Filmtip: Disney’s nieuwste film Zootropolis + winactie (gesloten)

Samen met mijn kleuter bezocht ik dit weekend Zootropolis, de film over de gelijknamige dierenstad waar Disney’s nieuwste avontuur zich afspeelt. Het verhaal doet een beetje aan Police Academy denken, hoewel konijntje Judy maar een klein deel van de film op de politieacademie doorbrengt. Ze ziet er weliswaar heel schattig uit, maar is echt een stoere agent! De muziek van Shakira aka de beroemde Gazelle in de film, is op een heerlijke manier in de film verwerkt. Inclusief haar eigen app waar sommige dieren geen genoeg van kunnen krijgen.

Kleutertje in de rij met de vrijkaartjes die we van Disney ontvingen.

Het verhaal

Zootropolis is een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren. De stad bestaat uit verschillende wijken zoals de chique Sahara Square en het ijskoude Tundratown. Het is een mengelmoes van dieren uit verschillende omgevingen die samenleven. Het maakt niet uit wie of wat je bent, van de grootste olifant tot de kleinste spitsmuis. Maar wanneer de optimistische Judy Hopps (Ginnifer Goodwin) zich aansluit bij de politie, ontdekt ze dat het niet zo makkelijk is als eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren. Vastberaden om zichzelf te bewijzen, grijpt ze de kans aan om een zaak op te lossen. Zelfs als dat betekent dat ze moet samenwerken met de welbespraakte, sluwe vos Nick Wilde (Jason Bateman) om het mysterie op te lossen.

Wat vonden wij ervan?

Met de film The Good Dinosaur nog in het achterhoofd, vond ik het wel een beetje spannend om samen naar een 6+ film te gaan met mijn 5-jarige. Deze film had wederom wat spannende momenten – ja, ook ik vloog een keer van schrik een meter de lucht in! – maar was niet zo zielig als de dinosaurussen-film. We genoten samen enorm van de opzwepende muziek, helemaal aan het eind geeft ‘Gazelle’ (Shakira) zelfs nog een heel leuk concert weg waar je als het ware bij aanwezig bent in de bioscoop. Verder was het verhaal heel erg leuk en de dieren spraken ons erg aan. In de hele film zit veel humor verwerkt, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Ik heb erg moeten lachen en mijn kleuter ook. Wat de meeste indruk maakte op mijn kleuter was de ontmaskering van de grote slechterik. Dat werd thuis als eerste aan papa verteld! Ik zal geen spoiler geven 😉

Popcorn!

Ik heb zelf ontzettend genoten van de film. Mijn kleuter zat bij de spannende delen wel veilig bij mij op schoot gekroeld, maar vond Zootropolis ook heel leuk. Op school heeft ze in de kring verteld dat we samen naar de bioscoop gingen, en was ze alweer vergeten wat we ook alweer vrijdag met haar partijtje hebben gedaan… De trailer bekijk je hier:

Winnen

Grappig hè? Heb jij hem nog niet gezien? Zoek je een leuk uitje voor wat quality time met een van je kinderen? Zootropolis is echt een aanrader en wij ontvingen van Disney 2 vrijkaartjes om te verloten onder de lezers van dit blog. Laat me weten met wie je naar de bioscoop wilt en waarom en je maakt kans. Ik probeer hier een korte winactie van te maken en als het lukt loot ik vrijdag een winnaar, zodat ik de kaartjes dit weekend op de post kan doen. (Maar pin me er niet op vast, soms loopt het anders.) Mensen die ook op andere blogberichten (geen winacties) of facebook een reactie hebben achtergelaten, hebben een extra winkans.

Wat is jouw favoriete Disney film?

De winnaar is geworden Sonja Hubregtse! Van harte gefeliciteerd Sonja, veel plezier met je zoons maar je zult er nog wel een kaartje bij moeten halen (ik heb er maar 2 ontvangen voor de verloting). Je hebt een mail ontvangen.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Gea zegt:

    Er is er 1 jarig hoera hoera (4 april) en de andere is net jarig geweest (20 maart. Zo leuk samen met mijn 3 kinderen te doen. Ik neem ze alle 3 mee, kan niet kiezen.

  2. Fleur zegt:

    Leuk! Ik doe graag mee voor mijn vriend. Ik ben al geweest, maar hij zou de film ook graag zien en mijn dochter wil vast nog wel een keertje mee

  3. Jan zegt:

    Super leuk om met de kinderen te gaan bekijken

  4. Anita te Gussinklo zegt:

    Altijd leuk die Disney films.
    Ik zou hier graag met mijn zoon naar toe gaan.

  5. melissa zegt:

    Favo Disneyfilm? Dat is een lastige. Ik denk wel dat ik net als dochterlief Frozen tot nu toe de beste Disney film vindt. Ik zou haar ook meenemen naar deze film als moeder-dochter uitje.

