Verslag: perslunch van s.Oliver

Druk dinsdag, met 2 persevents. Maar wel erg leuk en gezellig, vooral omdat ik niet alleen naar het 2e event reed, de perslunch van s.Oliver. Ik kon carpoolen met Melissa van Allinmam die bovendien het routespeurwerk voor haar rekening nam. Op de terugweg een klein stukje verkeerd gelopen, maar het was erg gezellig en ik was allang blij dat ik niet zelf door Amsterdam hoefde te navigeren. Ik ben nogal een ramp met routes… En wat was het chique aangekleed bij s.Oliver in het prachtige The Dylan! Er werd een geurlijn geïntroduceerd 🙂

Onze aankomst bij het chique The Dylan.
Onze aankomst bij het chique The Dylan.

Zeg eens eerlijk, ken jij het Duitse merk s.Oliver? Zelf ken ik het vooral van vroeger, voor het internet tijdperk. Toen konden wij nog niet onbeperkt overal shoppen op internet en bladerde ik wel 1000 keer de catalogi van Otto en Wehkamp door. Hierin was dit merk goed vertegenwoordigd met allemaal leuke kleding voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Tegen een schappelijke prijs, dus het hing in mijn kast. Dat assortiment is er nog steeds, maar vanaf nu is er dus ook een eigen geurlijn.

De omschrijving:

De geuren s.Oliver FOR HER & FOR HIM zijn een ode aan alledaagse elegantie, magische momenten en mooie ervaringen. Een twin-concept voor stijlvolle mensen met een luchtige, vrolijke aanpak, die weten hoe ze de speciale dingen in het leven moeten waarderen.

Aangezien ik de grote shopper ben hier in huis, koop ik ook de luchtjes. Zelf heb ik inmiddels een aardige voorraad mooie flesjes opgebouwd, maar aan de mannelijke kant van de plank is het een stuk leger. Is dat bij jullie ook zo? Of hebben jij en je man één vaste favoriete geur?

s oliver event

Wedstrijd op instagram

In ieder geval, waren we erg onder de indruk van de locatie. Wat een mooi en stijlvol gebouw heeft The Dylan. Bij de entree werden we begroet en kregen we een kaartje met de hashtag #themomentisours. Wanneer we deze tijdens het event zouden gebruiken op instagram, zouden we kans maken op een s.Oliver kledingcheque ter waarde van 500 euro! Wow! Nou jullie kennen me, uiteraard heb ik meegedaan. Niet gewonnen, maar toch erg leuk.

De for him & for her geuren. Er stonden ook diverse samples open om zelf even te sprayen en te ruiken.
De for him & for her geuren. Er stonden ook diverse samples open om zelf even te sprayen en te ruiken.

Deze fotowedstrijd gaf meteen leuke inhakers om met elkaar in gesprek te komen en iedereen had iets te doen. Foto’s die op instagram verschenen, werden live als magneetje afgedrukt. Die kregen we na afloop mee naar huis. Ik vergat deze op te halen, maar Fleur van Mama’s Liefste had deze gelukkig voor me meegenomen (thank you!). Nu prijkt hij dus aan ons Wall of Fame bord in het kleine kamertje.

De complete For Her geurlijn, alles in lief zacht roze.
De complete For Her geurlijn, alles in lief zacht roze.

De zaal was prachtig aangekleed, dus foto’s maken was geen probleem. Ik kwam natuurlijk zelf al binnen met een bekende, maar ontmoette al snel medemamabloggers die ik van ‘online’ ken. Je kunt je voorstellen dat dit erg gezellig was: even bijkletsen, tips uitwisselen en terwijl wij druk aan het instagrammen waren kregen Fleur (die ik hierboven noemde) en ikzelf een berichtje dat wij helaas niet gewonnen hadden met een bloggergiveaway waarbij je elkaar moest taggen. Best grappig als je net naast elkaar staat!

presentatie

Onder het genot van allerlei lekkere hapjes en drankjes (ik nam de ‘virgin’ variant, aangezien ik nog moest autorijden) keuvelden we dus gezellig met elkaar en werden er kaartjes uitgewisseld tot de presentatie begon. Vanuit Duitsland en Nederland waren vertegenwoordigers van het merk aanwezig om meer te vertellen over de groei van s.Oliver en de nieuwe brandextensions.

