Herfst: de kleur GEEL is HOT (inspiratiepost) <3

Herfst, herfst, wat heb je te koop? 100.000 bladeren op een hoop… Geel lijkt deze herfst de trendkleur. Wij kozen daarom gele Bergsteins uit en deden daarmee wat fashionshoots. Ik geef je nog wat leuke shoptips die in mijn mailbox voorbij kwamen én een tip om in de herfst van je tuin te genieten.

Ze blijven zoooo leuk, de laarsjes van Bergstein. Ik schreef vorig jaar al een review over de winterboot variant in de kleur Fuchsia. Dit jaar kozen we voor de gewone laars in zonnig Geel! Hip in de plassen stampen dus, deze herfst. En kastanjes zoeken. En gewoon heerlijk in de baggerige speeltuin uitrazen. Omdat deze regenlaarzen zo flexibel zijn, is het geen enkel probleem om te klimmen en klauteren of lekker te rennen.

Bergstein is razend populair, dus ik denk dat jullie allemaal wel van dit merk gehoord hebben? Met Bergstein aan de voetjes ben je een echte hipster dus wij hebben ze gebruikt voor een aantal fashionshoots. De laarzen van dit merk zijn gemaakt van natuurrubber, dat is de reden dat ze zo soepel aanvoelen.

Hoe vinden jullie deze toffe outfit of the day? Trui en broek van Moodstreet, gecombineerd met Bergstein aan de voetjes.
Hoe vinden jullie deze toffe outfit of the day? Trui en broek van Moodstreet, gecombineerd met Bergstein aan de voetjes.
Soepel natuurrubber, zit dus heel comfortabel.
Soepel natuurrubber, zit dus heel comfortabel.

Color your moments

De regenboog aan kleuren van dit merk zijn altijd ontzettend leuk om naast elkaar te zien in een winkel of op een beurs. Er zijn 14 kleuren Rainboots, zoals de gele die wij ontvingen, á € 29,95 (of iets goedkoper als je maat 26 of kleiner nodig hebt), Fashionboots, helemaal effen van kleur in 7 tinten verkrijgbaar voor € 34,95 en de Winterboots die ik vorig jaar besprak in 6 kleuren á € 39,95. Shop ze bijvoorbeeld hier.

Vrolijke combi met een spacy jurkje uit de laatste collectie van LoFff.
Vrolijke combi met een spacy jurkje uit de laatste collectie van LoFff.

Meer informatie over Bergstein. Kleding Moodstreet en LoFff geleend bij een pr-bureau.

Ook leuk voor de regen

Flamingo paraplu – € 11,95 | Outside Wishes

Gele regenjas van Hublot voor kids en volwassenen – € 34,95 | Leukeregenjasjes.nl

 

Herfsttip voor de tuin

Een najaarsdip voor je tuin kun je voorkomen met vrolijke planten als Skimmia’s, chrysanten en violen. In de groene stijltrend ‘More is More’ kun je nooit genoeg kleur hebben, maar geel is natuurlijk extra vrolijk. Combineer verschillende kleuren en bloemvormen zodat de herfsttuin positieve energie uitstraalt. Zet je de planten in potten of bakken met een druk dessin en contrasterende kleuren, dan blijf je waarschijnlijk bruisen van energie als je naar buiten kijkt!

Kleurige herfsttuin om vrolijk van te worden!
Kleurige herfsttuin om vrolijk van te worden!

Tip en beeld van Mooiwatplantendoen.nl

Snacktip voor een herfstwandeling

ellas kitchen

Fijne snack tijdens herfstwandelingen zijn de nieuwe Griekse yoghurtjes van Ella’s Kitchen. Deze bevatten 100% puur fruit puree en zuivel, maar geen toegevoegde suikers. Geschikt voor kleintjes vanaf 6 maanden, maar mijn dochters van 4 en 5 jaar vonden de 2 smaken wie we toegestuurd kregen ook erg lekker. Handig: je kunt ze buiten de koelkast bewaren. Te koop bij onder andere Jumbo, Etos, Marqt en Albert Heijn voor € 1,09.

Sweet native haaraccessoires

De Sweet Native haarfrutsels kleuren heel goed bij de herfstknutsels van mijn dochters (gemaakt bij de buurvrouw, leuk gedaan).
De Sweet Native haarfrutsels kleuren heel goed bij de herfstknutsels van mijn dochters (gemaakt bij de buurvrouw, leuk gedaan).

Ook Zenner richt zich op de herfstkledingcollecties met de nieuwe haaraccessoire lijn Sweet Native. Hier en daar een vleugje geel, matte kleuren en Aztec printjes. Voor dromerige Pocahontasjes die graag in bomen klimmen en zich verstoppen in hun tipi tent. Indianenvlechten en vissengraatvlechten zijn de haartrend van aankomend seizoen, volgens Zenner. Wij kregen enkele leuke items toegezonden om mee aan de slag te gaan.

Onopvallend, maar doeltreffend dit haarbandje in indianenstijl. Staat erg leuk! (Shirt: Tom Du)
Onopvallend, maar doeltreffend dit haarbandje in indianenstijl. Staat erg leuk! (Shirt: Tom Du)

Zo, hopelijk was deze veelzijdige herfstpost inspirerend?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Zeker inspirerend. De paraplu is erg leuk en de herfst word nog leuker met al die vrolijke kleurtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.