  6. elisabeth maria martina zegt:

    leuke actie, zullen mijn kleindochters te gek vinden

  7. Michael noo zegt:

    Frozen is wel de favoriete film van disney voor mij en mijn dochter… Ik zing stiekem de liedjes net zo hard mee en vind OLAF super gaaf.. tot ergernis van mijn dochter

  8. Ramona zegt:

    Mijn favoriete Disney film?
    Ik heb er zooooooooooooo veel!
    Van Bambi tot Jungle Book, en van Assepoester tot Cars!
    Hopelijk mag ik er binnenkort nog eentje aan toevoegen. (Die ik dan amen bekijk met mijn zoontje)

  9. Karin zegt:

    ik zou heel graag met mijn twee meiden naar deze film gaan

  10. Vivi zegt:

    Mijn meis vind Dombo nog steeds het leukst! Ze wil zelf ook zo graag vliegen… maar helaas is ze niet zo soepel in haar oren! 😉

  11. Bea zegt:

    ik wil graag met mijn kleinkind zou ze super vinden.

  12. Annie de Waal zegt:

    De kinderen vinden op dit moment Bambi van Disney erg leuk !!! 🙂

  13. Lieke b zegt:

    Leuk samen met ,mmijn nichtje . Heb binnenkort de oppas en ze wilde deze film super graag zien en ik stiekem natuurlijk ook wel

  14. Annie de Waal zegt:

    Ik doe graag mee voor de kinderen, zullen ze erg leuk vinden 🙂

    Groetjes Annie

  15. Barbara Dijkman zegt:

    Mijn dochters willen dolgraag samen naar deze film, ze zijn gek op disney films

  16. corinne de graaf zegt:

    Leuk uitje met de kinderen!

  17. Sjoukje zegt:

    Graag ga ik samen met mijn zoontje (6) naar de bios, zijn grote zussen zijn inmiddels groot genoeg om samen zelf te mogen gaan…………dan kan onze jongste telg natuurlijk niet achterblijven 😉

  18. Bianca Jurriens zegt:

    Mijn favoriet zijn degene met wat meer flauwe en volwassen humor er in.
    Mijn zoontje is helemaal weg van Cars 1 & 2 uiteraard 😀

  19. elisabeth maria martina zegt:

    mijn kleindochters gaan compleet uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

  20. Linda zegt:

    Ik doe heel graag mee heb de kans nog niet gehad om deze film te gaan bekijken en Ivy wil zo graag 🙂

  21. jacqueline zegt:

    Zo schattige film doe heel graag mee!

  22. Jolein koolske zegt:

    Oh super leuk ! Ik doe dolgraag mee en zou even lekker quality time met mijn oudste dochter van bijna 4 hebben. Zou gezellig zijn om even lekker een filmpje te pakken en lekker te lunchen ofzo ? Haar favoriete Disney film is op het moment toch echt wel frozen, ik zie en hoor namelijk echt alleeeeeeeeen maar frozen in huis van mijn dochters hahah.

  23. Nina Mol zegt:

    Mijn favoriete Disney film: “Bambi”. 🙂

  24. Nathalie zegt:

    Zootropolis is leuk! Wij zijn er in februari geweest!
    Mijn favoriete film is denk ik toch erg ’truttig’ Bambi!

  25. Marjo zegt:

    Wauw dit is erg leuk! Leuke beloning voor Jonathan, hij mag met kleding gaan zwemmen maar durft niet, houdt niet zo van verandering, deze beloning geeft hem misschien net een zetje!

  26. Ik houd erg van Alice in Wonderland!

  27. Iris zegt:

    Ik zou graag met mijn zoon naar de bios gaan, zijn eerste keer, spannend!
    Ik heb afgelopen weekend Inside Out gezien, wat was die goed! Ik zat met tranen in mijn ogen op de bank (okee, misschien dat die zwangerschapshormonen daar iets mee te maken hebben)

  28. Gera zegt:

    Lijkt me leuk om met mn oudste te doen. Even een op een tijd!

  29. Yvonne zegt:

    Wat leuk! Wij gaan ook regelmatig naar de bios, maar nog niet naar deze geweest.

  30. Sonja Hubregtse zegt:

    In dierenstad Zootropolis leven ze meestal in harmonie,
    Maar in deze leuke film deze keer nie(t).
    Konijn Hops is de beste agent,
    Maar erg klein; wat niet zo went.
    Hij gaat op zoek naar Nick, een vos.
    Maar eigenlijk is Nick de klos.
    Hij wordt beschuldigd van iets,
    Maar eigenlijk weet de vos van niets.
    Met Hop gaat hij samen werken,
    En dat gaat goed, zullen we gaan merken.
    Ze vinden uiteindelijk Mr.Big,
    Wat zijn ze ‘n goed team: Hop en Nick.
    Het is een film met spanning en avonturen,
    Die van ons wel eeuwig mogen duren.
    We zouden graag deze prijs winnen,
    Zodat het avontuur kan gaan beginnen.
    Hopelijk komt toch alles nog goed,
    En leven ze in Zootropolis weer zoals het moet…
    Deze kans laat ik niet schieten,
    Want ik zou graag met mn zoontjes Robin en Bas hiervan willen genieten….

  31. Stefana zegt:

    Deze zou ik heel graag winnen om met mijn meissie naar de bios te gaan. Ze gaat net naar de basisschool en moet erg wennen dat ze elke dag moet. Een uitje is dan wel zo leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.