Superbudgettip: van spotgoedkope secret citytrip tot heel voordelige positiemode

Jullie weten het, ik houd ontzettend van voordeeltjes en kortingen. Citytrips zijn uitjes waar ik mijzelf graag mee lekker maak op internet, maar ik boek ze zelf nooit. Moet je weer oppas voor de kinderen regelen als je met je man wilt gaan of juist op zoek naar een vriendin die tijd en zin heeft om mee te gaan. Daarom deel ik mijn laatste vondst graag met jullie, shoppen zo vlak voor de feestdagen is natuurlijk extra leuk!

Het is wel heel lastminute hoor, deze citytrip moet je verzilveren voor 31 december. Via Iwantthatmusthave.nl kun je hem vinden in de sale voor 38,85 euro en dan krijg je er nog 3 leuke stoffen tasjes bij ook. Het gaat hier om een geheel verzorgde citytrip naar een secret city in Europa ter waarde van 279 euro, inclusief vlucht en 2 hotelovernachtingen in een 3-sterrenhotel.

Bron: Iwantthatmusthave.nl
Bron: Iwantthatmusthave.nl

Hoe zit dat?

Ik quote even de site:

Naast de verzorgde stedentrip voor zit er ook nog een Travel Experience Box in t.w.v. €340,-, deze box zit vol leuke en handige bonnen voor, tijdens en na je verrassingsstedentrip voor vanaf 2 personen. Dus met het kopen van één shopper kun jij met minimaal 2 personen en maximaal 4 personen op verrassingcitytrip van SuperCityTrip. Dus jij gaat helemaal gratis, de tweede persoon krijgt 61 euro korting en de derde en de vierde persoon krijgen beide 170 euro korting. De waarde van de reis is 279 euro per persoon. 

Dus ga je met 2 of meer kun je ook afspreken om de kosten te delen, zodat je allemaal voordelig kunt gaan fashionshoppen. En ze doen er nog 10 euro shoptegoed bij.

5x Voordelig naar de zon vliegen vanaf Eindhoven Airport(Opent in een nieuwe browsertab)

Hoe kwam ik daar nu bij?

Ik was een voor mij nieuwe kortingscode website aan het uitproberen en kwam op de pagina van I Want that Musthave omdat het zo leuk klinkt. Terwijl ik dit schrijf kun je via 1Korting.com, zo heet deze site, gebruik maken van 20% korting op je bestelling in deze fashionshop met tassen, zonnebrillen, horloges en kleding.

Fleur op met een posterwand + kortingscode 45%

Goedkope positiekleding en kindermode?

Zit je net als ik in de jonge kinderen-fase en blijf je liever thuis? Via deze kortingssite kwam ik ook bij de kortingen voor webshop Ik en Mijn Kind terecht. Speciaal voor alle zwangeren die momenteel massaal aankondigen een kindje te verwachten, deel ik deze tip. Voor nog geen 20 euro kun je namelijk heerlijke positiejeans inslaan! Als je weet welk bedrag ik daar destijds kwijt voor was…  Nou, dan is dit echt een schijntje. Ze hebben er onder meer Mamalicious. En overigens ook leuke positieshirts en jurkjes. Plus uiteraard baby en kindermode.

Screenshot van Ik en mijn Kind: echt lage prijzen!

Over 1korting

Wat is er bijzonder aan 1korting? Net als bij andere kortingswebsites zijn er tal van leuke webshops aangesloten, zoals de voorbeelden die ik hierboven al aanstipte. Maar in plaats van dat jij zelf voor cashbacks spaart, kies je vooraf een goed doel naar keuze. Wanneer je daarna via deze site gaat winkelen en een aankoop doet, krijgt dit goede doel een percentage van het bedrag dat jij hebt uitgegeven. Als je dus geen zin hebt om heel lang bezig te zijn via bijvoorbeeld een shopkorting om zelf een bedrag bij elkaar te sparen, doe je het – samen met heel veel andere mensen – op deze manier en loopt het bedrag dat het door jou gekozen goede doel ontvangt snel op. Een leuke manier van Giving Back! (Waarbij je zelf bovendien direct ziet welke leuke kortingsacties er lopen.)

C & A is toch voordeliger(Opent in een nieuwe browsertab)

Maakt iemand al gebruik van deze feelgood-kortingssite?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Bedankt voor de tip. Het is eigenlijk zonde om iets te kopen zónder korting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.