindochter Jailynn, setje zou haar heel goed staan. En bij een schattig meisje hoort een schattig setje.? Mijn dochter Charlene van de Water zou heel erg blij zijn met dit leuke setje.

 16. Marian B zegt:

  Een lief en leuk setje! Ik doe mee voor mijn eigen lieve meisje. Maat 74 is nu nog een beetje te groot, maar dat zal niet lang meer duren 😉

 17. ilsiee prins zegt:

  Leuke actie! En wat een supermooi setje.. Doe graag mee voor mijn allerliefste nichtje die een aantal weekjes geleden geboren is!
  Groetje ilsiee

 18. lenny zegt:

  Ik doe graag mee met deze actie. Onze dochter heeft nu maat 68. Dus dit zou goed van pas komen

 19. Lise van Nunspeet zegt:

  Ik doe graag mee voor een collega die haar eerste baby verwacht eind deze week.

 20. Luisa Hansen zegt:

  Jaaa maatje 74, perfect!

 21. Volgmama zegt:

  Ah wat jammer hier al weer te klein. Echt superschattig!

 22. Anna zegt:

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter.. die momenteel maat 74 heeft… super leuke outfit!! ??

 23. N.I.N.A. zegt:

  Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee voor mijn pasgeboren nichtje! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.