Man besnuffelen

Vanaf half september ligt de nieuwe geurlijn voor heren en dames in de winkels. Net als de kleding betaalbaar geprijsd en ze ruiken heerlijk! Tijdens het event informeerde ik al of de herengeur ook in de goodiebag zou zitten. Brutaal, ik weet het maar hij ruikt zooooooo lekker! Het pr-bureau kon er wel om lachen en bevestigde dat we deze mee zouden krijgen. Ik kan mijn man dus volop besnuffelen 😉 want ook hij vindt deze geur erg lekker! (En hij vond het heel erg leuk om een cadeautje te krijgen, normaal zijn het toch de vrouwen- en kinderdingen die ik voor mijn blog bespreek.)

s oliver presentatie

Goodiebag

Overigens werd niet alleen mijn man verwend. Ik ben erg onder de indruk van de gave ‘goodiebag’ die we mee naar huis kregen. Dat was namelijk een prachtige handtas van s.Oliver! Grijskleurig leer, met lange schouderriem verschillende opbergvakken aan de binnenzijde en een magneetsluiting. Mijn eigen grote handtas zien jullie nooit op foto’s, maar wie mij kent weet dat deze behoorlijk versleten is. Ik ben hier dan ook heel erg blij mee en ga hem zeker gebruiken voor een outfitpost. In deze mooie tas zaten de s.Oliver FOR HER en FOR HIM eau de toilette. Bovendien kregen we nog een prachtig boeketje roze rozen mee in een stijlvol opbergdoosje. Wat een verwennerij!

goodiebag s oliver

Over de geurlijnen van s.Oliver

De geurlijn van s.Oliver FOR HER heeft als duurste item de eau de toilette van 50 ml voor € 28,95, daarnaast zijn er een douchegel (€ 10,95), bodylotion (€ 10,95) en deodorant (€ 11,95) verkrijgbaar. De geur is er ook in kleinere flesjes en in een parfum variant.

Compositie
Topnoot  Roze peper, lychee, bergamot
Hartnoot  Rozen, pioen, magnolia
Basisnoot  Iris, musk, amber

De s.Oliver FOR HIM geurlijn heeft een stoere grijze tint en ruikt zoals gezegd zalig. In deze lijn zijn de volgende producten geïntroduceerd: eau de toilette van 30 ml (€ 19,95), eau de toilette van 50 ml (€ 28,95), after shave lotion (€ 19,95), deodorant (€ 11,95) en shower gel & shampoo (€ 9,95).

Compositie
Topnoot Appel, thee, rode peper
Hartnoot  Rozemarijn, geranium, violet
Basisnoot Tonkabonen , musk, mos

s.Oliver FOR HER & FOR HIM  zijn verkrijgbaar vanaf half september 2016 bij geselecteerde apotheken, warenhuizen en winkelcentra, in gespecialiseerde winkels en online op www.soliver.nl.

Lees ook: Keuzes, keuzes… 3 nieuwe vegan geurtjes van The Body Shop

Als je ergens in een parfumerie de mogelijkheid hebt, zeker even ruiken! Koopt jouw man zijn eigen geurtjes of doe jij ze graag aan hem cadeau?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Liesbeth zegt:

    Klinkt goed! Lekkere geurtjes en gave tas!

  2. Dhini zegt:

    Wat leuk! Ik ben benieuwd naar S.Oliver parfum.
    Zo leuk kleren voor dames, heren en kinderen

  3. Nathalie zegt:

    Mijn man heeft zo zijn eigen favorieten. Hij draagt vaak een geurtje van Hugo Boss. Ik heb zelf en voor de kids wel kleding van S. Oliver.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.