Shoppen met 40% korting bij Mees!

Wie houdt er van korting? Van kinderkledingmerk Mees kreeg ik een speciale code waarmee je korting op korting krijgt in de webshop. Daar is nu al 20% korting op alles, maar met deze code erbij loopt dat op tot 40%! Jullie kennen het merk nog van mijn eerdere winactie en homesale-verhaal, dus je weet dat ze er hele gave items hebben. En met code VIPMEES-CACE kun je er wel heel erg leuk shoppen voor de kinderen. Eens even denken, welke items heb ik zelf nog nodig… 🙂

  

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.