OOTD: eekhoornshirt en maantjesbroek van NoNo

Wat is dit halfjaar omgevlogen! Bij deze alweer mijn laatste post als officiële brandrep van meisjesmerk NoNo. Begin dit jaar was ik nog helemaal niet bekend met dit merk, en nu… nu zijn zowel mijn dochters als ikzelf fan! Vandaag laat ik je een comfortabele outfit of the day zien met het ontzettend leuke eekhoornshirt van dit merk, gecombineerd met een heerlijke joggingbroek met stoere maantjes als print.

We hebben deze kleding van de zomer geleend van het NoNo pr-bureau. Niet dat jullie denken dat ik in de winter mijn dochter op haar sandaaltjes naar buiten heb gestuurd :mrgreen: . Dat zou wat zijn he? Nee, deze fotoshoot hebben we in september al gedaan.

Relaxte outfit

Nu in de rustige dagen na kerst, en vlak voor oud & nieuw, is het tijd om lekker thuis te chillen. Even bijkomen van alle druktes en daar hoort natuurlijk een relaxte outfit bij. Lekker in sweatpants spelen met alle kerstcadeautjes, weekendtassen uitpakken, wassen draaien en opruimen. De meisjes hebben heerlijk samen gespeeld vandaag. Binnen, want ik moest met het fotomodel uit deze shoot langs de huisarts. Daarover later meer in een volgende blog, want dat was alles behalve relaxt.

nono outfit

Shoppen

En als mama zich niet relaxt voelt, dan gaat ze het liefst shoppen. Deze mama in ieder geval wel. Ik plaats niet zo vaak shoplogs meer, maar ik ben wel van plan om in de toekomst NoNo zelf aan te (blijven) schaffen. De kleding zit lekker, is nét even anders dan anders én past bij zowel mama’s smaak als die van de meisjes. Zelf hebben we dit shirt dus niet, maar nu het sale is wil ik die wel bestellen. Alleen dan de streepjes variant, want die vind ik ook heel erg leuk. Of misschien bestel ik er wel 2. Maar dan dus 2 verschillende, zodat de zusjes kunnen matchen.

Grappig detail van het shirt: de ‘haren’ van de eekhoorn bestaan uit een losse flap die je omhoog kunt klappen. En die je kunt aaien natuurlijk 😉

Ik wacht nog heel even een weekje met shoppen tot mijn uitkering is gestort en hopelijk wat kinderbijslag, maar dan moet ik echt winkelen. De oudste heeft nieuwe schoenen nodig, en mijn jongste kan door naar maat 122. En laat de oudste nu nog niet uit maat 122/128 gegroeid zijn… We gaan dus weer op naar een dubbele garderobe. Deze items van NoNo staan op mijn wishlist:

Je kunt dit merk voor meisjes van 2 tot 12 ook vinden in de volgende webshops:

Meer informatie over NoNo vind je hier. Dankjewel NoNo en PR4Kids, ik vond het ontzettend leuk om dit merk extra te belichten!

Groeien jullie kinderen ook zo hard?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. MetMirjam zegt:

  Wat een heerlijke outfit! Dit soort setjes doe ik mijn meisje ook vaak aan thuis – lekker relaxt maar toch fashionable! En ja, mijn meisje schiet ook ineens weer door!

 2. Ilse van Kreanimo zegt:

  Oh, die zouden mijn meisjes ook geweldig vinden!

 3. Liesbeth zegt:

  Gave set!

 4. Volgmama zegt:

  Wat een leuk outfit! De kleertjes zijn heel mooi!

 5. Patricia zegt:

  Leuk merk! Mijn zusje ga ik op dit setje wijzen voor haar dochtertje.

 6. Susan | susanblogt.nl zegt:

  Dat truitje is echt zóó schattig. Altijd als ik leuke kinderkleding zie dan denk ik van ‘later als ik ook een kindje heb’ ahhaha.
  Liefs, Susan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.