Ik ben ook single en 39…

Eerste wat ik dacht toen ik net mijn mailbox opende. Er zat een persbericht in van een nieuwe Nederlandse film, nu in de maak en hij komt uit in het voorjaar van 2019: SINGEL 39. Normaal neem ik dit soort aankondigingen nooit over maar deze is zo toepasselijk, moet ik toch even met jullie delen. Ik wil hem zien deze film!

Lies Visschedijk (Gooische Vrouwen, Soof) en Waldemar Torenstra (Divorce, Vechtershart) spelen de hoofdrollen in de nieuwe feelgood film SINGEL 39. De opnames starten 21 augustus. Stel je voor: je bent negenendertig, ambitieus, zeer succesvol en single. Iedereen om je heen heeft z’n leven op de rit, een gezin gesticht, toekomst uitgestippeld. Wat wil jij eigenlijk? 

Waar gaat Singel 39 over?

SINGEL 39 is een origineel verhaal met actuele thema’s en herkenbare humor. Mo – kort voor Monique – heeft slechts één focus in haar leven: haar medische carrière. Al het andere is van ondergeschikt belang. Waar zou ze alleen al de tijd vandaan moeten halen om bijvoorbeeld te daten? Maar wanneer de extraverte Max naast haar komt wonen, ontstaat er een bijzondere vriendschap die Mo doet inzien dat er meer in het leven is dan alleen haar carrière. Dat je het leven moet léven in plaats van moet plannen.

Lies Visschedijk: “Ik heb er ontzettend veel zin in. Leuk om weer een heel ander personage te spelen. Monique is een hartchirurg die zich altijd volledig op haar carrière heeft gestort. Ze heeft nauwelijks een privéleven en heeft nooit een kinderwens gehad. Dan krijgt ze een nieuwe buurman die precies het tegenovergestelde is. Het klikt enorm tussen de twee, maar van een romance is geen sprake.” 

Even lijkt het een bekend boy-meets-girl verhaal te worden. Maar dan is er een twist: Max is homo. Waldemar Torenstra: “Hij is een kunstenaar en heel direct en spontaan. En wil graag kinderen. SINGEL 39 is een eigentijds verhaal en ik heb er veel zin in om met Lies deze uitdaging aan te gaan.”
hofdpersoon singel 39
Het scenario van SINGEL 39 is geschreven door Eddy Terstall (Simon) naar een verhaal van Marnie Blok (Jacky, De gelukkige Huisvrouw). De regie ligt in handen van Frank Krom (Soof de Serie, Het Schaep met de vijf poten). De film wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films, in co-productie met AVROTROS. De film is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive, CoBO en EuroGroei Films B.V.

Dutch FilmWorks brengt SINGEL 39 voorjaar 2019 uit in de bioscoop.

Klinkt als een ontzettend leuke film! Wat vinden jullie?

Foto: Martijn van Gelder

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.