Betaalbaar geurtje van Etos

Klaar om een paar nieuwe geuren aan je favorieten toe te voegen? Etos heeft namelijk haar eerste eigen geurenlijn uitgebracht met 4 eau de toilettes. Ze zijn ontwikkeld door een gerenommeerd parfumhuis met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en kosten maar een tientje. Ik mocht de zwoele geur Forever Love uitproberen en hij ruikt heerlijk!

Etos geurtje

Het is een sterke, zoete geur. Perfect voor een avondje uit. “Hmmmm mama, wat ruik je lekker!” Dat was het commentaar van beide dochters toen ik deze au de toilette uitprobeerde. Lieverds <3 De 3 andere geuren heb ik nog niet geroken, maar zijn bestemd voor andere gelegenheden. Voor deze prijs tip ik hem voor mama’s Sinterklaasverlanglijstje. Er zit 50 ml in een flesje. Ideaal cadeautje, past ook in de schoen 🙂

etos luchtje

Wat Etos zelf nog vertelde over deze romantische ‘floriental’ geur, is dat hij bestaat uit een combinatie van jasmijn, roos, vanille en amber. De geur begint licht fruitig, maar finisht kruidig en een tikje gourmand. De belangrijkste geurnoten zijn cassis, roos en patchoeli.
DSC_0021

Mijn peuter vindt het uiterlijk van de fles ook zo mooi… Er zit dan ook roze vloeistof in, de lievelingskleur van veel meisjes. De eau de toilettes (50 ml) zijn sinds 26 oktober exclusief bij Etos verkrijgbaar en kosten per stuk 9,99 euro.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.